Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:http://allegro.pl/posciel-4-el-sowy-i-sowki-bezowe-120x90-cm-krk-i3671318936.html
ta w sam raz dla mojego synusia:)
http://allegro.pl/pk-17-el-mega-zestaw-safari-szuflada-posciel-i3646902850.html i pościel senne misie różowe
a na zmiane kupie tutaj pościel bo są śliczne tylko jeszcze nie wiem która bo wszystkie mi sie podobają
http://allegro.pl/posciel-90x120-kubus-cars-hello-kitty-pony-minnie-i3641263430.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 09:48
-
paula22 wrote:dziewczyny jaki rozmiar pieluch po porodzie? w lidlu była promocja i najmniejsze były 3 ale to są od 3 do 6kg ale mysle, że za duze jeszcze beda;) wzięłam bo sie opłacało za 186 sztuk 88zł
-
co do wyprawki dostałam troche rzeczy od szwagierki i kolezanki i mam taki misz masz rozmiarami, że teraz sama nie wiem od czego dalej kupowac;) kupiłam te pampersy tylko i w lidlu też była sukieneczka w rozmiarze 62 za 30zl wiec nie mogłam sie oprzec;)
-
paula22 wrote:dziewczyny jaki rozmiar pieluch po porodzie? w lidlu była promocja i najmniejsze były 3 ale to są od 3 do 6kg ale mysle, że za duze jeszcze beda;) wzięłam bo sie opłacało za 186 sztuk 88zł
Aha, jesli chcesz na początek dla dziecka Pampersy to kup chociaż paczkę tych białych premium 1 (ich tam jest 78), po promocji w Kauflandzie są z reguły za 36zł jakoś, a inncyh sklepach za 39zł, a regularna cena 50zł więc czekaj na promocje:)
Ja mam póki co 2 opakowania tyvh "1" czyli 156sztuk jakoś, potem zobaczymy; koleżanka już po 2-3 tygodniach rpzeszła na "2" bo te "1" były ciasnawe:P Ale to wiaodmo, zalezy od dziecka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 11:03
-
pasia27 wrote:Ja kupilam 2paki loveli i jestem zla bo jeszcze nie skonczylam jednego op nie mowiac o drugim a mysle zeby prac juz w normalnym dla nad proszku bo ten lovela nie dopiera kupek mojego syncia hehe mimo tego ze wczesnje zapieram mydelkiem na plamy a pozniej do pralki..he...ysle ze Kacper jest juz na tyle duzy ze bede probowala po malu mieszac proszki.
Karoam rewelacja!!!zdolniacha z ciebie
Też prałam balsamami Dzidziuś, pieknie pachna:)))) Ale coś mi się wydaję, ze jak przyjdzie mi prać juz ubrodzone ciuszki to średnio sobie z tym poradzi:Pkaaasiaczek_ lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:Pampersy rozmiar 3 są od 3-6kg? Qrde nie wiem dziwne, ja mam na początek Pampersy 1 premium tkaie białee i one są od 2-5kg:P więc dziwne, ze "3" są od 3-6kg:P W każdym razie te "3" wątpie żeby się przydały na początek, może jak byś miałe jakieś duze dziecko. Ale przyda się prędzej czy później tak czy siak:)))
Aha, jesli chcesz na początek dla dziecka Pampersy to kup chociaż paczkę tych białych premium 1 (ich tam jest 78), po promocji w Kauflandzie są z reguły za 36zł jakoś, a inncyh sklepach za 39zł, a regularna cena 50zł więc czekaj na promocje:)
Ja mam póki co 2 opakowania tyvh "1" czyli 156sztuk jakoś, potem zobaczymy; koleżanka już po 2-3 tygodniach rpzeszła na "2" bo te "1" były ciasnawe:P Ale to wiaodmo, zalezy od dziecka:)
te pampersy to co rodzaj albo marka to inne oznaczenia więc trzeba sprawdzac najlepiej opakowania;) teraz jak bede kupowac to juz typu newborn 2-5kg;) jest w rossmanie promocja na proszek Lovela i w piatek bede chyba to mysle czy kupić go czy jest cos lepszego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 11:36
-
Ana27 wrote:No własnie, też gdzies czytałam, ze na początku owszem te dziecięce proszki/balsami itp. Ale to na samiuski poczatek. Potem jakies proszki "Sensitive" np Persil Sensitive i też spoko.
Też prałam balsamami Dzidziuś, pieknie pachna:)))) Ale coś mi się wydaję, ze jak przyjdzie mi prać juz ubrodzone ciuszki to średnio sobie z tym poradzi:Pkaaasiaczek_, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Dziewczyny czy któraś ma/korzystała na początku z przewijaka na łóżeczko? Czy w Waszym przypadku takie rozwiązanie się sprawdziło? Jak długo można przewijać maluszka na takim przewijaku?
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGorąca woda na plamy pomaga! Tylko jak coś się nie dopierze, to prasować nie wolno, bo to utrwala.. Jest też ŚWIETNY odplamiacz w Lidlu, taki w pomaranczowym opakowaniu, nazywa się mr washer czy jakoś tak. REWELACJA!
kaaasiaczek_, pasia27 lubią tę wiadomość