Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domii super, bardzo się cieszę że wszystko u Was w porządku
A ja się chwalę moim brzucholem, aktualnie równe 100 cm w pępku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a0a1a4baffb.jpgDoda, magdaM85, nataliano, domiii, Madlene84, 100krotka:), kalika lubią tę wiadomość
-
domiii
Wspaniale, że wychodzicie do domu. W domku wszystko zmienia się na lepsze
Klaudia
Piękny masz brzuszek. Czekamy na tego malucha, który się tam ukrywa.
Patutka
Masz przestać myśleć negatywnie. Bo spiorę Ci dupę...klaudia1534, domiii lubią tę wiadomość
-
100krotka ja też nie myślałam że tak łatwo się owsikiem zarazić...ehhh ale dobrze, że wiadomo co jest Lence. To ona już duża Panna:) 5 kilo to całkiem niezły wynik:) niech teraz zdrowieje i dalej ładnie rośnie:)
Klaudia śliczny brzuszek:)aż się z ciekawości też w pępku zmierzyłam teraz i mam 112cm...ale już liczę że niedługo zacznę gubić te cm:)
Domiii super wiadomość że wychodzicie do domku:) dobrze że wyniki się poprawiły i już będziecie mogli spokojnie dochodzić do siebie we własnych łóżeczkach i w ogóle:)domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia sliczny brzuszek
Domii ciesze sie ze wychodzicie do domku \
Magda oj rosnie pomimo tego ze cos jej dolega to rosnie mam nadzieje ze te jej dolegliwosci szybko mina i nie bedzie plakala bow tych ktotkich chwilach gdy sie smieje jedt tak urocza slodka aj
klaudia1534, domiii lubią tę wiadomość
-
Patutka oj trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze pessar to dobre rozwiazanie pisz co u ciebie jak sie spraey maja.
Klaudia sliczny brzuszek oj wrocilabym czasem do tego stanu
A ja stwierdzilam ze niechce miec drugiego dziecka chyba ze trafi sie przez przypadek chce cala moja milosc przelac malemu i jakos na wspomnienie o porodzie odevhciewa mi sieklaudia1534 lubi tę wiadomość
-
Misia za roczek dwa Ci się zmieni i stwierdzisz że drugi maluch to całkiem dobry pomysł pamiętam jak moje bratowe tak mówiły, a teraz obie mają po dwójce:-) kobiety chyba szybko zapominają ten cały ból porodowy, liczy się tylko ta mała kruszynka:-)
Klaudia niby mogłoby się coś zacząć dziać, ale jeszcze do niedzieli jest czas na spokojnie, potem już pewnie będę marudzic. Teraz niech Dominik jeszcze siedzi jeśli tego potrzebuje, ale za tydzień to już gi chyba sama siłą będę wypychac:-) stwierdze że już się naczekalismy i mógłby wyjść
A jak u Ciebie? Kiedy masz wizytę teraz?
Doda, kalika co tam u Was?
Urocza jak tam po powrocie do pracy, dajesz radę? -
Misia
A ja się właśnie zadtanawiam, czy za pół roku nie postarać się o kolejne Mimo ciężkiego porodu nadal uważam, że posiadanie dziecka to cud Ale zobaczymy za te pół roku
My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer Julia cały przespała bardzo grzecznie. To anioł nie dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:50
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia ja tez czasem myske ze nie bede miala wiecej dzieci
Niepokorna fajne tak pospacerowac z corcia prawda
Mi sie ostatnio na spacery wprasza tesciowa ;/ a ja lubie sama tak pochodzic pomyslec odpoczac. Dzis zadzwonila i powiedziala ze ona moze sama isc z mala taaa jasne.....
Powiem wam ze padam a mam jeszcze pranie do wywieszenia sterte ciuszkow do wyprasowania musze zrobic serie cwiczen i sie wykapac...ale jak patrze na mala spiaca w lozeczku to jestem przeszczesliwa dzis trzymajac ja na rekach polozula swoja raczke na mojej piersi az sie pobeczalam ze nie moge jej karmic piersia boje sie ze ona juz nie bedzie chciala cyca ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia piekny brzuszek.
Niepokorna oby pogoda jak najczesciej pozwalala na takie spacery. Najlepiej niech juz przychodzi wiosna I mozliwe duzo slonca.
Patutka Co u Ciebie?
Magda Nataliano przetrwalyscie to teraz czekamy na info o rozpoczeciu akcji
klaudia1534 lubi tę wiadomość