WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na badania. Zobaczymy co mi tam wyjdzie ciekawego. Zrobię też już chyba ostatni raz betę dla mojego świętego spokoju.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki!!!! QWa spac po nocy nie mozecie tylko na ovu sie tluczecie ? :D
    Kurde moj mlody dzis egzaminy na koniec podstawowki..niby nic takiego ale nerwacja lekka jest :)..
    Juz gajer uszykowany ,koszula odprasowana i za chwile sciagam go z wyrka..

Milcia jesli sie denerwujesz dla wlasnego spokoju zrob bete...Ale prawda jest taka ze nawet beta uspokoi cie tylko na chwile..Niestety tak my kobitki jestesmy skonstruowane ze juz od poczecia przez cale zycie martwimy sie o nasze dzieci...Gorsze jest to ze jesli zachodzimy w ciaze coraz bardziej swiadomie i z wieksza wiedza o roznych nieprawidlowosciach tym bardziej sie boimy..Pamietam siebie kiedy zaszlam w ciaze z mlodym mialam niecale 21 lat glowa pelna optymizmu..Nawt raz przez glowe nie przeszlo mi ze cos sie moze zlego stac!!!!...Czym jestesmy starsi i bardziej wglebieni w tematy medyczne tym niestety dla nas matek gorzej...
    ALE OPTYMISTYCZNIE MUSIMY PATRZYC..MUSI BYC WSZYSTKO DOBRZE!!!TEGO WAM I SOBIE ZYCZE PANIENKI :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 06:51

Milcia, Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje Kasia. Ale tak już z nami niestety jest

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry....
    Uffff przebrnęłam przez kilka stron.....
    o cesarce się nie wypowiadam..bo i jak, nigdy nie rodziłam, więc tyle wiem, że nic nie wiem....
    Kasiu to 3mam kciuki za Ciebie (młody sobie poradzi) żeby Cię nerwy nie zjadły :)
    Milcia będzie dobrze:) spokojnie;)
    Wiem, że człowiek im bardziej świadomy tego czy tamtego, wiem, że trzeba dmuchać na zimne, ale trzeba też zachować wewnętrzny spokój, bo emocje mogą kłamstwa podpowiadać:)i źle nami kierować i stresa robić ogromnego.....
    Życzę dnia "mało żartownisiowego" w końcu 1 kwietnia mamy;)

ps. taki egzamin u 6cio klasistów na 1 kwietnia:) pytania to jakieś żarty będą:D:D:D zawsze można podważyć ;P

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek Wszystkim:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u Was dobrego:)HUUUUUURA w piatek przychodza juz pierwsi majstrzy i zaczynamy szykowac sobie poddasze wreszcie bedziemy mieli swoje gniazdko no i przede wszystkim czuje ze nareszcie bede mogła przekierowac swoje mysli na inny tor moze jak nie bede tak sie nakrecac i o tym intensywnie myslec to sie wtedy uda:)Nom i tyle w temacie jestem mega szczesliwa ze wreszcie machina ruszy i zacznie sie cos dziac.:)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek ...ja spiaca temp w dol idzie wiec pewnie @ przyjdzie ...okresu nie mam czekam....dzis 29 dc ...na nic juz nie licze....

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Dzien doberek ...ja spiaca temp w dol idzie wiec pewnie @ przyjdzie ...okresu nie mam czekam....dzis 29 dc ...na nic juz nie licze....

ehh....no to kiepsko,ale coz My mozemy poradzic pewnych rzeczy nie przeskoczymy

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyyy

ja też się witam z zimną kawą zbożową na dnie kubka:P

też jak Kinia przebrnęłam przez kilka stron choć nadrabiania dużo nie było:)
    u mnie temp się trzyma o dziwo! na poziomie 366:) jak nigdy:)

Kasia a inozytol można na czczo???

lecę z papierami:)
    Milcia daj znać jak po becie:)

współczuję Anko....ciekawe jak się to zakończy:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jol laski ja u matki w domku czekam az sie egzamin skonczy...Planowo o 10 wiec jeszcze chwilke czasu mam to skoczylam na komp heheheh
    Tak Kasia ja biore na czczo nic mi nie jest ale mozesz o kazdej porze mysle nie ma jakichs wskazan stricte ..Tak mysle....
    Nie prowadzisz wykresu Kasia??? Ja nie wiem co robic..cz brac dzis jesio antyka czy juz odstawic bo zalezy mi na krwawieniuz odstawienia tak na sobote

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 09:52

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha jak wiesz że możesz odstawić to odstaw choć ja wolałabymw ziąć chyba planowo 21 tableteczek.

prowadzę Kasia wykres ale nie udostępniam bo nie ma po co. dla własnej obserwacji jedynie, potem wam pokażę jak będzie się niby owu zbliżać czy w ogóle będzie. piję zioła biorę donga...zobaczymy co z tego będzie.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i trzymam kciuki za młodego:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kacha jak wiesz że możesz odstawić to odstaw choć ja wolałabymw ziąć chyba planowo 21 tableteczek.

prowadzę Kasia wykres ale nie udostępniam bo nie ma po co. dla własnej obserwacji jedynie, potem wam pokażę jak będzie się niby owu zbliżać czy w ogóle będzie. piję zioła biorę donga...zobaczymy co z tego będzie.
    te 3w te czy w te jednorazowo roli nie graja..jestem wteranka antykow jak trza mi bylo wydluzyc to sie dodawalo pare kapsow jak trza bylo skrocic to sie odejmowalo..I tak sztuczny cykl wiec z dziada nici ehhehe
    Chyba dzis odstawie bo boje sie ze owu jednak wczesniej moze byc i trza zdazyc sie wyrobic i z usg przed swietami i z bzykaniem coby nie przegapic..Jeszzcze sie zast nad tym czy ryzykowac w razie czego cykl bez pregnylu czy sie szprycowac..Ale tak przeliczylam ze pewnie dzis juz nie wezme w sumie wzielam18tabsow wiec prawie caly listek...Po odstawieniu 3 , 4dni trza i tak odczekac wiec wole nie przedluzac..Swoja droga frustrujace jest takie kombinowanie by z cyklem sie wyrabiac ehhh
    No Kasia ja tez mam nadzieje ze napisze wszystko , w kazdym razie trzymam tez w kciukasy....:)
    Zauwzylas u siebie ze tempka jest nizsza teraz niz przy lekach???ja jestem ciekawa jak u nie bedzie..na antykach znow mam wyzsza niz mialam na lekach..Zobaczymy w next cyklu Zrobila ktora komu juz psikusa?
    Ja ano mlodemu ehheh wpadlam do pokoju jak bomba i wrzeszcze wstawaj zaspalismy!!!!
    Jak sie z lozka zerwal ahahahahahah a jak mowie prima aprilis to sie mi łajza sfoczyl ehheh :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 10:08

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zrobila ktora komu juz psikusa?
    Ja ano mlodemu ehheh wpadlam do pokoju jak bomba i wrzeszcze wstawaj zaspalismy!!!!
    Jak sie z lozka zerwal ahahahahahah a jak mowie prima aprilis to sie mi łajza sfoczyl ehheh :D
    łooo matko jedyna...żeś my adrenalinkę podniosła...:D:D:D
    uhmmm ja sama w domku, a telefonicznie to nijak wkręcić się nie da...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe sama bym się sfoszyła :)
    a ja nawet nie wiedziałam że dziś ten dzień zwodny jest;) nikt mnie jeszcze nie nabrał i oby nikt tego nie zrobił bo ja się nie znam na żartach!!

Kasia no własnie niższą mam temp całkowicie wczoraj 35.1 dziś 36,2 czyli taka norma chyba:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehehe sama bym się sfoszyła :)
    a ja nawet nie wiedziałam że dziś ten dzień zwodny jest;) nikt mnie jeszcze nie nabrał i oby nikt tego nie zrobił bo ja się nie znam na żartach!!

Kasia no własnie niższą mam temp całkowicie wczoraj 35.1 dziś 36,2 czyli taka norma chyba:)
    to chyba leki ci tak strasznie temp podnosily...Bos ty pod 37 non top podchodzila..
    N co ktos nim musial wstrzasnac a nie zamieszac coby mozg zalaczyc :D
    Ja mu a on mi robimy nie raz sobie rozne psikusy...Mowiac brzydko podkladamy sFFinie..Kieys specjalnie do bluzy mu skarpetke wsadzialm ale musial miec mine jak w szkole wyciagnal hahah..A on mi raz wzial nozyczki i majtki na dupie rozciachal hihihhihih
    To sie pilnujcie z zartami , ale raz na prima trza zrobic zarta coby sie nam darylo :D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah cooo? ale ładne świrki z was:D przynajmniej wesoło macie:D no też bym chciała minę młodego zobaczyć w szkole z tą skarpetką:D:D
    no ja taki typ co się nie zna na żartach, tzn na takich malusich się pewnie znam ale zazwyczaj wszystko biorę na serio...nieraz potrafią mnie nieźle wkręcić, kiedyś się o to strasznie denerwowałam ale teraz już nie:)
    kurde no nareszcie przysłali kasę z pita:) szaleństwo:P
    młodej na konto przeleję i wyprawke na 1 września będzie mieć jak znalazł;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha jakie leki? ja oprócz Clo i pregnylu nic nie brałam praktycznie, chyba że to jakieś witaminy tak poszalały, albo....albo może się prolaktyna unormowała i przez to jakieś funkcje w ograniźmie się unormowały też:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my juz w domku..Ufff twierdzi ze nie jest zle..... Jutro w gazecie na bank odpowiedzi beda.....To sie sprawdzi
    Tak wpadlam na pomysl ze dzis mam w nosie--- nie gotuje obiadu!!!...Biere mlodego do chili taka fajna knajpka ...Zaszalejemy no w koncu 1szy egzamin za nim to trzeba uczcic!!!

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahah cooo? ale ładne świrki z was:D przynajmniej wesoło macie:D no też bym chciała minę młodego zobaczyć w szkole z tą skarpetką:D:D
    no ja taki typ co się nie zna na żartach, tzn na takich malusich się pewnie znam ale zazwyczaj wszystko biorę na serio...nieraz potrafią mnie nieźle wkręcić, kiedyś się o to strasznie denerwowałam ale teraz już nie:)
    kurde no nareszcie przysłali kasę z pita:) szaleństwo:P
    młodej na konto przeleję i wyprawke na 1 września będzie mieć jak znalazł;)
    No ja tez czekam niby nie najwieksza sumka ale zawsze pare groszy wskoczy..bedzie na metal szczene mlodego jedna heheheh

No ja sie raz tak w,urzylam pare lat temu moja sis zaczela dziwne esy pisac ze zrobila cos glupiego , zezycie se zmarnowala i nie wie co zrobic i ze zrobila test i jest w ciazy a siore mam 10lat mlodsza i miala wtedy 16lat..Osz ja prdl jakie ja nerwy przeszlam wtedy.. Juz w myslach ukladalam ze zajm sie jej dzieckiem byle tylko jakos szkole skonczyla....Jak wyszlo ze to zart to sie poplakalam i kopa w dupe zasadzilam ...Zarty sa fajne ale nie takie co powoduja zawal

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ