WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
zosiasamosia wrote:Fajne te suwaczki. Wejdę w domu na komputer i też ustawię. Chyba z telefonu tego się nie zrobi.
U mnie
Zosiasamosia 33lata 1 dziecko TP 05.09.2023,
Ja pyknęłam z telefonu, naprawdę bardzo prosta w obsłudze stronka. Jak już wybierzesz suwaczek i TP to pojawia się 3 linki , trzeba skopiować ten 2gi w swój opis
Opis dodany!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2023, 15:39
-
Muszka1 wrote:Ja pyknęłam z telefonu, naprawdę bardzo prosta w obsłudze stronka. Jak już wybierzesz suwaczek i TP to pojawia się 3 linki , trzeba skopiować ten 2gi w swój opis
Opis dodany!
Dzięki Maluszka! Faktycznie działa z telefonu. A teraz widzę że ustawiliśmy ten sam wzór 🥰
-
Piękne te Wasze suwaczki❤
Lila_33 - rocznikowo 28 lat.
Druga ciąża (jedno poronienie). Starania o maluszka od 2020 r.
Termin: jak narazie 02.09.2023 r.
Płeć - nie mam pojęcia 🙈 ale mam przeczucia że może to być dziewczynka 💗 -
Jeffcia wrote:Ja też wolę poczekać jak już będzie pewne i będzie wszystko ok, wtedy wezmę zaświadczenie od lekarza do pracy, a mamie powiem ale chyba jak będę po wizycie, czyli w lutym. Maz mi każe już mówić synkowi, ale se pomyślałam że jeszcze zacznie wszędzie mówić że mama ma dzidzie w brzuchu i się wyda hehe najgorsze ze mam studia, dużo stresu, w dodatku praktyki i mam obawy że będę musiała zrobić sobie przerwę i z tym mi smutno.
-
Karola1688 wrote:Hej a powiedzcie mi czy macie problem z snem czy wręcz odwrotnie.
Ja czuje się zmęczona ale nie mogę zasnąć 🤷♀️
-
ann2224 wrote:Nie jesteś sama ja też jeszcz dzieciom nie powiedziałam. A oprócz tego też studiuje na stare lata mi się zachciało. Mąż namawia mnie na przejście na naukę zdalna ale ja wolę z moimi znajomymi ciągnąć to dalej. Przerażają mnie trochę egzaminy za 2 tygodnie mam 4 ustneNiedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/ -
Fluderka- 29 lat, pierwsza ciąża, termin 13.09, płeć: 🤷♀️
Muszka1 lubi tę wiadomość
94'
Staranie o pierwsze 👶 od 2020r.
Badanie drożności jajowodów 12.2021r✅
Pierwsza IUI (stymulowana) 09.2022r ❌
Druga IUI (stymulowana) 10.2022r❌
Diagnoza: Niepłodność idiopatyczna
Moje pierwsze ⏸ 04.01.2023 (cykl naturalny)
Widzałam ❤ 6w0d - 0.32cm 18.01.2023
CRL 3.10 cm 10w0d - 15.02.2023 -
Byłam wczoraj u lekarza bo od poniedziałku miałam czasami niewielkie plamienia. W poprzedniej ciąży też plamiłam na początku ponieważ odklejała się kosmówka. Było widać pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale póki co bez tętna. Wczoraj był 5+6.za tydzień kolejna wizyta żeby zobaczyć czy pojawi się bijące serduszko. Martwię się strasznie.
-
Cześć Dziewczyny!
Nieśmiało i ja postanowiłam się ujawnić i oficjalnie przyłączyć się do "wrześniówek".
Wcześniej zaglądałam do Was i obiecałam sobie, że jak na wizycie będzie Ok, to dołączam.
Krótko o mnie i o mojej walce o dziecko: 35 lat - zero dzieci - trzecia ciąża (szczegóły w stopce) i bardzo duża nadzieja, że tym razem się uda.
Aktualnie jestem w 8 tyg. (7+2) i wstępny termin mam na 4.09.
Wczoraj na wizycie zobaczyłam Kropka i pięknie bijące serduszko, ale niestety obok jest też krwiak, więc kolejne dwa tygodnie mam przymus leżenia.
Na pierwszą stronę:
Kaśik - 35l - walka o Bobo od 2018 - 3 ciąża - termin 4.09 - płeć -
Muszka1 lubi tę wiadomość
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Kaśik wrote:Cześć Dziewczyny!
Nieśmiało i ja postanowiłam się ujawnić i oficjalnie przyłączyć się do "wrześniówek".
Wcześniej zaglądałam do Was i obiecałam sobie, że jak na wizycie będzie Ok, to dołączam.
Krótko o mnie i o mojej walce o dziecko: 35 lat - zero dzieci - trzecia ciąża (szczegóły w stopce) i bardzo duża nadzieja, że tym razem się uda.
Wczoraj na wizycie zobaczyłam Kropka i pięknie bijące serduszko, ale niestety obok jest też krwiak, więc kolejne dwa tygodnie mam przymus leżenia.
Na pierwszą stronę:
Witaj ❤️ rozgość się i zostań z nami ❤️ będziemy trzymać za was kciuki
Kaśik lubi tę wiadomość
-
Kaśik wrote:Cześć Dziewczyny!
Na pierwszą stronę:
Cześć Kasik,
Mamy bardzo podobne historie, ja dziś 7+3 więc praktycznie w tym samym miejscu jesteśmy.
Trzymam mocno kciuki, leż odpoczywaj, oby te dwa tygodnie szybko Ci zleciały i po krwiaku nie było już śladu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2023, 13:21
Kaśik lubi tę wiadomość
-
Magda603 wrote:Byłam wczoraj u lekarza bo od poniedziałku miałam czasami niewielkie plamienia. W poprzedniej ciąży też plamiłam na początku ponieważ odklejała się kosmówka. Było widać pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale póki co bez tętna. Wczoraj był 5+6.za tydzień kolejna wizyta żeby zobaczyć czy pojawi się bijące serduszko. Martwię się strasznie.
Na pewno się pojawi ja się tak nakręciłam że będę miała puste jajo płodowe, trafiłam na wątek, oczytałam się, opłakałam, aż mnie mąż musiał do pionu doprowadzić że histeryzuje 😂😇 jak na usg pokazało się serce to nie wierzyłam.. w niecałym 6 tygodniu raczej normalne że serduszka nie widać, jestem pewna że za tydzień już piękne będzie 🥰