Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Od 16 znowu mam skurcze...najpierw co 20 minut a od godziny co 10 i coraz dłuższe... Właśnie dzwoniłam do kliniki, na razie mam wziąć nospe i ok 22 znowu zadzwonić, jak nie zadzwonię to oni zadzwonia. Położna powiedziała że to może jeszcze puścić, a nie ma sensu na darmo mnie gonić 100km. Także czekamy. Ale wolałabym żeby się rozkrecilo już trzymajcie kciuki żeby skurcze nie przeszły:-) chociaż zaczynają boleć jak cholera...
Madlene84, kalika, NIEPOKORNA, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamusie melduję wykonanie zadania:-) najlepszy prezent jaki mógł być na dzień kobiet. O godzinie 3:55 urodził się Dominik:-) 3270g i 55cm. Jak trochę dojde do siebie to więcej napisze. Ale jest przecudowny
Monika***, Doda, domiii, Mi$ia26 :), kalika, Madlene84, nataliano, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie dzisiaj o 08:30 obudził przeraźliwy krzyk Julii. Chyba bardzo bolał ją brzuch. Krzyczała tak jakby ktoś ją rozdzierał. Zdjęłam jej spodnie i pampersa. Miała bardzo twardy brzuszek i widać było, że ma kłopoty z puszczaniem gazów. I tak przez godzinę masowałam jej brzuszek i słuchałam jej płaczu. Miała całe oczy spuchnięte od łez. Tak mi było jej szkoda. Po godzinie się uspokoiła i leżała spokojnie. Teraz dostała mleczko i śpi na mojej piersi. Ale nawet nie wiedziałam, że tak strasznie mnie będzie serce bolało jak jej się dzieje krzywda