Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda,
Mi na sen pomaga kubek kakao przed snem. I zasypiam szybko i w nocy się nie budzę. Ale za to wcześniej budzę się rano. I skurcze też przeszły.
100krotka,
Trzymaj się i oby do stycznia
Misia,
Czekam na wieści o synku
Ja się dzisiaj obudziłam o 07:00 i spać nie mogę. Ale dzień przynajmniej będzie dłuższy -
Magda mi się magnez najlepiej przyswajal z wody. Jest Muszynianka z dużą ilością magnezu i powiem że u mnie szybko na skurcze zadziałała. Ma dość dziwny smak i przestała mi smakować wiec łyka tabletki ale mam faktycznie wrażenie ze było lepiej jak piłam ta wodę. ...
Ja śpię w miarę. Na siku wstaje ze 3 razy. Ale od kilku dni mam tak l ze nie chce mi się. .. nie chce i nagle w sekundzie musze być w toalecie bo mogę nie zdążyć hahaha
U mnie chyba najgorsze te nastroje paskudne. Ale też się już czuję dość ciężka i nieporadna bo sporo urosłam tym razem. Tez się boje tych 2.5 miesiąca jeszcze. -
nick nieaktualnyJestem spowrotem
wkoncu wygląda jak ludz
hehe
Niepokorna ją obudziła się przed 7 ale zapewne zaliczenia drzemke
Ja pamiętam jak siostra mówiła że jej ciężko niewygodne itp a ja jej gadalam żeby przestała marudzic ją chciała bym być na twoim miejscuto mam
ale dziewczynki damy radę dla naszych pociech wytrzymały ile trzeba i co trzeba
-
nick nieaktualnyMisia czekamy z niecierpliwoscia
na narodzinki synka:) Magda ja tez biore aspargin 2razy dziennie czasem 3 ,a rano to i tak w lozku cierpna mi rece nawet jak nie spie na ktorejs,a najgirsej prawa reka:/ nie wsomne o kregoslupie,wczoraj po obiedzie sie polozylam i ledwo co wstalam...a siku tez wstaje teraz czesto bo w nocy chce sie wiecej pic niz w dzien...Niepokorna super ze sie przepriwadzacie,bedziecie mieli wiecej miejsca i co najeazniejsze sami
-
nick nieaktualny
-
100krotka ja chyba też przed świętami muszę na ludzi wyprowadzić u fryzjera. Chyba się trochę podetne, a potem już mi mama pofarbuje, bo siwe znowu wychodzą
Niepokorna ja piję ciepłe mleko przed snem, ale już od jakiegoś czasu nie działa, widać to już taki bezsenny etap ciąży. Jak będę na wolnym to odbije sobie.
Madlene ja piję tylko muszynianke magnezowo-wapniowa, innej wody nie lubię ale widać to i tak za mało. Pogadam z lekarzem i pewnie ten aspargin kupię sobie, bo jak tak dalej będzie to się przekrece z tego bólu od skurczy...
Dziś w ogóle ciężki dzień miałam. Ogólnie gorzej się czuje, ale dobrze piszecie dla malucha wszystko się zniesie:-) odliczam już dni do wolnego, jeszcze tylko przyszły tydzień zostałdziś dostałam przelew z pracy na święta, została jakaś kasa socjalna to podzielili:-) więc szybciej niż planowałam zamówiłam komode:-) ciekawe kiedy przyjdzie paczka:-)
Ciekawe co u naszej Misi...czy już ma Kacperka:-) -
nick nieaktualnyMadzia ja odrosty robilam i odswiezalam kolor ileciutko podcielam koncowki
jeszcze troszke i bedziesz w domki odpoczywac
Misia ma juz Kacperka obok siebienie wie czemu napisala na watku z rocznika 89
4300 i 58 cm urodzil sie o 15:45:) Misia pozwolilam sobie napisac kolezankom
Niepokorna ciesze sie ze glukoza okWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 20:01
-
nick nieaktualnyNapisala ze silami natury plus oxy
Z jednej strony tak bardzo chciala bym byc na jej miejscu a zdrugiej jakis glosik mi mowi ze w styczniu ze mam czekac do styczniaTk z moim ginem ostatnio liczylismy ze moja tez sie moze taka urodzzic wagowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 20:16
-
nick nieaktualny
-
100krotka dobrze ze napisałaś. Misia gratulacje! Spory chłopak
Ja tam wiem ze na mojego dużo za wcześnie j proszę go żeby jeszcze siedział w tym brzuchu. Mnie mąż też namawia żebym ten tydzień dokończył i została w domu żeby odpocząć ale zobaczę. .. w szkole siedzę. W sumie bez większego stresu wiec nie jest tak źle. Chociaż dzisiaj tez wyjątkowo częściej skurcze mnie atakują i nawet są odrobinę bolesne.
Mi lekarze nic nie mówią. Musiałabym iść prywatnie ale póki co nie widzę takiej potrzeby. Moje jedno się urodziło 3300 drugie 3290 wiec liczę na podobną wagę
Magda widzisz sanepid niby taki znienawidzony ale.jako pracodawca dobry i dla Ciebie to najważniejsze. Az miłoa pokoik masz gotowy to spokojnie masz gdzie komodę wstawić i... zacznie się z ubrankami
-
Ojej, ale super, że Misia już urodziła i że udało jej się SN przy tak dużym chłopcu! mi też się mały wielkolud szykuje - lekarz mi zapowiedział 3800-3900 ostatnio, zobaczę jak przy kolejnym USG będzie, czy podtrzyma swoją wersję
ale poród Misi daje nadzieję, bo bardzo bym chciała SN
iiii nie mogę się doczekać... -
nick nieaktualny