Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:A ja tak czytam i dochodzę do wniosku ze trafiłam na naprawde fajne dziewczyny. Naprawde. Po dzisiejszej nocy jakos tak inaczej...w smyku kupilismy zajączka pozytywne. Bezowy. Z czerwona marchewka. Puszczam maluszkowi od dzis. Co mnie obchodzi ze nie ma uszu. Dzieci moich znajomych uspokajaly sie na dzwiek tej melodii po porodzie i usmiechaly bezzebnie:)...jestem w ciąży. Ja naprawde jestem w ciąży. Choc caly czas nysle: A jesli to torbiel a nie ciaza? A jesli brak objawów i kujniecia jakiegokolwiek od 4 dni to znaczy ze nie ma jednak serduszka?...musi być dobrze.oboje tak się cieszymy...
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Liskova:) my tez jestesmy zwolennikami Eko podpasek Eko pieluch:) wielorazowych:) pewnie dopiero po jakimś czasie ale na pewno.
Picja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja tez wczoraj o tym czytalam i to nie dosc ze tansze to jeszcze bezpieczniejsze. Jeszcze nie mam zdania ale moze moze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ni i martwią mnie te uklucia z lewej strony i skurcze miesiaczkowe przy wstawaniu.a dzis.cos mnie martwi.Lewa pachwina.jajnik aż do pośladka.przod i tył. Jakby uklucia.mocne dość...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja, ja też o wiaderku myślę!
Tylko zastanawiam się, czy takiego kilkudniowego noworodka będzie dobrze w tym kąpać? No i nie wiem jak z kikutem pępowinowym?
Co do wizyty, to teraz za dużo nie będzie widać, chyba tylko pęcherzyk z zarodkiem
Jakbyś poszła za tydzień to serduszko powinno być -
nick nieaktualnyMam wizytę za tydzien w czwartek:) to wytrzymam. No ona nie kapala najpierw.maluszka nie trzeba tak szybko kapac.wystarczy szmatka w cieplej wodzie namoczona. Potem wiaderko. I masz wolne ręce.tylko glowke trzymala.a jak miał kilka miesięcy to juz na chwile bez opieki możesz zostawic nawet jak na stojaku. Nie marznie Bobas no i mniej zachodu z kąpielą.wod a sie mniej wychladza bo mniejsza powierzchnia parowania.dodatkowo to świetne lekarstwo na kolki. Ona swoje oddala wiec musimy sami kupic. A wiadro sprawdza sie nawet na wyjazdach.wystarczy zlew.jej córcia pól roczna aż piszczy ze szczęścia. Polecilam znajomej i po kilku miesiącach batalii w wanience nagle cisza i radość. No a większość maluchów po prostu...zasypia:)! I najważniejsze.dzidzius nie może się ani zachlysnac ani wypasc
ciri22, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja uważam,że każdy może kupować co chce i kiedy chce. Nie ma żadnych reguł co do wyprawki. W zeszłej ciąży miałam spory zapas pieluch kupiony,a ze Kaja odeszła,to oddałam znajomej,której bardzo się wtedy przydały. Teraz też będę kupować od teraz. Używam tylko jednorazowych i idzie ich ogromnie dużo,a jak to mój mąż mówi "to nie splesnieje" Ja mam już swoje wyrobione podejście co do wyprawki,ale to chyba normalne przy 4 dzieci. Wanny używam od razu dużej,a przewijaka wcale Co robią inni,to ich sprawa. Wszak każdy ma wybór ten samNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Cześć dziewczyny
Ja uważam,że każdy może kupować co chce i kiedy chce. Nie ma żadnych reguł co do wyprawki. W zeszłej ciąży miałam spory zapas pieluch kupiony,a ze Kaja odeszła,to oddałam znajomej,której bardzo się wtedy przydały. Teraz też będę kupować od teraz. Używam tylko jednorazowych i idzie ich ogromnie dużo,a jak to mój mąż mówi "to nie splesnieje" Ja mam już swoje wyrobione podejście co do wyprawki,ale to chyba normalne przy 4 dzieci. Wanny używam od razu dużej,a przewijaka wcale Co robią inni,to ich sprawa. Wszak każdy ma wybór ten samSkierka, ciri22 lubią tę wiadomość
-
I powiem Wam,że się fatalnie czuję. Wszystko mnie boli. Nie brzuch. Plecy,ale nie ciążowo. Między łopatkami i nerkami,a zwłaszcza z prawej strony. Martwię się...Ciągle w tej ciąży jestem chora. Zatoki mnie wykanczaja. Tak bardzo się boję....Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]