WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
nika647 wrote:Jak na koniec zobaczyłam ze to jej 3 dziecko to prawde mowic bylam troche rozczarowana bo ja ciągle żyje nadzieja ze teraz to bedzie lekko i szybko:P ale wzruszenie na maksa
No też zwróciłam na to uwagę, że trzeci bobas, a ból wymalowany na twarzy miała 🙈 -
nika647 wrote:Rozumiem, ale to Gdańsk, tak? A ten Toruń?
Dzwonił Profesor i odrazu dostałam listę co mam za badania zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 18:29
-
Muszka1 wrote:Podeślij tę stronkę na allegro
ja zamówiłam z bonprix i czekam co przyjdzie
https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowoy-do-karmienia-11159512031
Te wkladki co tam sa to ja wyciagnelam i jak dla mnie fajny, wygodny, kwedtia dopasowania z tym rozmiarem. Musze twz kupic i stare wywalic:)Muszka1 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
I ja się melduję 😊 Mała nadal malutka ale przybiera elegancko z wizyty na wizytę. Dziś prawie 1400 gramów szczęścia. Szyjka nadal na 2,8 cm więc tragedii nie ma. Wypoczywać dużo,leki brac, cukrzyce leczyc 😊
niezapominajk_aa, nika647, bebag, Kiarka, LILA_33, Umka lubią tę wiadomość
-
Tkpom wrote:Oni mają chyba do. E tylko ale staniki z h&m miałam 13 lat temu i były extra
Nie wiem, nie sprawdzałam w sumie jeszcze tylko mi się wyświetliło. Dla mnie akurat nie problem ze tylko do E i nie wiem czy stety czy niestety 😅😅 -
Ja śpię jak zabita ostatnio, muszę wstawać maks 7:30 na zastrzyk, w tygodniu to luz bo i tak córkę ogarniam do przedszkola, ale dziś już nie mogłam się dobudzić. Dobrze mi robi to że nocami pada i fajne chłodne powietrze wpada przez otwarte okno 😁
Wczoraj wpadłam w jakiś szal porządkowania i ogarniania, ale wieczorem nie miałam siły się ruszać, chyba muszę zacząć rozsądniej dzielić pracę
Dobrego weekendu!nika647 lubi tę wiadomość
-
Znalazłam te cukierki nigdy ich nie jadłam i ciekawe czy będą smakować jak w śnie.
Ja w nocy wstaje co 2 godziny i nie śpię bo albo siusiu albo boli mnie już każdy bok a na plecach spec nie umiem i doszły te swędzenia. Także śpię może 4h na dobę i o dziwo jestem wyspana oby tak było po porodzie.
Do mnie jutro zwala sie 5 osób do domu kij wie na jaki czas bo niestety brat mojego męża jest w stanie bardzo ciężkim i lekarze każa liczyć na cud. Młody chłopak więc liczymy na ten cud.
Więc u nas nudno nie może być oczywiście i musi się coś dziać -
Kurcze złapał mnie potężny bol, troche nad pośladkiem i ciagnie się w dół aż do całej nogi, nie mogę stanąć na nią co dopiero mówić o chodzeniu 😶 nie wiem czy to mała uciska czy to jakaś rwa kulszowa 🤷♀️ nie zabardzo wiem co zrobić
-
Tkpom wrote:Znalazłam te cukierki nigdy ich nie jadłam i ciekawe czy będą smakować jak w śnie.
Ja w nocy wstaje co 2 godziny i nie śpię bo albo siusiu albo boli mnie już każdy bok a na plecach spec nie umiem i doszły te swędzenia. Także śpię może 4h na dobę i o dziwo jestem wyspana oby tak było po porodzie.
Do mnie jutro zwala sie 5 osób do domu kij wie na jaki czas bo niestety brat mojego męża jest w stanie bardzo ciężkim i lekarze każa liczyć na cud. Młody chłopak więc liczymy na ten cud.
Więc u nas nudno nie może być oczywiście i musi się coś dziać
Życzę dużo zdrowia dla brata męża, mam nadzieje że wyjdzie z tego i wszystko będzie dobrze 😞
-
LILA_33 wrote:Kurcze złapał mnie potężny bol, troche nad pośladkiem i ciagnie się w dół aż do całej nogi, nie mogę stanąć na nią co dopiero mówić o chodzeniu 😶 nie wiem czy to mała uciska czy to jakaś rwa kulszowa 🤷♀️ nie zabardzo wiem co zrobić
https://youtu.be/wtH38TIOS4Q - z tego linku pierwsze dwa ćwiczenia, albo pierwsze a zamiast drugiego wygoogluj sobie pozycję gołębia w jodze. Ogólnie rozciąganie mięśnia gruszkowatego.LILA_33 lubi tę wiadomość
-
LILA_33 wrote:Kurcze złapał mnie potężny bol, troche nad pośladkiem i ciagnie się w dół aż do całej nogi, nie mogę stanąć na nią co dopiero mówić o chodzeniu 😶 nie wiem czy to mała uciska czy to jakaś rwa kulszowa 🤷♀️ nie zabardzo wiem co zrobić
LILA_33 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, w poniedziałek będę szukać fizjoterapeuty, myślę że to dobry pomysł. Zobaczę czy trochę odpuści do wieczora to pooglądam i może spróbuje zrobić jakieś ćwiczenia, jak narazie leżę nawet nie próbuję wstać.
Coś tam pobolewało mnie kilka dni wcześniej ale to tylko przy pewnych ruchach a teraz jak siekło to na amen. -
W tej ciazy też trudno mi znieść upały. W poprzedniej bywało po 37 i było ok, co prawda siedziałam w domu w tych najgorszych godzinach, ale teraz nawet w domu mi duszno.
Co do bolu jednak to można temu trochę przeciwdzialac, właśnie ćwiczeniami odpowiednimi. Ja jestem bardzo zadowolona ze wykupiłam ten pakiet u Kasi bigos, miałam obawy bo to trochę drogo na czasowy dostęp, ale w tych pakietach są ćwiczenia na wszystkie moje dolegliwości. Ostatnio narzekałam na zwiększone napięcie i skurcze w łydkach, po wakacjach otwieram tydzień 30-ty a tu cała seria na rozciąganie tylnej taśmy, w tym właśnie łydek, mięśnia gruszkowatego, pleców. Zaraz się zresztą zabieram za trening 🔥😁