Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc Mamuski
Widze ze jednak na badaniach sie skupila uwaga. Mnie boli jajnior ale dalam dzis sobie troche za duzo wolnosci. Impreza pracowa zamiast na odchodzacej kolezance skupila sie na tym ze ja pije koktajl jakogowy i na tym ze ciaza w takim razie. Wszyscy sie pochlalo. Moj nowy dyrektor tez. Mam miec mozliwosc pracy z domu jak bede sie zle czuc mega a zmieniamy niejsce pracy na dalszy wiec dla mnie to super. Komp na kolana i pracuje gdyby nie daj boze cos... Mam nadzieję ze tylko fasol bedzie grzecznie na swoim miejscu siedział. Byle do sierpnia -
Ja wyjątkowo dziś o 21.30 w łóżku. Dla mnie to mega wcześnie. Marzyłam o tym cały dzień. Czuje się paskudnie i jak do środy nie przejdzie,to idę do lekarza. Martwię się strasznie....a już jak mi ktoś mówi " nie martw się,to pewnie tylko wirus",to mnie dosłownie telepieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko daj znac co i jak.
Wiecie co jest najfajniejsze w dzisiejszej imprezie? Ze wszyscy sie smiali ze to nasze wspolne firmowe dziecko bedzie i bedzie mialo wiele ciotek i wujkow ;p milo bardzo. Wiem ze to wczesnie ale skoro i tak to sie zgralo z odejsciem kolezanki i mega popijawa nie dalo sie tego uniknac chyba ze w ogole bym nie poszla. Zreszta za tydzien by sie wydalo po tym jakbym dala dyrektorowi zaswiadczenie o ciazy bo byla by adnotacja w grafiku... -
To fajnie,że tak została przyjęta wiadomość o ciąży. Ja w pracy zawsze szybko mówiłam,bo u nas tak trzeba. Wtedy ciężarna od razu dostaje specjalne przywileje. Osobiście nie rozumiem tego,że kobiety tak często boją się mówić w pracy o ciąży.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyJa tez szybko mowie bo wiadomo ze u mnie praca nanicki a jest szansa pracy w domu jakby bylo zle. Do tego zawsze jak cos sie bedzie dziec to ktos w pracy wie i moze zareagowac. Nie chce zeby mnie traktowali jak niedolezna ale zeby brali to pod uwage... To wazne...
-
nick nieaktualny
-
To dobrze Ciri. U nas prawo bardzo chroni każda ciężarna. Wiadomo,że czasem się człowiek czuje jak ulomny,ale jednak są gorsze dni i jak wszyscy wiedzą,to przynajmniej nie czepiają się,a nawet pomogą Tak jak mówisz. To bardzo ważne.
ciri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyNoo i mysle ze ciaza w tej firmie moze byc bardzo przyjemna i nie stresujaca jej naprawde ciesze sie ze oni moga ze mna to przezywac i czuja sie jak taka mala rodzina. W ogole zawsze sie cieszylam z malych rzeczy ale teraz jest jeszcze bardziej. Czuje ze im bardziej bede szczesliwa tym lepiej bedzie tej fasolce i bedzie chciala ze mna byc.
-
Skierko, ja pisałam w skrócie po co są te badania Nie jestem w tym temacie ani autorytetem ani znawcą ani nie mam na to dyplomów
A co do Twojej choroby, to badałaś się teraz w tej ciąży na CMV? Bo to przebiega ponoć podobnie do grypy i wiele ludzi tego nie zauważa (np. ja miałam i nie wiedziałam o tym).Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny