WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
martini92 wrote:Hej, u nas skończyło się pilnym cc, Robert w trakcie porodu przekręcił się poprzecznie z ręką w kanale rodnym. Urodził się o 0:30, wszystko ok, dochodzimy do siebie
Kolejny dzidzius na grupie???? No nie wierzę 😍
Gratulacje, jak się czujecie?? Prosimy o szczegóły a tymczasem mały Robercik zajmuje pozycję nr5! 🤩
Dziewczyny dobrze prognozowały że końcem sierpnia będzie wysyp!! -
martini92 wrote:Hej, u nas skończyło się pilnym cc, Robert w trakcie porodu przekręcił się poprzecznie z ręką w kanale rodnym. Urodził się o 0:30, wszystko ok, dochodzimy do siebie
Dobrze że jesteście bezpieczni! Gratulacje! Dużo dużo zdrówka i siły ❤️ -
Muszka1 wrote:Dziewczyny bo ja nie wyrabiam z edytowaniem 1 strony tak ruszyłyśmy z kopyta 🤪
-
Gratulacje ! dobrze ze juz po i jesteście cali i zdrowi ❤ -
nika647 wrote:No właśnie, miałam pisać że nie nadążam z odświeżaniem🤪
Ja też 😅 tyle nowych bobaskow 🥰nika647 lubi tę wiadomość
-
O Matko! Chwilę mnie nie było a tu tyle bobasów. I pomyśleć że to dziewczyny wychodzą przed terminem. Nasza grupa jest totalnym zaprzeczeniem tej teorii. 😁
Ja miałam termin z OM na wczoraj ale totalnie nic się nie dzieje. Nawet zaliczyłam z psem dłuższy wieczorny spacer.
Od paru dni płacze i mam zmienne humorki. Sama siebie mam dość i nawet nie wiem o co mi chodzi.
Też już chciałabym być rozpakowana.
Jutro idę do lekarza co dalej. Bo przecież wizytę umówiona już 6 tygodni po porodzie. A tu psikus i jeszcze baby w brzuchu. Pewnie lekarz się zdziwi jak mnie zobaczy 😆
To która z nas na dziś się szykuje? -
Ja sobie dzisiaj zrobilam.zadanie powystawiac rzeczy po dzieciakach na vinted a mam tego 3 szafy. Takze mam zajecie do wieczora dzisiaj.
Po malym rozmiar 48 postanowilam oddac do UCK na wczesniaki. Tam napewno sie przydadzązawiozę jak skoncze szyc 30 rozkow a mam dopiero 13. Takie sobie zadanie wyznaczylam.
Po tej ciazy bardzo spokornialam, dostalam duzo zyczliwosci od innych wiec i ja chce czynic dobro dla innych.
nika647, niezapominajk_aa, LILA_33, martini92, bebag, Umka, Kiarka lubią tę wiadomość
-
Tkpom wrote:Ja sobie dzisiaj zrobilam.zadanie powystawiac rzeczy po dzieciakach na vinted a mam tego 3 szafy. Takze mam zajecie do wieczora dzisiaj.
Po malym rozmiar 48 postanowilam oddac do UCK na wczesniaki. Tam napewno sie przydadzązawiozę jak skoncze szyc 30 rozkow a mam dopiero 13. Takie sobie zadanie wyznaczylam.
Po tej ciazy bardzo spokornialam, dostalam duzo zyczliwosci od innych wiec i ja chce czynic dobro dla innych.
Ale super z Twojej strony że uszyłaś dla nich rożki 😍😍 napewno się ucieszą -
zosiasamosia wrote:
To która z nas na dziś się szykuje?
Jeśli powiem ze ja to czy to coś przyspieszy ? 😅 haha
Ja bym chciała a malutka ma chyba inne plany 🙈 -
LILA_33 wrote:Jeśli powiem ze ja to czy to coś przyspieszy ? 😅 haha
Ja bym chciała a malutka ma chyba inne plany 🙈
Mała wychodź forumowe ciotki czekają 🥰
Ann gdzie te ochłodzenie? U nas dalej duchota i ciepło albo tylko mi tak jakoś ciężko że ciężko dech nabraćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2023, 13:32
LILA_33 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję rozpakowanym mamusia i czekamy na następne. U nas młody całą noc buszował ciągle na cycku aż mnie już bolą. Trochę stracił na masie ale lekarz mówi że w normie. Jak wszystko będzie ok to jutro do domu. Moje nogi wyglądają jak by je ktoś napompował nawet w ciąży tak nie miałam
https://zapodaj.net/plik-Ed4Y5NUeAv a to mój małyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2023, 13:34
LILA_33, Muszka1, nika647, niezapominajk_aa, bebag, Natka95, Umka, Kiarka, Nadziejka30, Jeffcia, zosiasamosia lubią tę wiadomość
-
ann2224 prześliczny ten Twój synek 😍😍
ann2224 lubi tę wiadomość
-
Ann - slodziaczek😀 chyba Twoje największe dziecko, prawda? Nic dziwnego że okupuje cyca, musi sobie naprodukowac wyżywienia trochę🤪
ann2224 lubi tę wiadomość
-
Spuromix wrote:To czekamy na Twoje wieści 😃
Mała wychodź forumowe ciotki czekają 🥰
Ann gdzie te ochłodzenie? U nas dalej duchota i ciepło albo tylko mi tak jakoś ciężko że ciężko dech nabrać