X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas zima na calego,sniegu przez noc nasypalo do kostek,ale chyba stopnieje bo jest na plusie,byla polozna z gidz temu,ale narazie cisza,po tetnomierzu mala sie rozsciaga na kazda strone,koncze po malu sprzatac,pozniej obiad i odpiczynek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii widzisz to super ze wychodzicie do domku

domiii lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii super, bardzo się cieszę że wszystko u Was w porządku :)

A ja się chwalę moim brzucholem, aktualnie równe 100 cm w pępku :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a0a1a4baffb.jpg

Doda, magdaM85, nataliano, domiii, Madlene84, 100krotka:), kalika lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii
    Wspaniale, że wychodzicie do domu. W domku wszystko zmienia się na lepsze :)

Klaudia
    Piękny masz brzuszek. Czekamy na tego malucha, który się tam ukrywa.

Patutka
    Masz przestać myśleć negatywnie. Bo spiorę Ci dupę...

klaudia1534, domiii lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka ja też nie myślałam że tak łatwo się owsikiem zarazić...ehhh ale dobrze, że wiadomo co jest Lence. To ona już duża Panna:) 5 kilo to całkiem niezły wynik:) niech teraz zdrowieje i dalej ładnie rośnie:)

Klaudia śliczny brzuszek:)aż się z ciekawości też w pępku zmierzyłam teraz i mam 112cm...ale już liczę że niedługo zacznę gubić te cm:)

Domiii super wiadomość że wychodzicie do domku:) dobrze że wyniki się poprawiły i już będziecie mogli spokojnie dochodzić do siebie we własnych łóżeczkach i w ogóle:)

domiii lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia sliczny brzuszek :)

Domii ciesze sie ze wychodzicie do domku :) \

Magda oj rosnie pomimo tego ze cos jej dolega to rosnie :) mam nadzieje ze te jej dolegliwosci szybko mina i nie bedzie plakala bow tych ktotkich chwilach gdy sie smieje jedt tak urocza slodka aj :D

klaudia1534, domiii lubią tę wiadomość

• Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 29 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka oj trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze pessar to dobre rozwiazanie pisz co u ciebie jak sie spraey maja.

Klaudia sliczny brzuszek oj wrocilabym czasem do tego stanu :)

A ja stwierdzilam ze niechce miec drugiego dziecka chyba ze trafi sie przez przypadek chce cala moja milosc przelac malemu i jakos na wspomnienie o porodzie odevhciewa mi sie :/

klaudia1534 lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no u Ciebie już pora na gubienie tych centymetrów, więc trzymam kciuki żeby zaczęło się coś w końcu dziać :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia za roczek dwa Ci się zmieni i stwierdzisz że drugi maluch to całkiem dobry pomysł:-) pamiętam jak moje bratowe tak mówiły, a teraz obie mają po dwójce:-) kobiety chyba szybko zapominają ten cały ból porodowy, liczy się tylko ta mała kruszynka:-)

Klaudia niby mogłoby się coś zacząć dziać, ale jeszcze do niedzieli jest czas na spokojnie, potem już pewnie będę marudzic. Teraz niech Dominik jeszcze siedzi jeśli tego potrzebuje, ale za tydzień to już gi chyba sama siłą będę wypychac:-) stwierdze że już się naczekalismy i mógłby wyjść:-)

A jak u Ciebie? Kiedy masz wizytę teraz?

Doda, kalika co tam u Was?
    Urocza jak tam po powrocie do pracy, dajesz radę?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda wizytę mam zaplanowaną na 14 marca, więc troszkę sobie poczekam jeszcze :) A tak to bardzo szybko mi czas leci, na dniach będę zamawiać rzeczy z gemini, a po świętach biorę się za pranie i prasowanie :)

3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia
    A ja się właśnie zadtanawiam, czy za pół roku nie postarać się o kolejne :) Mimo ciężkiego porodu nadal uważam, że posiadanie dziecka to cud :D Ale zobaczymy za te pół roku :)

My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer :) Julia cały przespała bardzo grzecznie. To anioł nie dziecko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:50

domiii lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 29 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja tez napoczatku tak myslalam ale maly daje mi ostatnio popalic ze zwatpilam w posiadanie drugiego :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tez czasem myske ze nie bede miala wiecej dzieci :)

Niepokorna fajne tak pospacerowac z corcia prawda :)
    Mi sie ostatnio na spacery wprasza tesciowa ;/ a ja lubie sama tak pochodzic pomyslec odpoczac. Dzis zadzwonila i powiedziala ze ona moze sama isc z mala taaa jasne.....

Powiem wam ze padam a mam jeszcze pranie do wywieszenia sterte ciuszkow do wyprasowania musze zrobic serie cwiczen i sie wykapac...ale jak patrze na mala spiaca w lozeczku to jestem przeszczesliwa :) dzis trzymajac ja na rekach polozula swoja raczke na mojej piersi az sie pobeczalam ze nie moge jej karmic piersia boje sie ze ona juz nie bedzie chciala cyca ;/

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka
    Nie martw się na zapas. Bez karmienia piersią też można zbudować więź. Spokojnie :*

100krotka:) lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Niepokorna ale tak mi sie dziwne zrobilo :( staram sie jej to wynagrodzic przytulankami i calusami :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Wiem Niepokorna ale tak mi sie dziwne zrobilo :( staram sie jej to wynagrodzic przytulankami i calusami :)

No i prawidłowo

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dalej w dwupaku:-) przetrwałam wczoraj i teraz już maluch niech robi co chce:-) mam tylko nadzieję że za długo nie karze na siebie czekać:-)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zabawne, jak każda z nas się bała tej daty 29 lutego :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ☺

Magda to czekamy z Toba na Damianka

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia piekny brzuszek.

Niepokorna oby pogoda jak najczesciej pozwalala na takie spacery. Najlepiej niech juz przychodzi wiosna I mozliwe duzo slonca.

Patutka Co u Ciebie?

Magda Nataliano przetrwalyscie to teraz czekamy na info o rozpoczeciu akcji :)

klaudia1534 lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ