WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Spuromix wrote:ogólnie w szpitalu w którym planuję rodzić na liście do szpitala jest napisane
5szt podkładów poporodowych 60x90
2 opakowania podpasek poporodowych bella
a ja mam z canpol i zastanawiam się czy mnie z nimi przyjmą do porodumajtków mam chwilowo 2 szt jednorazowych a będę jeszcze domawiać 5szt jednorazowych i 2szt wielorazowych
Canpol są lepsze do szpitala, większe. Bella to bardziej już w domu. Nie mogą cię nie przyjąć🤪
Mam właśnie Canpol 3 opakowania w tym w tym jedno na noc, do szpitala biorę 2 opakowanie te na noc i zwykle. I mam jeszcze takie mniejsze że skrzydelkami z akuku jedna paczką. Każda ma po 10szt. Potem zobaczę czy jeszcze dokupić czy już zwykle podpaskiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2023, 14:15
-
nika647 wrote:Canpol są lepsze do szpitala, większe. Bella to bardziej już w domu. Nie mogą cię nie przyjąć🤪
no nie jestem tego taka pewna jak takie wymagania majązobaczę jeszcze w praniu co wyjdzie
szpitala jeszcze nie mam ustalonego do którego pojadę bo wszystko zależy od terminu i rodzaju porodu.... mam 2 szpitale i w żadnym nie chcę rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2023, 14:15
-
Dzwonie do brussa i pytam o badania na cholestaze a oni że to musi lekarz konkretnie napisać co ma być zbadane nawet prywatnie. Kurde paranoja jakas skąd mam wiedzieć jak ta pipa kazała mi czekać na szpital żeby tam zbadali.. Profesor nie odbiera wyślę mu smsa
-
nika647 piękne zdjęcia 😍😍
nika647 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam podpaski poporodowe z Canpol, tez takie zwykłe i na noc. A podkłady poporodowe mam z seni. O majtkach też myślałam horizon właśnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2023, 15:04
-
niezapominajk_aa wrote:I po wszystkim. Pani Magister na 5! 😎💪
niezapominajk_aa lubi tę wiadomość
-
Gratulacje ❤❤🥳niezapominajk_aa lubi tę wiadomość
-
niezapominajk_aa, nika647 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje!!!🍾
nika647, super fotki, czy Ty jestes pełnoletnia? wprawdzie oczy zasłonięte ale wyglądasz na maks 20 lat
Też polecam podkłady canpol na ten czas w szpitalu, później już bella są okI też laktator ręczny na początek - jeśli nie będzie problemów z karmieniem to naprawdę nie ma sensu kupować elektrycznego
niezapominajk_aa, nika647 lubią tę wiadomość
-
Z tymi wytycznymi w szpitalach to różnie jest w jednych podkłady i podpaski dają swoje w innych trzeba sobie kupić tak samo z przyborami dla dziecka. I bądź tu madrym jeśli tak naprawdę nie wiesz gdzie trafisz. Ja mam 3 opcje i wszędzie co innego
-
niezapominajk_aa , GRATULACJE!!!
nika647, mega fotki
Dziewczyny, powiedzcie, prosze, jaki rozmiar walizki/torby pakujecie dla siebie? Dla malucha oddzielna sprawa, ale chodzi mi wlasnie o rozmiar tej duzej, musze kupic bo nie mam zadnej i nie wiem w jaka strone patrzec...nika647, niezapominajk_aa lubią tę wiadomość
-
Umka wrote:niezapominajk_aa , GRATULACJE!!!
nika647, mega fotki
Dziewczyny, powiedzcie, prosze, jaki rozmiar walizki/torby pakujecie dla siebie? Dla malucha oddzielna sprawa, ale chodzi mi wlasnie o rozmiar tej duzej, musze kupic bo nie mam zadnej i nie wiem w jaka strone patrzec...Umka lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam na allegro zestaw walizek. Bardzo fajne są. Zobaczę które wziąć jak będę miała wyprawkę szpitalna skompletowaną
https://zapodaj.net/plik-B9mqer0KL6
Nika śliczne zdjęcia!
Niezapominajka gratulacje Pani magisterniezapominajk_aa, nika647, Umka lubią tę wiadomość