X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Oj tu się nie zgodzę. Mój synek urodził się spory,a i tak 56 było za duże. Warto mieć ze 4 komplety takie malutkie,bo noworodki są maleńkie :)
    No tak:) ale mój urodzi sie zima wiec wychodzić od razu nie będzie i jak poleży sobie w za dużych to chyba mi tego potem nie wypomni:) a malusie to ja mam...po sobie:) cala szafkę:) malutkich ciuszkiw:)

• Skierka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurcza a moze po prostu oslabienie ciazowe. ... Ale zeby az tak?

No nie wiem właśnie. Źle tej nocy spałam. Może coś od tego. Mam nadzieję,że przejdzie :/

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Na start zawsze 1 przynajmniej 4 paczki. Potem 2 i 3 kupuje. Pieluchy są dość drogie,więc jak się trafi dobra promocja,to kupuje :)
    To tak w ciagu miesiaca zmienia sie rozmiar. Bo nie lapie ;p bo to jest czarna magia ;p

• Skierka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No tak:) ale mój urodzi sie zima wiec wychodzić od razu nie będzie i jak poleży sobie w za dużych to chyba mi tego potem nie wypomni:) a malusie to ja mam...po sobie:) cala szafkę:) malutkich ciuszkiw:)

Chyba,że tak,ale ja nie lubię za dużych ubranek. No i wychodzę z dziećmi od razu ;)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    No nie wiem właśnie. Źle tej nocy spałam. Może coś od tego. Mam nadzieję,że przejdzie :/
    Wszyscy zle spali. Ja tez o 4 sie obudzilam i teraz zdycham

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Chyba,że tak,ale ja nie lubię za dużych ubranek. No i wychodzę z dziećmi od razu ;)
    Ja tam tez 9d razu zamierzam. Ja grudniowa to mama juz w pierwszym tygodniu na spacer pierwszy mnie zabrala i dlatego nie chorowalam ;D mam nadzieje ze u mnie tez to sie sprawdzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja musze do pracy i na pocztę z paczkami:( druga noc bez męża.ma anginę i grype.poszlam do rodziców....

• Skierka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To tak w ciagu miesiaca zmienia sie rozmiar. Bo nie lapie ;p bo to jest czarna magia ;p

Nie no. Zależy. Jak urodzisz okruszka,to dość długo używasz 1. Jak sporsze,to szybko zmieniasz na 2. Wiadomo,że dokupujesz w trakcie,ale zawsze jakiś zapas juz jest :)

ciri22 lubi tę wiadomość

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis tez na poczte a w pracy siedze od 7... Nie chce mi sie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Nie no. Zależy. Jak urodzisz okruszka,to dość długo używasz 1. Jak sporsze,to szybko zmieniasz na 2. Wiadomo,że dokupujesz w trakcie,ale zawsze jakiś zapas juz jest :)
    Bo ja myslalam zeby tych dwojek najwiecej kupic a jedynki to wlansie tak malo. Ale sie nie ogarniam z tym.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę się brać za obiad bo ledwo weszłam do domu,a już za 2 godziny idę znowu.

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Bo ja myslalam zeby tych dwojek najwiecej kupic a jedynki to wlansie tak malo. Ale sie nie ogarniam z tym.

4 paczki 1 to jest mało :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to mi to jeszcze wytlumaczysz bo pewnie za kilka miesiecy znow zapytam ;D

Skierka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A dzis rano to nawet widziałam 0 :)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa boze trzeba sie ogarnac bo to juz swirowka. Ale wiecie co? To mi daje szanse na to zeby uwierzyc. Termin okresu minal nie ma go i jestem wreszcie szczesliwa ;D ze moge byc mama ze udalo sie zajsc wiec zle nie jest ;p

• Skierka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    A dzis rano to nawet widziałam 0 :)!

Tak. To takie dla wcześniaków :)

ciri22 lubi tę wiadomość

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Skierka jestes kopalnia wiedzy ;D

Skierka lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przewijak chcę, ale taki na łóżeczko nakładany, bo i tak nie mamy miejsca na taki wolnostojący.

Skierko, a na łóżku się wygodnie przewija? Bo słyszałam, że mamy narzekają przy tym na kręgosłup (schylanie się).

Picja, jak masz TSH 3.07, to koniecznie idź do lekarza, nawet do rodzinnego! Bo w ciąży TSH bardzo szybko skacze. Mi z 1,8 przed ciążą skoczyło w krótkim czasie na 2,6 i od razu Letrox dostałam.

Czemu nie będziesz wychodzić od razu? :> Moje pod koniec stycznia ma się urodzić i planuję spacerować praktycznie od razu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2.6 moja kolezanka orzed ciaza miala 3.5 i jest w 6 miesiacu i lekarze powiedzieli ze nie ma potrzeby nic dawac jesli nie przekroczy 5 bo po ciazy znow spadnie. ;D i sie trzyma dobrze ani nie przytyla zaduzo ani za malo ale raz w miesiacu karza jej robic badania zeby kontrolowac

• Liskova Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, spadnie po ciąży, ale w międzyczasie narobi szkód w organizmie, poza tym to jest też niewskazane dla dziecka. Ja po prostu bym się bała, że poronię.
    ja się cieszę, że moja endo zareagowała, a nie czekała na bóg wie co.

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ