Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Kap, spojrzałam na rozpiskę
22 czyli 15 dc mam zrobić estradiol, lh, progesteron i te wyniki do niego.
Zaufam mu, że po tym chłopak będzie wiedział co robić, czy mam ten pregnyl czy nie
u mnie po obrazie widać było, że armia pęcherzyków do walki nie stanie, raczej sie pięcioraczków nie spodziewam...))))))
aha, pytałam o podskórnie pregnyl, powiedział, ze kiedyś pisało tylko domięsniowo, teraz na ulotce jest, ze podskórnie również, zatem skoro producent dopuszcza, to można tak i tak...
Wierze ze wszystko bedzie gitara...Ja dzis zdycham..powaznie caly dzien bardzo silne bole jak nie jeden to drugi, albo oba na raz...Momenatmi chodze w przygieciu...Oby ta moja meka na cos sie przydala i po prawej urosl ladny pecherzyk dojrzaly..Tobie teztakiego tluscioszka zycze.....Zebysmy sie cieszyly ze dalysmy sobie jakas szanse -
Maracuja wrote:a czy przy laparo można sprawdzić drożność czy do tego tylko hsg??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 19:58
-
kapturnica wrote:ja podczas laparo mialam spr i macice ijajowody i jajniki..Wszystko sprawdza dlatego laparo zwiadowcze daje nam najlepszy obraz co sie w srodku dzieje....Nie jest to strasznie inwazyjny zabeg ,ale jednak ingerencja w org...Ja nie zaluje ,dzieki temu wiem na czym stoje i czego moge oczekiwac
dokładnie, chyba poproszę lekarza o skierowanie na to badanie. dziękujękapturnica lubi tę wiadomość
Maracuja -
Dziewczynki bylam na usg...Za 40godz z 2jaj zrobilo sie 4..I tak po niedroznej stronie jest wielgach na 36,8mm i maluch na 15,4 i na prawej tej najwazniejszej jest jeden na 21mm i drugi na 19,6mm Endo zmalalo
z 11,9na 8,4 no ale cos za cos Jednak jaja rosly to endo cienczalo......Naklejam na dzis estrogen dobre i 1dzien podciagnac endo...
Takze nadzieja na prawostronna owu jest duza..Obawa tylko by nie wyszly blizniaki...Ale niestety musze to brac pod uwage
Takze zaraz pregnyl 10tys w dupe i wioWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 15:39
-
Milcia wrote:Wczoraj wzięłam kąpiel w wannie i co? Po 1,5 h wystąpiło plamienie czerwoną krwią
Skojarzyłam, że poprzednio właśnie po kąpieli wszystko się zaczęło. Gin kazała leżeć i wstawać tylko do toalety i jadę na 14 do gabinetu.
Trzymam w kciuki kochanie by bylo wszystko dobrze :* -
Milcia wrote:Wczoraj wzięłam kąpiel w wannie i co? Po 1,5 h wystąpiło plamienie czerwoną krwią
Skojarzyłam, że poprzednio właśnie po kąpieli wszystko się zaczęło. Gin kazała leżeć i wstawać tylko do toalety i jadę na 14 do gabinetu.
Milcia, nie bierz kąpieli zwłaszcza ciepłych. Lepiej brać letnie prysznice.
pozdrawiam i daj znać czy wszystko okMaracuja -
SunSun wrote:właśnie popijam ale nie myślałam że ku zdrowotności !
z tym winem to każdy mówi co innego. Ja słyszałam z kolei od jakiegoś lekarza, że wino zakwasza organizm, a kwaśne środowisko nie sprzyja plemnikom, tak więc na dwoje babka wróżyła... generalnie Ci co nie mają problemów z zajściem mogą robić wszystko a i tak zachodzą, Ci co mają dmuchają na wszystko a i tak rezultatów brakkapturnica lubi tę wiadomość
Maracuja -
Maracuja wrote:z tym winem to każdy mówi co innego. Ja słyszałam z kolei od jakiegoś lekarza, że wino zakwasza organizm, a kwaśne środowisko nie sprzyja plemnikom, tak więc na dwoje babka wróżyła... generalnie Ci co nie mają problemów z zajściem mogą robić wszystko a i tak zachodzą, Ci co mają dmuchają na wszystko a i tak rezultatów brak
wino mozna pic ale tylko wytrawne czerwone , nie poleca sie picia wina domowej roboty bo to ono wlasnie zakwasza nasz organizm... -
kapturnica wrote:No nie do konca sie zgodze..2ginow mi polecilo wlasnie wino sklepowe wytrawne na endo plus orzechy brazylijskie.....
kapturnica nie mówię, że musisz się ze mną zgadzaćw swoim czasie stosowałam dietę kwasowo-zasadową i mam na ten temat sporo literatury. Każdy alkohol ma właściwości zakwaszające niezależnie od tego czy jest domowej czy niedomowej roboty, ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat
Elfik lubi tę wiadomość
Maracuja -
Maracuja wrote:kapturnica nie mówię, że musisz się ze mną zgadzać
w swoim czasie stosowałam dietę kwasowo-zasadową i mam na ten temat sporo literatury. Każdy alkohol ma właściwości zakwaszające niezależnie od tego czy jest domowej czy niedomowej roboty, ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat