Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień Doberek:)Juz po wizycie Niunio rośnie wszystko u nas w porzadeczku więc kamień z serca aha...dziś jeszcze raz gin potwierdził no i pokazał Męśkość naszego Chłopczyka:)Jejku a filmik z usg oglądałam już chyba ze sto razy Niunio jest przesłodki te rąsie,nóżki,stópeczki,buziunia poprostu słodkości:)
Malenq lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kinia, jak poczytalam, to juz mi żal twojej synowej...
Zresztą jakiej synowej, ktoraż będzie go godna..
A serio, super, ze wszystko dobrze, ja tez lubilam podglądy, zawsze jakoś się człowiek uspokaja:-)
no dobra troszke przesłodziłam wybaczcie:) -
Dobrze, ze u was ze zdrowiem ok, to najważniejsze
U mnie w tym cyklu po raz pierwszy był pęcherzyk, endo i śluz, tylko seksu nie było , tak wyszlo...
I rób tu dzieci wiatropylne
Chyba za bardzo się z Kap solidaryzuje, jak ona się nie może bzykać, ja też nie będę!
Hehe, jeden za wszystkich...
Tzn, bzykac się może, ale nie chce, bo jej sąsiad nie odpowiada...
-
U mnie z kolei strach, maz wczoraj czuł się żle, zawroty głowy, dziś miał wysokie cisnienie...
Wystraszylam się, bo on nigdy nie choruje...
Ma do mnie pretensje, ze się nie przejelam od początku, ale do mnie to nie dotarło, złe samopoczucie, skoki ciśnienia, zawroty głowy to ja mam tak często, i od tak dawna, że nie zwracamy uwagi, ale zapomnialam, ze ja to ja, odpad genetyczny;-) , a inni tak nie mają i na co dzień czują się dobrze:-)
Umowilam go do lekarki, która naprawdę słucha pacjentów, dopiero na środę, ale przynajmniej powie mu co ma zbadać..
Ja i bez tego wiem, praca, stres, brak ruchu i urlopu, zamiast wyjazdu monitor laptopa..
A w rodzinie nadciśnieniowcy... Taaa...
-
bryy dziopeczki:D
ja się witam w dobrym nastroju, właśnie siedze u mamci, dopijam kaweczkę i spadamy na miasto na jakieś szalone zakupy:P
dziś idziemy na parapetówkę do znajomych to trzeba prezent kupić
nie mogę się doczekać poniedziałku aż będę z wami na bieżąco:)
buzi moje kochane solidaryzujące się bezseksownice:D