Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam że tak mało się odzywam ... Najpierw były chrzciny. Teraz mały nie chce mi wcale w dzień spać więc nie mam nawet kiedy pracować bo chce cały czas na rękach. Mąż wraca o 20 codziennie remont domu trwa. Non stop Castorama i te sprawy. Szczepimy 5w1. Karmię Piersią i po 1.5 mięs dostałam okres? Teraz zamieniło się to w bardzo ciemne planów nie prawie czarne wybieram się do gin... W niedzielę skończyliśmy ze spadochronem był czad A wczoraj zdałam prawo jazdy Całuje Was wszystkie
ines., 19Biedroneczka91, Kasia 25, Caro, Bella_Bella, Sylwia91, wvmvw lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Kasia 25 wrote:Witajcie:*
wczoraj byłam na prenatalnych, wszystko idealnie za 2-3 tyg powinno być już widać czy chłopczyk czy dziewczynka jakie witaminki brałyście w II trymestrze? moje już się dziś kończą, brałam Femibion
Biorę prenatal duo:)Kasia 25 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
World jakie sprawozdanie w pigułce hehe buziaki dla Was:*
Ines działaj tam prężnie z mężem i wyganiaj bobasa z brzucha
Szatynka jak tam?
Biedronko jakie słodkie
Ja czekam na fotki z sesji brzuszkowej to też się pochwalę
Zaczynam myśleć o praniu, prasowaniu. Wczoraj posortowałam rzeczy do torby szpitalnej. No i jestem już ciazowka na 100%, tocze się i tę sprawy hehe
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hej
Cherry_Blossom wrote:Szatynka jak tam?
Wczoraj o godz. 9.15 w 39tc przez CC na świat zawitał Tymoteusz 3500g 55cm i 10 pkt.
Pierwsza doba po CC ciężka, bardzo mnie bolało mimo iż podawali silne leki przeciwbólowe. Synka wczoraj mi przynieśli jak odzyskałam czucie od pasa w dół. Miałam go przy sobie 2 godz po czym zabrali mi go na noc bo źle się czułam. Oddali mi go dziś o 5ej mamy już pierwsze karmienie za sobą, młody szybko załapał o co chodzi i przyssał się ładnie. Położne bardzo miłe i pomocne. Także opieka super. A dziś ok południa czeka mnie pionizacja już nie mogę się doczekać bo będę mogła w pełni zająć się synkiem.
Biedroneczko Ignaś cudny. Super ubranko.Bella_Bella, Sylwia91, wvmvw, czarnulka24, 19Biedroneczka91, ines., Kasia 25, Kim87, mysia09, Caro lubią tę wiadomość
-
Kasia 25 wrote:Witajcie:*
wczoraj byłam na prenatalnych, wszystko idealnie za 2-3 tyg powinno być już widać czy chłopczyk czy dziewczynka jakie witaminki brałyście w II trymestrze? moje już się dziś kończą, brałam Femibion
Polecam Prenatal DuoKasia 25 lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:Hej
Wczoraj o godz. 9.15 w 39tc przez CC na świat zawitał Tymoteusz 3500g 55cm i 10 pkt.
Pierwsza doba po CC ciężka, bardzo mnie bolało mimo iż podawali silne leki przeciwbólowe. Synka wczoraj mi przynieśli jak odzyskałam czucie od pasa w dół. Miałam go przy sobie 2 godz po czym zabrali mi go na noc bo źle się czułam. Oddali mi go dziś o 5ej mamy już pierwsze karmienie za sobą, młody szybko załapał o co chodzi i przyssał się ładnie. Położne bardzo miłe i pomocne. Także opieka super. A dziś ok południa czeka mnie pionizacja już nie mogę się doczekać bo będę mogła w pełni zająć się synkiem.
Biedroneczko Ignaś cudny. Super ubranko.
Gratuluję -
Ja biorę pregne plus chociaż mój lekarz jest zdania, że ja to wcale nie powinnam brać witamin bo mam takie dobre wyniki. Jutro usg polowkowe, troche mam stresa ale mój łobuz bardzo mnie rozwesela. Jest bardzo aktywny i ciągle kopie, mam nadzieję że to świadczy o jego dobrym samopoczuciu .
Szatynko gratuluję, sciskam Was
World a Ty idziesz jak burza, zaplanuj sobie coś jeszcze na teraz bo widzę, że nic Ci nie straszne .
Pozdawiam rozpakowane i nierozpakowane mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 10:09
-
ines. wrote:o jaaaa Czarnulka ale czad! a twoje skarby jednojajowe czy dwujajowe?
wvmvw, ines., Caro lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Biedroneczko -synek prze uroczy. Słodziak
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Jednojajowe
W ogóle wiecie co ja jestem taka durna jak ja się mogłam Wam nie pochwalić aż się sama z siebie teraz śmieje . Ja jestem siostra blizniaczka mam brata z tym, że my dwujajowe bliźniaki. Kompletnie różni i niepodobni ale więź bliźniacza zawsze była i jest silna . Z bratem rozumiemy się na innym poziomie . Miał mdłości razem ze mną w pierwszym trymestrze ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 12:08
LILITH.P, czarnulka24, ines., mysia09 lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Szatynko gratuluję!!!
Z każdym dniem będzie coraz lepiej buziaki dla WAS!
Ines przestań się lenić won na porodówkę
hahah no wybieram się w sobotę tudzież ładnie w terminie w poniedziałek
jutro tylko leże plackiem i zaciskam nogi bo mąż ma dyżur ostatni 24h przed urlopem i bedę sama w domu...Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Szatynko gratuluje!! jutro uzupełnię listę, bo dzisiaj już padam!
Moje dziecko to jakiś pakt przeciwko mnie chyba zawarło tylko z kim? Pomijam już fakt, że śpi tragicznie ostatnio. Budzi się w nocy z płaczem, muszę wstawać i ją nosić, kręci się i wierci non stop, kopie i marudzi przez sen. Czasem mam wrażenie że robi się młodsza a nie starsza przynajmniej w zachowaniu! dzisiaj ma wybitnie zły humor... byliśmy w odwiedzinach u ksiedza ktorego zna przeciez od urodzenia i 2tyg temu była u niego na rękach, a dzisiaj jak tylko go zobaczyla to wpadła w histerie nie do opanowania i tylko patrzyla czy on jeszcze jest. Mama musiala z nią wyjść na dwór bo jak tylko slyszala jego głos to była tragedia... nie wiem co się jej stalo! i do lekarzy chodzi i do obcych na rece zawsze szla i sie nie bala a dzisiaj taki cyrk...
Dzisiaj zjadła mój obiadek (filet z indyka z marchwią, kalafiorem i odrobiną pietruszki do smaku) i nawet jej smakowało! Sukces, bo jak czuje cokolwiek innego jak gładka papka ze słoiczka to wymioty, a dzisiaj szok. Pózniej dałam jej spróbować trochę jogurtu naturalnego, dosłownie kilka łyżeczek maleńkich, z borówką, którą też musiałam przetrzeć przez sito, żeby zjadła
Myślałam że nam schodzi ta wysypka, ale jednak nie, na plecach się utrzymuje to samo, o ile nie gorzej nawet. Ja już rozkładam ręce muszę poprosić o skierowanie do dermatologa i pójść do innej przychodni.
Mamy dwa ząbki (które widać na zdjęciu )
World Ty to jesteś wonder woman dobrze Cię widzieć :*
Ines, powodzenia! czekamy na wieści
Ściskam Was wszystkie mocno i ślemy buziaki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8763dfdcc329.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 23:07
19Biedroneczka91, Caro, wvmvw, mysia09, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
My juz po badaniu polowkowym . Franciszek dalej jest Franciszkiem w dodatku zdrowym . Nie bede sie tu rozpisywac bo wiecie jak to wyglada ale jestem najszczesliwsza . Udalo sie nawet buziulke na 3d obejrzec
ines., Sylwia91, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Juz połówkowe? naprawde nie ogarniam jak ten czas leci!
Basia jest juz taka duża i robi sie co raz śliczniejsza, jakie piękne oczyska ma
Dzisiaj gigantyczna pełnia, ponoć szał porodów powinien byc. A moi syn nic sobie z tego nie robi i nadal sie nie kwapi do opuszczenia kawalerki. Standardowo jak co noc od 2h testuje czy matka dobrych kremów na rozstępy używa te rozpychania sa juz naprawde dosc bolesne... mam dziwne wrazenie ze bardzo przypakowal i moje obawy ze bedzie maluszkiem sie nie sprawdza. Pewnie okaże sie ze niepotrzebnie leciałam po ciuszki w rozmiarze 50
Jej tak naprawde to powiem wam ze strasznie sie boje przenoszenia co dzień jak jest mniej ruchliwy wpadam w lekka panike
Ok nie smece juz. Dobranoc i miłego weekendu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 00:37
Sylwia91, wvmvw lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]