X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co po ciąży do pielęgnacji skóry??

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Witajcie :) mam pytanie do dziewczyn które kupiły łóżeczka z całym wyposażeniem na allegro przeglądam je i nie mam pojecia jakie wybrac może któraś która juz kupiła poleci mi jakies fajne albo w sklepach z okoloc sląska ( katowice, Tychy, Bielsko... )
    ja nie pomogę niestety - nie kupowałam łóżeczka na allegro :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz dostaje oczopląsu im wiecej wchodze na allegro razy i przeglądam łóżeczka tyum bardziej nic mi sie nie podoba :( ,a mam pytanie Nienormalna ile Ty dałas za cały komplet ( łóżeczko, materac, wyposażene)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • fifi83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Nooo ja uzywalam rano olejek a na noc krem czasem jesli swedzialo w ciagu dnia to jeszcze trzeci raz sie smarowalam

Ja odwrotnie - nie lubię uczucia jak mi się ubrania do naoliwkowanej skóry kleją.. bleeee
    Krem rano wsiąknie i jest ok :)
    I też podpytuje co po ciąży? Chyba już coś bardziej nastawionego na ujędrnianie??

Temat łóżeczka narazie zostawiam w spokoju - dopóki nie ogarniemy tematu sensownego umeblowania kawalerki to nie mam co sobie głowy tym zawracać ;) Póki co nawet pojęcia nie mamy gdzie ono mogłoby stanąć ;)

Suzy jak się czujesz po porodzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 11:31

dqprp07w0ymwd17k.png
    atdcp07w6kzt9dn9.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    ja juz dostaje oczopląsu im wiecej wchodze na allegro razy i przeglądam łóżeczka tyum bardziej nic mi sie nie podoba :( ,a mam pytanie Nienormalna ile Ty dałas za cały komplet ( łóżeczko, materac, wyposażene)
    a ja tylko kupiłam materac danpola na allegro, kupiłam z prześcieradłem nie przemakalnym u tego samego sprzedawcy i z przesyłką za pobraniem zapłaciłam 109zł. Sam materac kosztował ok.70zł gryka-pianka-kokos.
    Łóżeczko kupiłam w ikei - sundvik za 300zł. Też szukałam na allegro łóżeczek ale nic mi nie odpowiadało , to co ewentualnie mi się podobało to koztowało 800-900zł więc sobie odpuściłam, bo to za drogo. Kupiłam w końcu to w ikei ale nie było dla mnie idealne,bo nie miało szuflady, myślałam że dokupię na allegro szufladę ale to koszt 220zł z przesyłką to sobie odpuściłam bo wolę za te pieniądze kupić laktator.
    Także łóżeczko 300zł
    materac 70zł+ przesyłka

Na allegro tyle tego jest, ale jak przychodzi co do czego to nie ma z czego wybierać - ja się uparłam na białe łóżeczko i w tym kolorze na allegro ciężko coś fajnego za rozsądną cenę trafić.

Zastanawiałam się nad łóżeczkiem klupś karolina II ale nigdzie nie mogłam go obejrzeć osobiście. Bo na zdjęciu w internecie to różnie bywa.

W pierwszej ciąży rok temu podobało mi się łóżeczko Tymon ,o to
    http://allegro.pl/promocja-lozeczko-tymon-szuflada-jardrew-lolek-i3589514445.html
    tylko szwagierka ma takie samo jak się później okazało i nie chciałam dublować od niej ;). Poza tym to łóżeczko ładne jest w kolorze sosna, białe już nie takie ładne według mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 11:34

;oniqa lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co powiecie o tym łóżęczku
    http://allegro.pl/pk-17-el-mega-zestaw-safari-szuflada-posciel-i3592417629.html

megan8 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Lillenka Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    a ja tylko kupiłam materac danpola na allegro, kupiłam z prześcieradłem nie przemakalnym u tego samego sprzedawcy i z przesyłką za pobraniem zapłaciłam 109zł. Sam materac kosztował ok.70zł gryka-pianka-kokos.
    Łóżeczko kupiłam w ikei - sundvik za 300zł. Też szukałam na allegro łóżeczek ale nic mi nie odpowiadało , to co ewentualnie mi się podobało to koztowało 800-900zł więc sobie odpuściłam, bo to za drogo. Kupiłam w końcu to w ikei ale nie było dla mnie idealne,bo nie miało szuflady, myślałam że dokupię na allegro szufladę ale to koszt 220zł z przesyłką to sobie odpuściłam bo wolę za te pieniądze kupić laktator.

Ja mam łóżeczko Tymon z szufladą i powiem Ci, że na początku to może i fajna sprawa ale teraz gdy synek ma roczek to tylko kłopot. Młody potrafi otworzyć tę szufladę, wywala pochowane tam rzeczy i wchodzi do środka;-P Tak więc wg mnie to tylko zbędny bajer

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

ckai3e3kxad05tjw.png

gg64anlirmc029it.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 13 października 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Spooko, faktycznie dużo elemantów zawiera się w tej cenie:) Widziałam takie łóżeczko w Bochni -koszt ok. 300zł nie pamiętam dokładnie.
    co do tego materaca w zestawie na allegro -kokos-pianka, to raczej najprostszy jaki może być.

ja mam łóżeczko http://www.mebledladziecka.pl/MOON_lozeczko_120x60_Pinio-3614.html i materac kokos-lateks-kokos.

zsxuot7.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do smarowidel po to pierwszy miesiac uzywalam garniera nawilzajacego jak byl czas oczuwiscie sie smarowac-masowac hehe a teraz normalnego z evelina antycellulit omijajac piersi :-)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Krakowie otwarli ostatnio sklep Mamooni. Świetny, polecam, mają też internetowy. Śliczne rzeczy sprzedają, takie naprawdę z klasą, stylem i nie-masówka. Takie coś nabyłam dziś dla Jaśka w ramach próby:

http://mammooni.pl/product.php?id_product=520

Nina lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajne sa te rzeczy dla maluszków :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moj synek tez zniszczyl szuflade pod lozeczkiem. Wczodzil wchodzil az powyginaly sie te kolka itd takze zbedny bajer tym bardziej ze pochowane tam rzeczy bardzo sie kurzyly i na koniec trzymalam tam tylko zabawki.

f2wli09kll2jbdtn.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    ladne ,fajny zestaw.

też ogladalam na allegro bo musimy kupic ale to na poczatku stycznia zamówi sie wiec mam jeszcze czas ;)

a.png
    a.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ladne ,fajny zestaw.

też ogladalam na allegro bo musimy kupic ale to na poczatku stycznia zamówi sie wiec mam jeszcze czas ;)
    ja własnie chce w grudniu żeby mi szwagierka zamówiła, bo powiedziała że ona kupi łóżeczko dla małej na chrzciny bo będzie chrzestną :) jeden większy wydatek z głowy :) a chce w grudniu dlatego żeby ono troche wywietrzało a nie wiadomo jak będzie wole mieć wcześniej łóżeczko w domu :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 25 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się to łóżeczko podoba, zwłaszcza że ktoś inny wziął koszt jego zakupu na siebie to rzeczywiście ja bym brała (śliczna pościel) choć sama nie planuję kupna pościeli na początek :-)
    Co do szuflady to może dobrym pomysłem byłoby korzystać z niej na początku bo się przyda, ale jak dziecko jest większe i zaczyna wchodzić do środka to odwrócić szufladą do ściany albo do jakiegoś innego mebla i tyle. Co prawda nam się też już nie przyda ale dziecko jej nie zniszczy I może posłużyć później
    My dostaliśmy turystyczne i zastanawiamy się czy na nim nie poprzestać. Nie wiem czy to drewniane jest nam w takiej sytuacji potrzebne ale jeszcze myślimy bo w razie czego miejsce jest. Maluch będzie miał swój pokój a my mamy dużą sypialnię

;oniqa lubi tę wiadomość

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was wypróbowała rożki typu http://www.gluck.pl/pl/rozek-kangaroo-gracja-rw-bl-9869.p.html ? Jak się sprawdzają? są lepsze i bardziej pożyteczne niż te zwykłe?

Nina, Ana27 lubią tę wiadomość

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aher bardzo fajne są te rożki:-) ja jeszcze nie kupiłam, ale ten bardzo mi się spodobał

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, ja mam już jeden ale chce ejszcze jeden na zmianę kupić, a ten wydaje się bardzo funkcjonalny!!!:)))

zsxuot7.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) też zamierzamy kupić łózeczko przez allegro..byliśmuy dziś w sklepie..i jest róznica prawie 200 zł....stąd moje pytanie :) polecacie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce ? :) mnie sie to podoba
    http://allegro.pl/22-el-lozeczko-szuflada-kolory-gryka-posciel-rozek-i3681442374.html

ale wolałabym kupić od jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:47

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ