Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no moj byle co do geby nie wezmie 20razy tabletke obroci i wyoglada na co ..po co...itd ..no chyba ze od lekarza to inna broszka a tu ...wystarczy napisac dzialanie i daje efekty hahah Twoj odzywki ma to inna broszka tam ma pelna suplementacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 09:21
-
Kasia nagietek jest dobry podobno na dużo rzeczy nie tylko na sluz:) i możesz go popijać cały cykl:)
ja to nigdy nie nosiłam wkładek w płodne....
Agusia nie smuć się...przecież nikt nie powiedział że owulacji nie bedzie prawda??
i Kacha ma racę, po to są leki żeby się leczyć.
Każda z nas z czymś się boryka...niestety, i jesteśmy tu po to żeby się wspierać i Ciebie tez bedziemyw spierać -
oj zeby mój był taki jeszcze bardziej chetny do robienia dzieci wtedy kiedy trzeba to nie a po fakcie to tak tu by bardzo chciał ale z drugiej strony sapie jak mu wspominam o dzieciach i mówi ze sie za mocno nakrecam oj czasami to ja bym do tak solidnie w dupsko zakopała
-
Ja wam jutro pewnie bede smęcic jak wroce od endo Na sama mysl ze na tarczycy cos moze byc mam gesia skorke..ale nic nie poradze pocieszyc sie mozna tym ze wszystko jest w odpowiednim momencie wylapywane wiec sa to poczatki niedomagan itd..gorzej jakbysmy wyczaily chorobe w stadium zaawansowanym,..wiec jak widzialam z jakimi problemami tarczycy dziewczyny startowaly(usuniecia ,guzy itd)to mamy pikuś---- pan pikuś
-
kiniaczek84 wrote:oj zeby mój był taki jeszcze bardziej chetny do robienia dzieci wtedy kiedy trzeba to nie a po fakcie to tak tu by bardzo chciał ale z drugiej strony sapie jak mu wspominam o dzieciach i mówi ze sie za mocno nakrecam oj czasami to ja bym do tak solidnie w dupsko zakopała
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
widzisz moj maz np jak zesmy sie poklocili i pogodzili to nawet nie raz nie dwa zdarzalo sie ze seksu nie chcial jkak to mowia na tzw zgode...nie bylo opcji dopiero po paru godzinach mu przychodzila ochota...Czasem oni kumuluja w sobie zle emocje i to powoduje u nich takie zachowanie..Musisz jak to mowia byc pokorna i olewke robic a nie sapac na niego.... a cel uswieca srodki...
-
No to zes mi posmarowala nie ma co znam to z autopsji chyba twoj chlopina jest z tych co i moj..Nie daj Boze ruszyc jego meskosc lub cvokolwiek w tej kwestii to by byla masakra jak sie w sobie zamknie i przezywa.....jak jest jeVany o cokolwiek to staje sie nie do zniesienia ale wystarczy mu pocukrowac od czasu do czasu poglaskac przytulic i jest juz ugotowany
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
ostatnio robilismy pelny remont lazienki od wymiany rur po plytki..oprocz hydraulili sam wszystko zrobil i jak na swiatecznym spotkaniu a bylo ponad20ludziow ja wystapilam z oracja ze trafil mi sie cud miod chlopus i mam najpiekniejsza lazienke na swiecie to po swietach dostalam od niego kwiaty hahah a najlepsze ze nawet na urodziny ich nie dostaje od niego Wiec chwalenie ich chyba daje efekty
-
Kinia chlopy sa jak dzieci nigdy tak naprawde nie dorastaja i aby ich motywowac do dzialania w jakimkolwiek zakresie potrzebuja pochwal ..Zobaczysz ze bedzie dobrze a twoj zacznie kminic co sie z toba dzieje ze taka odmiana.....na bank atmosferka w domku sie zmieni jak tak zaczniesz robic.Sprobowac mozesz co ci szkodzi...a jesli nie ebdzie efektow zawsze stwierdzisz ze probowalas....
-
ja to nazywam dziobaniem jak moj ma zjezdzac to mam swoj rytual pieke jego ulubione ciacho(krolewca , albo kremoweczke) a na kolacyjke placki po wegiersku i zestaw surowek To jak tylko go przywioze i wchodzi do domu to zeby nie wiem jak byl zmeczony to od razu ma dobry humor i tak sie staram go podchodzic nie raz...