Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka przede wszystkim bez paniki. Pesymistycznym mysle niem czesto sie przyciaga zle rzeczy. Do tego nerwy I stress nie pomagaja. Ja w pierwszej ciazy mialam skurcze Od 16tc. Szyjka zgladzona a Od 6msc juz mialam 3cm rozwarcie. Fakt musialam lezec. Wstawalam tylko siku. Ale donosilam w koncu do 39tc I urodzilam zdrowe corcie. Trzymaj sie. Jestes pod opieka. Bedzie dobrze!
Patutka lubi tę wiadomość
-
Hej
Misika ja biorę magnez 1 tabl dziennie, chyba że mi się zapomni to tylko witaminy dla ciężarnych.
palutka trzymam za Ciebie kciuki!
Niepokorna pięknie to wszystko opisałaś, też tak po swoim porodzie zrobię a później wydrukuję i spakuję do pudła pamiątek dla dzieckaMadlene84, domiii lubią tę wiadomość
-
Misika ja biorę magnez 4 razy dziennie, ale to z zalecenia lekarza taka wysoka dawka.
Domiii jak tam u Was? W domku jesteście już? Jak Miłoszek?
Patutka dziewczyny dobrze piszą, najważniejsze to się nie denerwować. Jesteś pod bardzo dobrą opieką, więc tylko spokój jest teraz wskazany. Będzie dobrze kochana, glowa do góry.Patutka lubi tę wiadomość
-
Madziu niestety jesteśmy jeszcze w szpitalu
Wyniki badan jeśli chodzi o prace nerek ciągle nie takie jak być powinny... dzisiaj mieliśmy pobieraną krew rano i czekamy na obchód i decyzje...
Mam nadzieję że już jest lepiej i nas wypuszczą bo sam szpital powoduje nastroj depresyjny
ale poza tym to u nas dobrze, mam naprawdę cudownego Synka
po porodzie tak się wszystko zmienia... jestem najszczęśliwsza.
a jak u Ciebie? Bo teraz Ty następnaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:16
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Domiii to Ty z Patutka w tym samym szpitalu pewnie lezycie. Szkoda że was jeszcze trzymają, ale zawsze to lepiej żeby wszystko sprawdzili i wypuścili was już jak wszystko ok będzie.
A u mnie póki co bez zmian. Jak pprzetrwam dziś ten nieszczęsny 29 to już mi wszystko jedno:-) czuję się różnie, szybko się męczę ale ogólnie tragedii nie ma, trochę marudze wszystkim naokoło że już mnie dość mają jak nie urodze w ciągu dwóch tygodni to będzie lekarz wywolywal. -
Patutka, powiem tak...
Po 1. Wszystko zaczyna się w glowie.. proszę porzucić czarne scenariusze!
Po 2. Twój stres czuje Twoje dziecko - oszczędź mu tego
Po 3. Założą Ci pessar, wyciszą skurcze i donosisz do terminu.
Po 4. Tutaj na Żelaznej sa super lekarze i położne, wiec zrobia wszystko co trzeba
Glowa do góry!Patutka, NIEPOKORNA, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Domi, a Ty też tu?
Ja staram się myśleć pozytywnie. Msm dzielne dziecko. Mam nadzieję, że nam pomogą..
Tylko ona jest tu najważniejsza.
Mam nadzieję, ze takie przypadki się zdarzały i się udawało2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyCzesc
od 40 min staram sie wam odpisac i co chwilamala sie wybudza ;/magdaM85 wrote:
100krotka dobrze że już wiecie co małej jest, ale ciekawe skąd te owsiki złapała. Oby szybko się robaczki wyniosły i wszystko do normy wróciło. A jak Ty się w ogóle czujesz po porodzie?
Lenka roznie owsiki przejscie na butelke wsystko naraz wiec juz nie wiem od czego placze;/ najgorsza byla noc z piatku na sobote tak sie darla wogole nie mogla usnac ;/ plakalamrazem z nia
wczora bylo juz lepiej ubustwiam chwile kiedy maz jest w domu wtedy wszystko idzie jakos sprawniej
A ogolnie Leni juz tak uroslam ja nie wiem kiedy juz pewnie ok 5 kg wazy, zaczyna reagowac na nasze zaczepki pieknie sie smieje no po prostu z dnia na dzien kocha sie ja coraz bardziej ( i zapomina sie o nieprzespanych nocach )
Madzia ja juz nie pamietam ze rodzilam czuje sie bardzo dobrze juz zgubilam ciazowe kilogramy wiec teraz walcze z tymi przed ciazowymi
Kochane jak uspie moja marude postaram sie poczytac bo teraz pisze z nia na rekach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNtaliono powiem Ci tak jak mi lekarka wystarczy ze osoba ktora ma owsiki podrapie sie po pupie i pozniej poda Tobie reke ty wezmisz cos do jedzenia i w ten sposob przenosisz jaja trafiaja do twojego ukladu pokarmowego i jestes zarazona.
Domii moje gratulacje ( bo juz nie ogarniam czy Ci gratulowalam ) dzielna Kobitka mi tez sie udalo bez naciecia
Patutka nie denerwoj sie jestes pod kontrola lekarzy bedzie dobrze
Madzia to Teraz Twoja kolej czekamy -
nick nieaktualny100krotka a to nawet niewiedzialam ze tak mozna sie zarazic...mam nadzieje ze szybko przejdzie i bedziecie normalnie funkcjonowac:) Patutka mysl pozytywnie i nie stresuj ani nie denerwuj sie bo dzieciatko odczuwa u nas zle emocje,bedzie dobrze 3mam kciuki :* domii mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i juz dzisiaj wyjdziecie do domku
-
Właśnie był lekarz i okazało się że pomylili wyniki i te złe były z wczoraj, a dzisiaj wszystko spadło!!! Idziemy do domku!!! Boże jak ja się cieszę jupiiii
Dziękuję 100krotko :*
Patutka, tak ja rodziłam na Żelaznej. Jesteś naprawdę w dobrych rękach!Madlene84 lubi tę wiadomość