Wybór imienia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozumiem
ja tez sie martwie....
moja ciaza jest zagrozona, juz byłam w szpitalu...w sobote mam wizyte i bardzo sie boje bo przeczuwam najgorsze...nie mam zadnych objawowo...piersi przestaja bolec i jestem taka ogolnie rozbita a to samo miałam w pierwszej ciazy...
u Ciebie bedzie wszystko dobrze, 20 tc to juz połowa wiec nic złego nie powinno sie stactrzymam kciuki
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO kurcze dużo pisania by było o tym wszystkim, na początku zaczeło sie od gigantycznej cysty, który poprzedni lekarz nie raczył widzieć, i dostawałam duphaston. Na szczęście wchłoneła sie, było chwile spokoju, potem pojawił sie krwiak na 1 cm,i mam go do teraz. Dodatkowo mówił o łożysku przodującym, zakrywającym ujście wewnętrzne, ale jutro poprosze go o dokładne wytłumaczenie mi mojej sytuacji, i co to dla mnie oznacza, odpoczywam dużo ale nie leże.
Wiem że łatwo mówić niemartw sie, więc ci tego nie powiem bo sama żyje tylko tym krwiakiem itd. Ale mam wielką nadzieje że u ciebie wszystko będzie ok. I tego ci życzę -
nick nieaktualnyja mam torbiel, ktora w poniedziałek miała 6 cm na 6,3 cm i krwiak 1 cm na 7 mm...byc moze to on plamił, ale lekarz nastraszył mnie ze odkleja mi sie kosmowka i musze lezec, nie wolno mi podrozowac...
a łozysko przodujace jesli u Ciebie nie zniknie to niestety czeka Cie cesarka...mam nadzieje, ze jednak wszystko sie jutro pozytywnie wyjasni
daj znac jak po wizycie, pa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:To ja mam odklejenie kosmówki tj inaczej krwiak. I jest ulokowany nisko i będzie podplamiał. Ale ponoć ma sie wchłonąć albo podnieść wyżej. Dam znać jutro. Miłego dnia
Dziewuszki życzę wam wszystkiego dobrego;) Moja znajoma na początku ciąży leżała w szpitalu długo, bo miała krwiak podkosmówkowy, a teraz niedługo będzie rodzić