X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona jak tam u Ciebie?

Kasia Robotka, a jakie imię wybraliście dla małej? Zleciał ten czas jak nie wiem co. Z naszej starej ekipy tylko ja jestem 2014, a Wy wszystkie 2015 :)

Kasia Kap u Ciebie też ten suwaczek leci tak szybko. Na kiedy masz termin?

Elfik lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia u Kap nie leci, u Kap zapierdziela..............o żesz w mordę już 15tydzień????????? ja pierdziu..Kasiek to już mozesz coś czuć...przy drugiej ciąży to już na poważnie, mozna wcześniej odczuwać......ja w pierwszej i już w 17tc wiedziałam, że to szkrab mnie delikatnie smyra, jak skrzydła motyla heheheh
    Robuś jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jejuuuuuuuuuuuuuuuuu już FINISH boszzzzzzzzzzz lekkiego, i szybkiego porodu...o od razu o focie prosimy:)
    buziole GWArDIo:)

kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny ...my zaczęliśmy 8 tydzień jest wsio ok serce bije...tym razem badania w porządku i to w zupełnie naturalnym cyklu..po poddaniu sie oczekujac na ivf wiec z starej ekipy i ja jestem na 2015 co prawda październik 30- 1 listopad ...;-) życzę szybkich lekkich porodów;-) a tym co się starają wytrwałości...i wiary.

Pozdrawiam Magda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:14

kapturnica, Elfik, Malenq, Milcia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Zagubiona jak tam u Ciebie?

Kasia Robotka, a jakie imię wybraliście dla małej? Zleciał ten czas jak nie wiem co. Z naszej starej ekipy tylko ja jestem 2014, a Wy wszystkie 2015 :)

Kasia Kap u Ciebie też ten suwaczek leci tak szybko. Na kiedy masz termin?
    Termin wg OM mam na 17wrzesnia takze jeszcze kawałek czasu zostało 8) Niedługo i do Was wpadnie Elfik podzielić sie wiadomością o płci dzidzia bo robiła badania z krwi 8) Będziecie zaskoczone XD

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to, z taką zapowiedzią - taaadaaam..

Kapcia, zaskoczenia nie ma :)

natura daje tylko dwie opcje

u mnie syn...

jakoś przeżyje...;)

kiedyś...

pewnie...

:)))))))))))))))

Malenq, Milcia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak sentymentalnie dodam od siebie ,że brakuje mi naszych rozmów na monitoringu z dawnych staraczkowych czasów kobity 8)
    Ciekawe ile z Was wróci tu by znów sie starać o dzieciora 8)

Elfik, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie niedawno pisałam Kap, że z kalendarza wynika, że za niecały miesiąc u nas połówkowe...

Kiedy, jak?
    :)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kap, nic straconego, zamiast okupować 35+ trzeba zaglądać i tu ;)

ale helloł?

Ty i ja chyba zamykamy sklepik?
    znaczy po tym wrześniu?

bo ja zwijam dzieciowy interes, jeszcze by się drugi chłopak trafił..:)))))))))))))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:21

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah Elfi prawie napisalam o Tobie XD I jak oswoiłas sie juz z myśla o dżąderkach // 8)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    kap, nic straconego, zamiast okupować 35+ trzeba zaglądać i tu ;)

ale helloł?

Ty i ja chyba zamykamy sklepik?
    znaczy po tym wrześniu?

bo ja zwijam dzieciowy interes, jeszcze by się drugi chłopak trafił..:)))))))))))))))))))
    No Elfi ja tam napewno kramik dziciorobowy zamykam..Dwójka bedzie w sam raz dlamnie też 8)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłopak czy dziewczyna ważne ze zdrowe;-) chodź osobiście u mnie mam nadzieje dziewczynka tym razem;-)

Elfik, Malenq lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hahahah Elfi prawie napisalam o Tobie XD I jak oswoiłas sie juz z myśla o dżąderkach // 8)

Nie. Nadal mam doła
    Dlatego mi zależało na nifty również, wczesniej wiem i mam szanse się ogarnąc..

Inaczej ci podają chłopaka po porodzie, a ty
    - ale to na pewno moje, pani się nie pomyliła? no dobra, daj pani, co robić...
    :))))))))))))))))))))))))))

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Nie. Nadal mam doła
    Dlatego mi zależało na nifty również, wczesniej wiem i mam szanse się ogarnąc..

Inaczej ci podają chłopaka po porodzie, a ty
    - ale to na pewno moje, pani się nie pomyliła? no dobra, daj pani, co robić...
    :))))))))))))))))))))))))))
    Eyy ale fajura byci wyszla na usg to tez bys sie oswila XD Bedzie dobrze tyle ,ze musisz zakupic zestaw samochodzikow resorakow hehehe

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Chłopak czy dziewczyna ważne ze zdrowe;-) chodź osobiście u mnie mam nadzieje dziewczynka tym razem;-)

wiadomo, zdrowie najwazniejsze..
    ale coś tam człowiek często sobie wymarzy i byłoby super, gdyby się udawało :)

Mi koleżanka jedna gratulowała szczerze, jakby to był mój życiowy sukces "no bo kązdy chce mieć parkę.."
    Nie każdy. Ale wiem, że dużo ludzi w Polsce tak myśli i trzeba się uzbroić w grzeczny uśmiech...

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Eyy ale fajura byci wyszla na usg to tez bys sie oswila XD Bedzie dobrze tyle ,ze musisz zakupic zestaw samochodzikow resorakow hehehe

wisz jak to jest z usg..
    niejedna była pewna, a tu opuchnięte wargi sromowe, albo sisior podwinięty...
    zawsze bym się łudziła i miała nadzieję, a potem zawód..
    a tak się oswoję i pozamiatane..

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, a u ciebie chyba płeć ma znaczenie dla utrzymania ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wlasnie chodz teraz jestem po szczepionce autoimunologicznej i jest ok wiec powinien chłopak sie utrzymac chodź w głębi serca marze o córuni...
    A co do usg kilka razy mi się zdarzyło przy cieciu ze były niespodzianki i gdyby nie widziała od razu by nie uwierzyła kobieta;-)

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    wisz jak to jest z usg..
    niejedna była pewna, a tu opuchnięte wargi sromowe, albo sisior podwinięty...
    zawsze bym się łudziła i miała nadzieję, a potem zawód..
    a tak się oswoję i pozamiatane..
    Pozamiatane to było juz z chwila poczęcia XD

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W domu mam teraz 4 miesięczne szczenię ratlerka ...jak dziecko przytulanka i jest to chłopak wiec sie śmieje ze dziewczynka mogla by być ...

Elfik lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    W domu mam teraz 4 miesięczne szczenię ratlerka ...jak dziecko przytulanka i jest to chłopak wiec sie śmieje ze dziewczynka mogla by być ...

ojej, a kto siedzi z maluchem jak wy w pracy?
    bo ja to z psiar..i dlatego nie mam psa, bo nie chce żeby siedział w domu sam więcej niż pół dnia..

‹‹ 1067 1068 1069 1070 1071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ