Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:A ja tak czytam i dochodzę do wniosku ze trafiłam na naprawde fajne dziewczyny. Naprawde. Po dzisiejszej nocy jakos tak inaczej...w smyku kupilismy zajączka pozytywne. Bezowy. Z czerwona marchewka. Puszczam maluszkowi od dzis. Co mnie obchodzi ze nie ma uszu. Dzieci moich znajomych uspokajaly sie na dzwiek tej melodii po porodzie i usmiechaly bezzebnie:)...jestem w ciąży. Ja naprawde jestem w ciąży. Choc caly czas nysle: A jesli to torbiel a nie ciaza? A jesli brak objawów i kujniecia jakiegokolwiek od 4 dni to znaczy ze nie ma jednak serduszka?...musi być dobrze.oboje tak się cieszymy...
moja mama kazala mi przestac przeklinac bo dzisciaczkowi sie juz cewa nerwowa tworzy i moje emocje na niego oddzialowuja. Ja tez tak zaczynam patrzec. Co z tego ze tak mi sie spac chce ale nic mi nie dolega wiec czemu mam sie tym nie cieszyc? Okres nie przyszedl. Za tydzien wizyta po ten glupi papierek pewnie skortowanie na usg dostane i bede miala dziecko. Nie dociera to do mnie ale z drugiej strony wiem ze wszystko sie zmieni
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Liskova:) my tez jestesmy zwolennikami Eko podpasek Eko pieluch:) wielorazowych:) pewnie dopiero po jakimś czasie ale na pewno.
Picja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja tez wczoraj o tym czytalam i to nie dosc ze tansze to jeszcze bezpieczniejsze. Jeszcze nie mam zdania ale moze moze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ni i martwią mnie te uklucia z lewej strony i skurcze miesiaczkowe przy wstawaniu.a dzis.cos mnie martwi.Lewa pachwina.jajnik aż do pośladka.przod i tył. Jakby uklucia.mocne dość...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja, ja też o wiaderku myślę!
Tylko zastanawiam się, czy takiego kilkudniowego noworodka będzie dobrze w tym kąpać? No i nie wiem jak z kikutem pępowinowym?
Co do wizyty, to teraz za dużo nie będzie widać, chyba tylko pęcherzyk z zarodkiem
Jakbyś poszła za tydzień to serduszko powinno być -
nick nieaktualnyMam wizytę za tydzien w czwartek:) to wytrzymam. No ona nie kapala najpierw.maluszka nie trzeba tak szybko kapac.wystarczy szmatka w cieplej wodzie namoczona. Potem wiaderko. I masz wolne ręce.tylko glowke trzymala.a jak miał kilka miesięcy to juz na chwile bez opieki możesz zostawic nawet jak na stojaku. Nie marznie Bobas no i mniej zachodu z kąpielą.wod a sie mniej wychladza bo mniejsza powierzchnia parowania.dodatkowo to świetne lekarstwo na kolki. Ona swoje oddala wiec musimy sami kupic. A wiadro sprawdza sie nawet na wyjazdach.wystarczy zlew.jej córcia pól roczna aż piszczy ze szczęścia. Polecilam znajomej i po kilku miesiącach batalii w wanience nagle cisza i radość. No a większość maluchów po prostu...zasypia:)! I najważniejsze.dzidzius nie może się ani zachlysnac ani wypasc
ciri22, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja uważam,że każdy może kupować co chce i kiedy chce. Nie ma żadnych reguł co do wyprawki. W zeszłej ciąży miałam spory zapas pieluch kupiony,a ze Kaja odeszła,to oddałam znajomej,której bardzo się wtedy przydały. Teraz też będę kupować od teraz. Używam tylko jednorazowych i idzie ich ogromnie dużo,a jak to mój mąż mówi "to nie splesnieje"Ja mam już swoje wyrobione podejście co do wyprawki,ale to chyba normalne przy 4 dzieci. Wanny używam od razu dużej,a przewijaka wcale
Co robią inni,to ich sprawa. Wszak każdy ma wybór ten sam
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Cześć dziewczyny
Ja uważam,że każdy może kupować co chce i kiedy chce. Nie ma żadnych reguł co do wyprawki. W zeszłej ciąży miałam spory zapas pieluch kupiony,a ze Kaja odeszła,to oddałam znajomej,której bardzo się wtedy przydały. Teraz też będę kupować od teraz. Używam tylko jednorazowych i idzie ich ogromnie dużo,a jak to mój mąż mówi "to nie splesnieje"Ja mam już swoje wyrobione podejście co do wyprawki,ale to chyba normalne przy 4 dzieci. Wanny używam od razu dużej,a przewijaka wcale
Co robią inni,to ich sprawa. Wszak każdy ma wybór ten sam
Skierka, ciri22 lubią tę wiadomość
-
I powiem Wam,że się fatalnie czuję. Wszystko mnie boli. Nie brzuch. Plecy,ale nie ciążowo. Między łopatkami i nerkami,a zwłaszcza z prawej strony. Martwię się...Ciągle w tej ciąży jestem chora. Zatoki mnie wykanczaja. Tak bardzo się boję....Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]