Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie wykres widziałam..
Powiem tak, czasami of szkodzi.
I dobrze jest odpocząć
Poza tym jak jedna laska mi napisała, ze zaczynały w kilka, teraz wszykie oprócz niej na wątku zaciazyly, a ona jedna nie, i nie daje rady
Poszła na siłke, szkole fotografii, chce żyć..
Myślę, ze Anko tez to dobrze zrobi.... -
Wiecie, ja dopiero jak tu weszlam uswiadomilam sobie, ze kilka lat temu miałam poronienie...
Nie wiem y mnie to bardziej dobija, ze gdybym się wczesniej zorientowała, to by człowiek może utrzymał, czy jednak jest to dobra wiadomość, bo dwa razy juz byłam w ciąży.
W sumie, w dupe jeża, nic nie ma znaczenia co było, ważny jest zawsze obecny cykl i dbanie o siebie dwa cykle do tylu;-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
No to widzisz kochanie..JA a juz nauczona do wygody przy mlodym to wiesz jak ciezko sie przelamac?A coraz bardziej to czuje jak zwlekam sie o 6tej z wyra rano..Boshhh jak sie mi nie chce..A jak pryjdzie przesilenie , bedzie ciemno i zimno??To juz nie chce myslec..A przy dziecku nikt mnie nie zastapi w tym bol najwiekszy
A ty to przynajmniej caly czas w kieracie chodzisz Poza tym laska..Naprawde mamy ejszcze troche czasu na ciaze..Mnie plus 35 podbudowal strasznie...Ze nie ejst z nami jeszcze zle
Ja robie łazanki zawsze ze swiezej kapusty..Nie smakuja mi te z kiszonej ..I robie tak..,.kapuste kroje na cwiartki i gotuje w lekko osolonej wodzie..Potem odciskac porzadnie miele na gladko..i na podsmazona cebulke daje..i smaze az sie ladnei zbrazowi...
Nie dodaje grzybow bo lubie w łazanach czuc smak kapustki mrrr
a co do plackow..kupil mi chlop robota i teraz on trze za mnie to moment zrobi placki..dawniej tarkja i rece odpadaly.. -
Elfik wrote:Wiecie, ja dopiero jak tu weszlam uswiadomilam sobie, ze kilka lat temu miałam poronienie...
Nie wiem y mnie to bardziej dobija, ze gdybym się wczesniej zorientowała, to by człowiek może utrzymał, czy jednak jest to dobra wiadomość, bo dwa razy juz byłam w ciąży.
W sumie, w dupe jeża, nic nie ma znaczenia co było, ważny jest zawsze obecny cykl i dbanie o siebie dwa cykle do tylu;-) -
Ja dzisiaj po wizycie i są dobre i złe wieści. Z małą wszystko dobrze, lekarka zadowolona z rozwoju. Waży 1400 gram. No ale jak to ujęła... z mamusią gorzej. Mam masakryczne wyniki. Na hemoglobinę dostałam następne tabsy ok 60 zl za 20 sztuk. Do tego krzepliwość krwi się pogorszyła i muszę odstawić teraz aspirin cardio i przejść na zastrzyki. Codziennie jeden muszę sobie dawkować. Luteinę do samego końca mam jeść i póki co no spe też brać. Za tydzień kontrolny posiew z pochwy. Ogólnie to stwierdziła, że da się mnie podleczyć. A na hemoglobinę buraki i wywar z pokrzywy jest dobry.
Aaaaa i moja szyjka ma 3,37 cm.
Następna wizyta za 4 tygodnie i wtedy z dopłatą 50 zł, będzie też 3DRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:no nie mówi że nie widziałaś że kreski nie tam gdzie trzeba.... Ty? doświadczona staraczka?
I tu cię zdziwię
W całych tych staraniach zrobilam z 5 testów...cykle mam różnej długości, czekalam zazwyczaj na @ i przychodziło..
Nie chciałam widzieć ciąży biochemicznej.. Po co..
A ze moje testy nie były nigdy podejrzane to ich nie analizowalam...
Nie doszukiwalam się również cienia cienia cieniowatego po godzinie...
Po prostu tak mam, ze sobą tez jestem szczera, nie czaruje rzeczywistosci.
Gdyby się dalej dział taki cud, ze mialabym normalna owulację i seks jak trzeba, to może tez bym zaszalala, nie mowie nie, ale jak mówią, spodziewaj sie najlepszego, bądź przygotowany na najgorsze... -
nick nieaktualnyBry:)
Milciu bo organizm Twój SAm omaga się odpoczynku...musi się regenerować, a TO najlepiej wychodzi podczas snu....
Kap.....a ja CI napiszę, że Cię podziwiam.....i tyle.... nie będę rozwijać tego dalej, ale to że się starasz, że chcesz........a teraz po prostu dopada Cię jesienny marazm, dlatego masz takie myśli.....
miłego dnia -
dzień dobry:D i też życzę miłego dnia:)
Milcia trzym się:*
EWIK a myśłisz że ja robiłam testy? może ze dwa które i tak wychodziły negatywnie:P i to z allegro:P
no ale trochę wątków tu przegrzebałam i kurde no, wiem jak powinny wyglądać kreski na teście:D zresztą w instrukcji obsługi pisze:D
-
No widzisz, ja nigdy nie ogladalam tych fotosikow, zawsze uwazam, ze jak są wątpliwości, to rób bete, a nie pytaj wszystkich łącznie z panią Krysią z gazowni: czy widzicie tu kreskę?
I co, jak 20 dziewczyn zauważy to jesteś bardziej w ciąży?
A jak nie zauważą to nie jesteś, i nie sprawdzisz?
I jeszcze ani fotka ani komp nie odwzorowują wiernie kolorow...
Hmm, instrukcje obejrzalam, miała być druga kreska, nie było, nie doszukiwalam się gdzie się miała pokazać, a może błąd, bo znalazlabym jakiś cień ciuenia na odwrocie i dwa dni była w ciąży? do bety oczywiście..
Ok, wredna jestem, ale nie lubie nakręcania, i nie wiem co gorsze, jak się laska sama nakręca i wszystkim zawraca głowę na 17 postach pytaniem na które nikt jej nie jest w stanie odpowiedzieć, czy jak ja szczują i nakrecają koleżanki..
W tym pierwszym przypadku przypomina mi to pytania z netu, wczoraj mój chłopak miał wytrysk we mniue, jestem w ciąży?
Zawsze mam ochotę napisać : tak, i teraz ucz się szybko, żeby zdążyć skończyć podstawówke....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 09:02
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
hahaha no wredna jesteś
nota bene kreski ewidentnie były nie na miejscu:) i na 100 zapewniających komentarzy ze to na bank ciąża niewielu włączyła się czerwona lampka że testy prawdopodobnie są wadliwe.
no nic - bystrzak jestem w takim razie:D
hehe ale irytują nas takie same zachowania forumowe:) też nie lubię nakręcania i wkręcania. -
Nie sadze ,ze laski nie widzialy ,ze to przejszczane testy
Po prostu juz czesc tak ma ze lubi wkrecac inne a pozniej tekst:ojej jak mi przykro i srata tata a tak naprawde w duszy sie ciesza ,ze sie jej nie udalo
To jest taka dwulicowatosc prdolona
A tak ogolnioe to bry bryMalenq lubi tę wiadomość
-
Kasia no niby chcą być grzeczne i miłe:)
ale zamiast słodkiego pierdolenia lepiej czasem usłyszeć prawdę
eee no to będziesz sie teraz trochę obserwowała to zobaczysz jakie przeczucia co do woulejszyn:)
u mnie na wątku przyszły dziś dwie mamy:) jedna 38 lat a druga 36:P
ty młoda sikso:D leniuchu:D do roboty!!! <sex> jak stary wróci:DMalenq, kapturnica lubią tę wiadomość