Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale faktem jest że moje libido było zawsze wieksze a teraz na tych lekach to jest jeezcze większe
-
Ja nawet na sama myśl odczuwałam dreszcze już zapomniałam jak to fajnie a mój to sie za głowe łapał i miał strach w oczach w tym miesiącu to mówi że rekordy pobija
-
no moj stwierdzil ze jak w ostatnich 2latach to mnie trzeba bylo ciagnac do wyra to teraz ja bede ciagla jego hehehe..Ale chyba najbardziej cieszy sie na to ze bedzie czesto bo ostatnio z mojej strony to juz calkiem lezalo..pewnie to tez wina niedoczynnosci tarczycy w duzej mierze...spada bardzo ochota na sex
-
Tu ci odpowiem:-) ja po antywlamaniuwkach nie miałam owulki chyba wcale te cykle co robiłam usg to byly cykle bez jajeczek dominujacych, nie rosly wcale endo było trojlinijne przez caly cykl nigdy ciałka zóltego nie było pół roku i mam clo:-) w max dawkach
-
no u mnie 2cykle byly bez owu a w tym zaczal ladnie rosnac w 10dniu mial 13mm ale w 14 juz tylko `15 czyli cos nie tak sie dzialo cos hamowalo rosniecie...moze teraz metformina hormony i clo pomoga ze urosna i peknie..a tobie po tym clo uroslo cos i peklo o endo mi nic nie mowil ze nie jest ok ..a coto oznacza to trojlinijne?
-
To znaczy że jest takie jak w pierwszej fazie cyklu, ja mialam w 16 dc jajeczka na 10 i 11 potem urosły ale czy pekły to nie wiem jutro na luteine wchodze
-
bo z tego co wiem to wzielas jakas wieksza dawke a tam pisze zeby nie brac samemu poza tym to wplywa na hormony a my mamy zaburzone , dlatego ja sie boje brac cokolwiek bez konsultacji z lekarzem
.A u ciebie ewidentnie jesli mialas takie sensacje zoladkowe doszlo do jakiegos problemu...A jak sie teraz czujesz , tylko brzuch cie bolal czy jakies inne symptomy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 08:45
-
Aga takie miałam loty po połówce bromka przez pierwsze dni!!
dwóch bym na raz na pewno nie wzieła....
spróbuj po pół rano i wieczorem a po tygodniu dodaj kolejną połówkę i po następnym kolejną żeby Ci wyszły dwie pełne tabletki, bo i naczej to ty się skonćzysz kobieto.
ja całą noc nie spałam bo mnie głowa po nim bolała a teraz spoko, czasem łykne jedną jak się zapomnę i nic mi nie jest.
MILCIU przyzwyczaisz się do okularów zobaczysz:) u mnie to króciutko trwało:)
a teraz mi się marzą nowe oprawki:) i mam nawet wizje jakie hehe:)
Asia Ty to wulkan jesteś
ja się cieszę że nie jestem bo wczoraj mieliśmy wieczorem parodię!!
normalnie hihraliśmy się z tego sexu jak dzieci...
ruchy do muzyki, mój przeskakiwał z kanału na kanał w radiu telewizyjnym, zmienialiśmy te pozycje, ruchy, sapaliśmy zmęczeni, nabijaliśmy się ze mój dziadek i nie może. no dawno się tak nie usmiałam:P
jak dobrze że dziś przerwa:P
obchodzicie walentynki??
my w tym roku nie.....choćby ze względu na jutrzejszy pogrzeb. zamówiliśmy sobie po perfumie:P i to ciasto ktorego wczoraj nie zrobiła zrobie moze dziś jak zdążę....bo nie wiem czy iść do ginka.....mam dylemat. -
JJOł joł malenka...no moje waleWtynki obchodzimy na zasadzie zyczonek i nic wiecej..To chyba rajcuje w poczatkowych fazach nie wiem teraz jakos ja nie przywiazuje do tego wagi , dla mnie wazna jest data slubu
Idz jak masz mozliwosc podejrzyj co sie dzieje i badz dobrej mysli,,,tyle mozesz ztobic... reszte natura wykonaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 08:52