Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Oj tu się nie zgodzę. Mój synek urodził się spory,a i tak 56 było za duże. Warto mieć ze 4 komplety takie malutkie,bo noworodki są maleńkie
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:No tak:) ale mój urodzi sie zima wiec wychodzić od razu nie będzie i jak poleży sobie w za dużych to chyba mi tego potem nie wypomni:) a malusie to ja mam...po sobie:) cala szafkę malutkich ciuszkiw:)
Chyba,że tak,ale ja nie lubię za dużych ubranek. No i wychodzę z dziećmi od razuNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Chyba,że tak,ale ja nie lubię za dużych ubranek. No i wychodzę z dziećmi od razu
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To tak w ciagu miesiaca zmienia sie rozmiar. Bo nie lapie ;p bo to jest czarna magia ;p
Nie no. Zależy. Jak urodzisz okruszka,to dość długo używasz 1. Jak sporsze,to szybko zmieniasz na 2. Wiadomo,że dokupujesz w trakcie,ale zawsze jakiś zapas juz jestciri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Nie no. Zależy. Jak urodzisz okruszka,to dość długo używasz 1. Jak sporsze,to szybko zmieniasz na 2. Wiadomo,że dokupujesz w trakcie,ale zawsze jakiś zapas juz jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przewijak chcę, ale taki na łóżeczko nakładany, bo i tak nie mamy miejsca na taki wolnostojący.
Skierko, a na łóżku się wygodnie przewija? Bo słyszałam, że mamy narzekają przy tym na kręgosłup (schylanie się).
Picja, jak masz TSH 3.07, to koniecznie idź do lekarza, nawet do rodzinnego! Bo w ciąży TSH bardzo szybko skacze. Mi z 1,8 przed ciążą skoczyło w krótkim czasie na 2,6 i od razu Letrox dostałam.
Czemu nie będziesz wychodzić od razu? :> Moje pod koniec stycznia ma się urodzić i planuję spacerować praktycznie od razu
-
nick nieaktualnyJa mam 2.6 moja kolezanka orzed ciaza miala 3.5 i jest w 6 miesiacu i lekarze powiedzieli ze nie ma potrzeby nic dawac jesli nie przekroczy 5 bo po ciazy znow spadnie. i sie trzyma dobrze ani nie przytyla zaduzo ani za malo ale raz w miesiacu karza jej robic badania zeby kontrolowac