Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety tylko usg tak naprwde moze nam pokazac ze owu jest lub bedzie albo byla..Nasze cialo moze sie przygotowywac dawac nam oznaki plodnosci a pecherzyki moga przestac rosnac , albo stwierdzic ze maja w dupie i nie pekna....
No i wlasnie endo moze sie juz nam udac wychodowac pecholka a endo bedzie do dupy...Mam nadzieje ze mi przy tym clo fem7 troche na endo pomogl...
Czuje dzis dosc czeste ciagniecie w pachwinie i promieniowanie z pieczeniem w prawej stronie..Mam nadzieje ze te odczucia nie sa sobie a rzeczywistosc pokaze ze ni uj nic nie ma...Bo i tak bywalo ze bole mialam a okazywalo sie ze pecherzyk maly...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:56
Elfik lubi tę wiadomość
-
No i mam wyniki posiewu:
1 Candida spp. POJEDYNCZE
2 Enterococcus spp. POJEDYNCZE
3 Escherichia coli LICZNE
Jestem załamana... Skąd to się dziadostwo bierze.. Przecież człowiek dba o higienę. Wcześniej był paciorkowiec, krem dopochwowy podziałał na niego, ale pojawiło się coś innego. Już wysłałam maila z pełnym wynikiem do gin. Pewnie znowu jakiś antybiotyk mi zapisze. -
Milcia wrote:No i mam wyniki posiewu:
1 Candida spp. POJEDYNCZE
2 Enterococcus spp. POJEDYNCZE
3 Escherichia coli LICZNE
Jestem załamana... Skąd to się dziadostwo bierze.. Przecież człowiek dba o higienę. Wcześniej był paciorkowiec, krem dopochwowy podziałał na niego, ale pojawiło się coś innego. Już wysłałam maila z pełnym wynikiem do gin. Pewnie znowu jakiś antybiotyk mi zapisze. -
JA MAM ŚLUZ PŁODNY TYLKO PRZED OWU:d NO I MOŻE W TRAKCIE ALE ZARAZ PO OWU ROBI MI SIĘ BIAŁ
dlatego u mnie stanowczo działanie wskazane przez owulacją
jeju ja też niebawem powinnam @ dostać....kurde w tym cyklu będzie ciut wcześniej ze względu na szybką owu...
Milcia o rany współczuję bakterii..
ja czasem coś czuję że mnie swędzi ale to rzadko i zawsze mam w domu clotrimazolum metronidazol i nystatynęzaaplikuję ze dwa razy i przechodzi, to tak raz w roku mam, ale zastanawiam się czy nie powinnam jakiegoś szczegółowego badania na bakterie zrobić, a jak teraz puszczę mojego na badanie nasienia to od razu sobie niech posiew zrobi....
-
Milcia i jak odebrałaś receptę???
ja już powoli myślę o finiszu w pracy:)
jadę się przywitać z moim tatuśkiem i odebrać córę bo moi ją dziś dziadeczki odbierały z przedszkola:)
mam dziś w planie farbowanko włosów;) no i może mała depilacja nóg;)
jak się uda gdzieś wcisnąć młodą to chyba jej przed świętami fryzjera zamówię,
kusi mnie coś zrobienie jej grzywki;) ale z drugiej strony bez grzywki chyba lepiej bo na lato się ładnie wszystkie włosy spina;) no nie wiem nie wiem;)kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Milcia i jak odebrałaś receptę???
ja już powoli myślę o finiszu w pracy:)
jadę się przywitać z moim tatuśkiem i odebrać córę bo moi ją dziś dziadeczki odbierały z przedszkola:)
mam dziś w planie farbowanko włosów;) no i może mała depilacja nóg;)
jak się uda gdzieś wcisnąć młodą to chyba jej przed świętami fryzjera zamówię,
kusi mnie coś zrobienie jej grzywki;) ale z drugiej strony bez grzywki chyba lepiej bo na lato się ładnie wszystkie włosy spina;) no nie wiem nie wiem;)
Hihihih zartuje...bez grzywki lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny