Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik Kap w zawieszeniu to nie ma o czym pisac
No i od kilku dni uskuteczniam sobie spotkania z kumpelami ..Czas wrocic do zycia a nie tylko wszystko krecic kolo zaciazania
I nie robie ani masy brr ani rzezby..Chociaz przyznam sie ,ze dzis kawe z lodami wcisnelam z gal;ka waniliwoych ale bez bitej smietany i rureczki..Oddalam chudszej -
Hehe, raport małża o toddlersach (żłobku) pozytywny, mała jest teraz wieziona do babci, może zostanie na noc, małż mnie o 14 odbiera z zajęć, jedziemy do kina na 15 na nowy film Hayao Miyazakiego:-)
Taaa, kinia, dzień zapowiada się dobrze:-)
Oczy mam jak żarówki, głowa lekko pobolewa, ale co tam:-) w życiu matki małego dziecka trzeba łapać każdą chwilę oddechu nawet jak się człowiek kwalifikuje tylko do tego, żeby go na noszach do kina zanieśli..... -
kapturnica wrote:Ewik Kap w zawieszeniu to nie ma o czym pisac
No i od kilku dni uskuteczniam sobie spotkania z kumpelami ..Czas wrocic do zycia a nie tylko wszystko krecic kolo zaciazania
I nie robie ani masy brr ani rzezby..Chociaz przyznam sie ,ze dzis kawe z lodami wcisnelam z gal;ka waniliwoych ale bez bitej smietany i rureczki..Oddalam chudszej
Hehe, i jak fajnie mieć znowu życie a nie starania, prawda?
Mnie tez wieczór z kumpela ładuje akumulatory jak nic innego:-)
I kochana, w biodra mniej, i po chrześcijańsku, bo się podzielilas, same zyski:-)
Ja tylko pracuje na masę, ale odwrotnie...
Żeby masy nie było..
Miałam tez nad rzeźba, czyli więcej się ruszać, ale chwilowo ...
Ruszam powiekami, ruch zatem uważam za zaliczony...
A wiesz, kupilam chleb kukurydziany i jest pyszny, niestety nie znam całego skladu..
I niestety na hashi i moje alergie niewskazane kukurydza..
Eh, a jest bezglutenowy, pyszny i kosztował tylko 4 zł...
Dobrze, ze te wafle ryżowe mnie nie odrzucająkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EJ , maleńka, ty tak nie szalej, odpoczywaj, jeszcze się napracujesz:-)
A miodek wiem, sama zjadlam sloiczek.
U mamy nie przejdzie, ona euthyrox bierze, potem 30 min do śniadania
Jakby jeszcze musiała miodek i znowu 30 min czekać do śniadania, to nie przejdzie:-)
Ledwo te pol godziny wytrzymuje:-) -
nick nieaktualny
-
Dieta w weekend się poszła....
Ale za stara jestem zeby drzec szaty:-)
Dziś powrotem pieczywo ryżowe
Ehhh, wczoraj piękny dzień był na Pomorzu, ostatni dzień lata chyba, poczulam się jak na urlopie, starówka, pizza, jazda na wielkim kole widokowym:-)
A w nocy młoda katar, gorączka, dziś nie idzie do przedszkola.
Ja również po nieprzespanej nocy wrocilam do swej pełnej uroku zwykłej postaci zombie z przekrwionymi oczami..
Pewnego dnia zaproponuja mi angaż do serialu "żywe trupy"..ile to można zaoszczędzić, jak się charakteryzacji nie musi robić....
A ja go przyjme i zostanę drugim Borisem karloffem
Hehe, będziecie dumne że mnie poznałyscie....
A chwilowo, miłego popierdziałku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 09:54
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i ja siew witam w sloneczny dzionek..Trochu zajec jest to moze te jałowe dni jakos zleca...ehh ale jak pomysle ze to jeszcze tyle to-to wole nie myslec,....
Ewcia wspolczuje , niestety zlobki , przedszkola to jednak siedlisko bakterii i p[ierwsze miesiace moze chorowac mala duzo
Milego dzionka -
Robotka, gratuluje l4....
To sobie chociaż poczytasz:-) zazdroszcze:-)
Malenq, to widzę juz ta suszarke pełną grzybów, i wigilijną grzybowa z uszkami... Mniam. Moja ukochana zupa:-)
Kap, to tylko jeden cykl na pustym przebiegu, potem juz jazda na całego:-)
Gdzie suwak dietowy.
Tez cie wkurzyl?
Ja po weekendzie musialabym go zmienić ze spadkowego na ....
Zaraz poszukam na forum "chce przytyć' takich ktore pokazują przybieranie na wadze:-)
Wczoraj byl jarmark wileński, mieli apetyczne ciasta i wędliny i pierogi i ....
Taaa...
Ale kupilam tez torebkę z filcu, rekawiczki ze zdejmowanymi palcami i czapkę dla młodej...
Czyli nie wszystko wrzucilam w biodra, hihihi;-)
Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Robotka, gratuluje l4....
To sobie chociaż poczytasz:-) zazdroszcze:-)
Malenq, to widzę juz ta suszarke pełną grzybów, i wigilijną grzybowa z uszkami... Mniam. Moja ukochana zupa:-)
Kap, to tylko jeden cykl na pustym przebiegu, potem juz jazda na całego:-)
Gdzie suwak dietowy.
Tez cie wkurzyl?
Ja po weekendzie musialabym go zmienić ze spadkowego na ....
Zaraz poszukam na forum "chce przytyć' takich ktore pokazują przybieranie na wadze:-)
Wczoraj byl jarmark wileński, mieli apetyczne ciasta i wędliny i pierogi i ....
Taaa...
Ale kupilam tez torebkę z filcu, rekawiczki ze zdejmowanymi palcami i czapkę dla młodej...
Czyli nie wszystko wrzucilam w biodra, hihihi;-)
No nie ejden...Bo az poltora..Jeszcze tydzien ajde na antykach :-/To ponad 50dni wiec coby nie mowic.Jalowo ehh..A suwak zdjelam bo 3suwakow nijak nie da rade miec
-
Byłam dzisiaj oddać krew, bo jutro endokrynolog. Laska chyba się uczyła, bo gołym okiem było widać, że w danym miejscu nie ma żyły, a ona wbiła igłę. Jak nic nie leciało, to zaczęła wiercić pod skórą i naruszyła żyłę, nic nie leciało, to powiedziała "ale zrobiłam pani siniaka" i poprosiła drugą babkę, żeby krew pobrała. A ta tak zrobiła, że nawet śladu nie ma.
-
Elfik wrote:Asiu, ja myślę, ze to jest zawsze trauma, oddajesz dziecko obcym ludziom, i dajesz pomiędzy inne dzieci, KT zaczynają dawać lekcje życia, ustalają hierarchie...
Ja myslalam, ze mam polecone przedszkole, na spokojnie ja tam zostawie, sama zaczne "normalniejsze" życie:-)
Taaa
Asiu, ja nawet sobie nie wyobrazam o ile bardziej ty się musialas bać oddając synka, skoro ja zaciskam zęby jak widzę, jak dzieci się popychają i przewracają mojego malucha, który nie stoi zbyt pewnie na nogach, zwłaszcza jak odpycha ją dziecko o dwie głowy większe...
Asia, może przegapilam, ale mialas prenatalne?
Ja nie miałam wyjścia musiałam pomimo tego, że byłam w domu jego rozwój musiał być stymulowany przez grupę ruwieśniczą miał 3 latka -
Joanna0071 wrote:Hej moje laseczki na chwilkę wpadłam do was bo na nic nie mam ostatnio czasu z maluszkiem wszystko ok ale u mnie wykryto nieprawidłową przepustowość obydwóch tentnic w macicy i dali mi dodatkowo zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi mam 70 % szans