Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Cześć dziewczyny
Ja uważam,że każdy może kupować co chce i kiedy chce. Nie ma żadnych reguł co do wyprawki. W zeszłej ciąży miałam spory zapas pieluch kupiony,a ze Kaja odeszła,to oddałam znajomej,której bardzo się wtedy przydały. Teraz też będę kupować od teraz. Używam tylko jednorazowych i idzie ich ogromnie dużo,a jak to mój mąż mówi "to nie splesnieje" Ja mam już swoje wyrobione podejście co do wyprawki,ale to chyba normalne przy 4 dzieci. Wanny używam od razu dużej,a przewijaka wcale Co robią inni,to ich sprawa. Wszak każdy ma wybór ten sam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:I powiem Wam,że się fatalnie czuję. Wszystko mnie boli. Nie brzuch. Plecy,ale nie ciążowo. Między łopatkami i nerkami,a zwłaszcza z prawej strony. Martwię się...Ciągle w tej ciąży jestem chora. Zatoki mnie wykanczaja. Tak bardzo się boję....
Ja pierwszy raz od dawna nie mam problemow teraz z nerka bo duzo pije... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Skierka.moze termofor?
Teraz kochana nie mam jak. Po południu jak dzieci skończą szkole,to wejdę do wanny. Mam dziś tyle spraw na głowie,a ledwo chodzę. Zrobię dziś progesteron,to w czwartek pewnie pójdę po wyniki i zobaczymy,co lekarz powie.ciri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyPicja wrote:My tez nie planujemy przewijaka. Ogromne lóżko wystarczy:) ciri- wytrzymam. Wytrzymałam tyle to i wytrzymam 2 tyle:) co ma być to będzie. A tak w 2 trymestrze pójdę i juz:)
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kochana a badania juz robilas?
Ja pierwszy raz od dawna nie mam problemow teraz z nerka bo duzo pije...
Tak,miałam dużo badań ostatnio i wszystko w normie,więc nie wiem co jest grane. Pewnie jak pójdę po tę wyniki we czwartek,to mnie znowu skieruja.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo to bedziemy mniej wiecej razem sie badac ;p teraz tylko ide po to zaswiadczenie i by miec wpisane do becikowego ze bylam
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ciri pamiętaj zeby ciuszki od razu na 60kilka kupować szwagierka tych na 50 uzywala 2 tygodnie i ....za Male:)
-
Picja wrote:Ciri pamiętaj zeby ciuszki od razu na 60kilka kupować szwagierka tych na 50 uzywala 2 tygodnie i ....za Male:)
Oj tu się nie zgodzę. Mój synek urodził się spory,a i tak 56 było za duże. Warto mieć ze 4 komplety takie malutkie,bo noworodki są maleńkieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ja i tak się nie lapie do becikowego:( wiec może lepiej ze spokojnie sobie pójdę. No i powinnam z tym tsh. Bo mam 3,07 ale z drugiej strony...co ma być to bedzie
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kochana a jak jest z pieluchami bo ja ro rozmiar nie ogarniam ze mozna normalnie kupic wczesniej? I przewijak to tez dla mnie zbedny jest
Na start zawsze 1 przynajmniej 4 paczki. Potem 2 i 3 kupuje. Pieluchy są dość drogie,więc jak się trafi dobra promocja,to kupuje
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyPicja wrote:No my musimy totalnie wszystko kupic:( my nie chcieliśmy kiedys dzieci. Siostra męża ma 4 i oddala bo nie sadzila ze nagle nam się po tylu latach odwidzi:)