Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:ja planuję coś takiego kupić http://allegro.pl/aspirator-do-nosa-z-dwoma-koncowkami-canpol-wawa-i3626490665.html?source=mlt
my tez taki zamówiliśmy na allegro, czeka w sklepie aż odbierzemy oprócz tego mamy sól fizjologiczną i marimer do noska dla dzieci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle po co ci 3ki, najpierw zacznij od 1i 2jek. Pampersy kosztuja okolo 52 zl za regularna paczke. Mysle ze wirkszosc poleci ci dady z biedronki a sa polowe tansze, produkowane tak jak pamperst przezP&G. Jeszcze w lidlu znajdziesz dobrej jakoscu pieluchy Toujours za podobna cene co dady. Dady kosztuja 28zl
-
dziewczyny, w biedronce od 18.11 mają być fajne maty dla niemowląt, od grudnia komplety pościeli (Kubuś Puchatek, Hello Kitty, itd.) cenowo wyglądają fajnie. ja się już napaliłam na matę a nad pościelą myślę...
katalog:
http://gazetki.biedronka.pl/g228,wiecej_prezentow_dla.html#/Wi%C4%99cej%20prezent%C3%B3w%20dla.../0
(trzeba kliknąć 2 razy, żeby zaznaczyło)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 16:30
pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaaasiaczek_ wrote:dziewczyny, w biedronce od 18.11 mają być fajne maty dla niemowląt, od grudnia komplety pościeli (Kubuś Puchatek, Hello Kitty, itd.) cenowo wyglądają fajnie. ja się już napaliłam na matę a nad pościelą myślę...
katalog:
http://gazetki.biedronka.pl/g228,wiecej_prezentow_dla.html#/Wi%C4%99cej%20prezent%C3%B3w%20dla.../0
(trzeba kliknąć 2 razy, żeby zaznaczyło)
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyo pościel rzeczywiście fajna czekam rączki zacieram a mate identyczna jak ta różowo niebieska kupiłam na allegro za 35 zł plus chyba tam było 15 za przesyłkę nowa tylko opakowanie uszkodzone bo dziewczyna kupiła sobie taką a identyczną dostała od teściów hihi i wygrałam licytacje zawsze to coś zaoszczędziłam
pasia27, kaaasiaczek_, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPościel w kubusia dl aniemowlaka rzeczywiscie ładniutka, ale szkoda że wiekszosc zabawek w gazetce jest różowa- dla dziewczynek... dla chłopców to zawsze ciezko znaleźć coś fajnego bez mrocznych i agresywnych aspektów.
kaaasiaczek_, Asiulka83 lubią tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY: mam pytanko chciałabym rozpocząć zakupy dla maluszka. poród będzie 12 kwietnia (wg usg). Nie wiem czy zakupy powinnam robić na tzw. zimę czy lato? I czy macie jakąś listę co i ile czego powinno być (chodzi głównie o ubranka). czy mogłybyście mi taką listę pożyczyć bym wiedziała od czego zacząć .
A i jeszcze jedno pytanko: jestem w 19 tygodniu i teściowa mówi że za wcześnie na zakupy ale ja mam kłopoty z kręgosłupem i boje się że później najzwyczajniej w świecie mogę nie dać rady! A wy kiedy zaczęłyście ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 12:51
-
haybeauti wrote:DZIEWCZYNY: mam pytanko chciałabym rozpocząć zakupy dla maluszka. poród będzie 12 kwietnia (wg usg). Nie wiem czy zakupy powinnam robić na tzw. zimę czy lato? I czy macie jakąś listę co i ile czego powinno być (chodzi głównie o ubranka). czy mogłybyście mi taką listę pożyczyć bym wiedziała od czego zacząć .
A i jeszcze jedno pytanko: jestem w 19 tygodniu i teściowa mówi że za wcześnie na zakupy ale ja mam kłopoty z kręgosłupem i boje się że później najzwyczajniej w świecie mogę nie dać rady! A wy kiedy zaczęłyście ?
Powiem tak, lpeiej nie zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile. Ja dlugo zwlekalam z zaqkupami przez preprowadzke i remont a i tak skonczylo sie na tym z emoglabylam kupowac wczesniej bo wyszlo na to samo, a byloby na spokojniej. Takie rzeczy jak fotelik czy wóżek, lepiej pod koniec ciazy bo chodzi o gwarancje, ale teraz jaks ie dobrze czujesz warto jezdzic po sk;peach i sie rozeznawac w ofertach cenach, porównywac i jak sie trafia jakas okazja warto kupic. ALe na razie tak na spokojnie i raczej rzeczy uniwerslane a potem jak poznasz płec mozesz bardzije dopasowywac
a fajna liste ma Suzy lee na sowim blogu