Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagubiona jak tam u Ciebie?
Kasia Robotka, a jakie imię wybraliście dla małej? Zleciał ten czas jak nie wiem co. Z naszej starej ekipy tylko ja jestem 2014, a Wy wszystkie 2015
Kasia Kap u Ciebie też ten suwaczek leci tak szybko. Na kiedy masz termin?
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia u Kap nie leci, u Kap zapierdziela..............o żesz w mordę już 15tydzień????????? ja pierdziu..Kasiek to już mozesz coś czuć...przy drugiej ciąży to już na poważnie, mozna wcześniej odczuwać......ja w pierwszej i już w 17tc wiedziałam, że to szkrab mnie delikatnie smyra, jak skrzydła motyla heheheh
Robuś jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jejuuuuuuuuuuuuuuuuu już FINISH boszzzzzzzzzzz lekkiego, i szybkiego porodu...o od razu o focie prosimy:)
buziole GWArDIo:)kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny ...my zaczęliśmy 8 tydzień jest wsio ok serce bije...tym razem badania w porządku i to w zupełnie naturalnym cyklu..po poddaniu sie oczekujac na ivf wiec z starej ekipy i ja jestem na 2015 co prawda październik 30- 1 listopad ... życzę szybkich lekkich porodów;-) a tym co się starają wytrwałości...i wiary.
Pozdrawiam MagdaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:14
kapturnica, Elfik, Malenq, Milcia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Zagubiona jak tam u Ciebie?
Kasia Robotka, a jakie imię wybraliście dla małej? Zleciał ten czas jak nie wiem co. Z naszej starej ekipy tylko ja jestem 2014, a Wy wszystkie 2015
Kasia Kap u Ciebie też ten suwaczek leci tak szybko. Na kiedy masz termin?Elfik lubi tę wiadomość
-
kap, nic straconego, zamiast okupować 35+ trzeba zaglądać i tu
ale helloł?
Ty i ja chyba zamykamy sklepik?
znaczy po tym wrześniu?
bo ja zwijam dzieciowy interes, jeszcze by się drugi chłopak trafił..))))))))))))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:21
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:kap, nic straconego, zamiast okupować 35+ trzeba zaglądać i tu
ale helloł?
Ty i ja chyba zamykamy sklepik?
znaczy po tym wrześniu?
bo ja zwijam dzieciowy interes, jeszcze by się drugi chłopak trafił..))))))))))))))))))Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Hahahah Elfi prawie napisalam o Tobie I jak oswoiłas sie juz z myśla o dżąderkach //
Nie. Nadal mam doła
Dlatego mi zależało na nifty również, wczesniej wiem i mam szanse się ogarnąc..
Inaczej ci podają chłopaka po porodzie, a ty
- ale to na pewno moje, pani się nie pomyliła? no dobra, daj pani, co robić...
)))))))))))))))))))))))))kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nie. Nadal mam doła
Dlatego mi zależało na nifty również, wczesniej wiem i mam szanse się ogarnąc..
Inaczej ci podają chłopaka po porodzie, a ty
- ale to na pewno moje, pani się nie pomyliła? no dobra, daj pani, co robić...
)))))))))))))))))))))))))Elfik lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Chłopak czy dziewczyna ważne ze zdrowe;-) chodź osobiście u mnie mam nadzieje dziewczynka tym razem;-)
wiadomo, zdrowie najwazniejsze..
ale coś tam człowiek często sobie wymarzy i byłoby super, gdyby się udawało
Mi koleżanka jedna gratulowała szczerze, jakby to był mój życiowy sukces "no bo kązdy chce mieć parkę.."
Nie każdy. Ale wiem, że dużo ludzi w Polsce tak myśli i trzeba się uzbroić w grzeczny uśmiech...kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Eyy ale fajura byci wyszla na usg to tez bys sie oswila Bedzie dobrze tyle ,ze musisz zakupic zestaw samochodzikow resorakow hehehe
wisz jak to jest z usg..
niejedna była pewna, a tu opuchnięte wargi sromowe, albo sisior podwinięty...
zawsze bym się łudziła i miała nadzieję, a potem zawód..
a tak się oswoję i pozamiatane.. -
nick nieaktualnyTak wlasnie chodz teraz jestem po szczepionce autoimunologicznej i jest ok wiec powinien chłopak sie utrzymac chodź w głębi serca marze o córuni...
A co do usg kilka razy mi się zdarzyło przy cieciu ze były niespodzianki i gdyby nie widziała od razu by nie uwierzyła kobieta;-)Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:W domu mam teraz 4 miesięczne szczenię ratlerka ...jak dziecko przytulanka i jest to chłopak wiec sie śmieje ze dziewczynka mogla by być ...
ojej, a kto siedzi z maluchem jak wy w pracy?
bo ja to z psiar..i dlatego nie mam psa, bo nie chce żeby siedział w domu sam więcej niż pół dnia..