Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda,
W zasadzie ta szafa nie była strasznie ciężka. Mąż wziął na siebie cały ciężar, a ja tylko trzymałam jedną stronę by go nakierować by nie poobijać ani ścian ani szafy. Myślę, że to nie noszenie szafy spowodowało dzisiejszy stan zdrowia lecz cały męczący dzień. Bo do samego sklepu IKEA mamy godzinę jazdy autem, a po sklepie chodziliśmy chyba ponad 2 godziny.
Magda, obiecuję, że już nic nie zamierzam dźwigać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 14:23
magdaM85 lubi tę wiadomość
-
Patutka daj znać po badaniu. Dobrze zrobilas ze poszlas.
Magda fotel faktycznie nie najdrozszy I bardzo wygodny ale najlepiej sie to potwierdzi jak sie Maly urodzi.
Zdjeciami sie na pewno pochwale. Gotowe beda za tydzien poltorej ale sesja byla przyjemna szybka I profesjonalna. Zobaczymy efekty.
Wlasnie zjadlam serniczek na zimno z brzoskwiniami I czas odpoczywac -
Dzień malo ważny, maluch ponad wszystko.
A więc, już jestem poooo!
Dostałam dwa zastrzyki rozkurczowe i lekarz przy badaniu potwierdził, że jest twarda i nie fajna nacica.
Ale najważniejsze, że szyjka ma 32 mm i jest zamknięta!!!! Kamień z serca.
Mam zwiększyć dawkę nospy, dodać magnez i jeszcze więcej lezec, jakby sie dalo jeszcze więcej..
Jeżeli za tydzień dalej będzie to samo to czeka mnie oddział.
Małej mi nie pokazał ani nic ale słyszałam serduszko.
Dziękujemy za kciuki
magdaM85, domiii, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka,
dobre wieści. to znaczy, ze lekarz podszedł sensownie do tematu.
ja przy moich twardnieniach brałam 3x2 nospa i 3x1 magnez
(ChelaMagB6) i było lepiej.
przypomnij się na kolejnej wizycie żeby zbadali szyjkę, żebyś miała porównanie (to był Twój pierwszy pomiar?)
odpoczywajcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:42
-
magdaM85 wrote:Patutka bardzo dobrze że się doczekalas i że w ogóle poszlas:-) ja magnez biorę 4x dziennie. Dobrze że wiesz już co masz robić
domiii wrote:Patutka,
dobre wieści. to znaczy, ze lekarz podszedł sensownie do tematu.
ja przy moich twardnieniach brałam 3x2 nospa i 3x1 magnez
(ChelaMagB6) i było lepiej.
przypomnij się na kolejnej wizycie żeby zbadali szyjkę, żebyś miała porównanie (to był Twój pierwszy pomiar?)
odpoczywajcie :*
Wiesz, w końcu żelaza, oni jednak podchodzą jak trzeba do tematu.
Nospe mam teraz brać tak jak Ty Domi, ale magnez 3x2 bo sam lekarz był przerażony tą twardością.
Tak, to był mój pierwszy pomiar, bo na nfz lekarz ma wszystko w dupie.... a prywatnie chodzę tylko na usg.
A mam pytanie długo czasu trwało u Ciebie by macica była normalna?
I dziękuję dziewczyny że byłyście ze mną :-*2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dostałam zwolnienie od razu na 3 tygodnie i co najmniej 1,5-2 tygodnia faktycznie leżałam i się oszczędzałam i sie wyciszyło. potem juz zaczęłam normalnie funkcjonować ale oszczędny tryb życia jednak. także to nie bylo z dnia na dzień, trzeba być cierpliwym, ale może akurat u Ciebie szybciej to zadziała.
Patutka lubi tę wiadomość
-
Magda, 13 stycznia złożyliśmy odwolanie i czekamy.
Zus ma 30 dni na zmianę zdania, jak nie to wysyla do Sadu moje pismo.
Wiec w drugiej połowie lutego dowiem się czy uparli się przy swoim i czeka mnie kilkumiesięczna batalia w sądzie czy może poszli po rozum do glowy... -
Madlene,
Ja też zastanawiałam się nad sesją, ale chyba zrobię ją dopiero po porodzie już z dzidzią.
domiii,
Mam nadzieję, że ZUS jednak odpuści i nie będziesz się musiała z nimi spotykać na drodze sądowej. Będzie dobrze
Patutka,
Najważniejsze,że wszystko ok i odpoczywaj teraz
My właśnie składamy ostatni mebel. I zaraz kładę się spać.
Dobranoć kochane moje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:36