WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka, gratulacje! Duzo zdrowia, odpoczywajcie
Slicznosci, i te wloski
Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Mnie czesto dopada zmeczenie i zmulenie popoludniowe. Troche dzis ze starszakiem pochodzilam wiecej i mocniej twardnieje mi brzuch. Jeszcze jutro 1 dzien w przedszkolu i to ja mam stres 🙉 a przedszkolak jakis lekko przeziembiony, ale chyba nie na tyle zeby nie poszedl.
U mnie na ktg w pon tylko jakis jeden skorcz. Jeju jak ten czas szybko ucieka. Lozeczko narazie i wozek przygotowalam.
U mnie ze stopa gorzej nie lepiej, kuleje i ogolnie nie czuje sie najlepiej. Tez juz powoli chce rozwiazania🤓
Mi polozna kazala wypelnic plan porodu i tam jest podpunkt czy chce znieczulenia. Ciekawe czy ktos to w ogole czyta na przyjeciu.Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Muszka, gratulacje 🤗 otwierasz kolejkę dziewczynek 🩷
U mnie dziewczyny nic się nie dzieje, nie mam nawet za często żadnych skurczy przepowiadających....
W ciąży z synem to już co chwilę miałam brzuch jak kamień 🤷🏻♀️Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Muszka gratulacje!❤️
Jeffcia - a ty szykujesz się do sn czy CC?Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Muszka Gratulacje i dużo zdrówka! ❤️❤️
Dzisiaj mój Maluch wsadzał mi gdzieś nóżkę w dół brzucha tak mocno, że aż czasem skręcało mnie z bólu i leciały mi łzy, a robił tak pół dnia 🤦♀️😅
Dziś mieliśmy ostatni zapis ktg u położnej, szalał dzikus mały cały czas aż peloty podskakiwały. A pamiętacie jak miałam skurcze na 100 w 35 tc?! Teraz już mam coraz mniej i dzisiaj zapisały się całe 2 skurcze na 30 😂😂😂Muszka1 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny... boję się strasznie pionizacji, bo już na leżąco brzuch boli
Opieka super, co chwile przychodzą położne i pytają czy nie boli, czy cos nie potrzeba, na leząco mnie umyły i przebrały w moją koszulę
Mąż dopiero poszedł, udało się 3x przystawić małą, niby ssała ale zaraz był krzyk i koniec przystawiania, niestety pokarmu zero, próbowałam się podstymulowac też laktatorem.
Mam nadzieję że jutro już będę się czuła lepiej
Pozdrawiam wszystkie i dziękujemy za gratulacje ☺️
Rozumiem że przede mną nic się nie urodził i moja maleńka zajmuje zaszczytne 6 miejsce ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2023, 19:23
LILA_33, ann2224, Umka lubią tę wiadomość
-
Muszka1 wrote:Dzięki dziewczyny... boję się strasznie pionizacji, bo już na leżąco brzuch boli
Opieka super, co chwile przychodzą położne i pytają czy nie boli, czy cos nie potrzeba, na leząco mnie umyły i przebrały w moją koszulę
Mąż dopiero poszedł, udało się 3x przystawić małą, niby ssała ale zaraz był krzyk i koniec przystawiania, niestety pokarmu zero, próbowałam się podstymulowac też laktatorem.
Rozumiem że przede mną nic się nie urodził i moja maleńka zajmuje zaszczytne 5 miejsce ?
Z dnia na dzień na pewno będzie lepiej ☺️
Żadna przed Tobą się nie zgłosiła 😅 -
Muszka1 wrote:Dzięki dziewczyny... boję się strasznie pionizacji, bo już na leżąco brzuch boli
Rozumiem że przede mną nic się nie urodził i moja maleńka zajmuje zaszczytne 6 miejsce ?
Napewno z dnia na dzień będzie coraz lepiej, super ze masz dobra opiekę 😊 -
bebag wrote:Ja planuję rodzić w IMiD, głównie dlatego że koleżanki były zadowolone i mam super blisko 😁pierwszą córkę rodziłam na Inflanckiej i było naprawdę spoko, ale teraz muszę rodzić w szpitalu gdzie jest 3 stopień referencyjności 🙈
U nas czkawką często, do tego młoda baaaardzoooo aktywna, wszystkie wnętrzności mnie bolą tak się wierci 🙈bebag lubi tę wiadomość
I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Karola1688 wrote:Ja dziś o 14 urodziłam synka Dawida 3390g .I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
28dpt mamy serduszko -
Rozumiem że przede mną nic się nie urodził i moja maleńka zajmuje zaszczytne 6 miejsce ?
Gratuluje Nasza prowadzaco!💟💟💟
Córeczka jest przepiękna!
Zobaczysz po mału laktacja się rozkreci 🤞💟
Współczuję bólu 😢. Na pewno pionizacja bedzie wymagać sporo sił od Ciebie i bólu, ale z każdym dniem nedzie boleć mniej🤞
Trzymajcie się Dzielne Dziewczyny💟💟💟Muszka1 lubi tę wiadomość
I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
28dpt mamy serduszko -
Karola1688 wrote:Ja dziś o 14 urodziłam synka Dawida 3390g .
-
Daje update. U mnie Córa 2965g. Ułożona dalej główką w dół, póki co szyjka długa jak trąba. GBS pobrany. Następna wizyta za 2 tygodnie. Liczę,że po mału zacznie się skracać 😆.
LILA_33, nika647, niezapominajk_aa, Muszka1, ann2224, Umka lubią tę wiadomość
I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
28dpt mamy serduszko -
Karola1688 wrote:Ja dziś o 14 urodziłam synka Dawida 3390g .
Gratulacje ❤❤