Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:yyy a mozna tuspr ?ja z ciekawosci spr gdzies na necie jakis kalendarz byl....
jakieś 3 mce temu było, chyba w tej liście rozwijanej gdzie twój wykres biezacy. Teraz nie ma. Myślałam, że może gdzies przeniesli.
Ja też sobie patzryłam w necie, jak pomyślałam o marcowym cyklu i patzryłam czy jedni będą "bóg się rodzi" a ja będę na inna nutę wyć w szpitalu....)))))))
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a to się dogadamy... jak obie bliżnięta, to sie na patologii ciazy spotkamy
)))
Ojjj nie chcialabym blizniakow...Ale nie mam wyjscia przy moim braku wlasnej owu musze brac pod uwage ciaze mnoga....Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:A lista kwietniówek piękna...
Jednak ludziskom się udaje
i nam sie uda!!! zobaczysz....Ja tam wiem ze jak wszystko sie posprawdza Powalczy z przeciwnosciami to predzej czy pozniej sie uda
Moj gin ordynatorek mi mowi tak po laparo..A czemu ma nie byc ciazy?macica jest jajniki sa i jajka sa....Byla juz jedna ciaza bedzie i druuga i tego sie trzymajmyElfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kiedy zaczelas ten cykl.? ja 4tego kwietnia...
a ja 8 kwietnia - no jak nic jedna prodówa... jestem ciekawa jak tam cykle, czy będziemy dalej jechały razem - u mnie byly 32 dni, ale ostatni 28 - jak w podręczniku(tyle, ze z toną witamin, clo i ovitrellle), he he -
Elfik wrote:idę zrobić ciasto czekoladowe na mące bezglutenowej - bez przekonania, ale co tam...
i tą babkę gryczaną Robótki
Maracuja, oby mazurki były suuuuperaśneElfik lubi tę wiadomość
-
tez 32 srednio hehehehehh
a ze owu wypada nam podobnie bedzie ten sam czas jak wszystko pojdzie zgodnie z planem...Jaka masz te dawke ovitrrelli???Elfik wrote:a ja 8 kwietnia - no jak nic jedna prodówa... jestem ciekawa jak tam cykle, czy będziemy dalej jechały razem - u mnie byly 32 dni, ale ostatni 28 - jak w podręczniku(tyle, ze z toną witamin, clo i ovitrellle), he heWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 18:55
Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:idę zrobić ciasto czekoladowe na mące bezglutenowej - bez przekonania, ale co tam...
i tą babkę gryczaną Robótki
Maracuja, oby mazurki były suuuuperaśne
Elfik, chyba zakasałaś już rękawy:), to i ja się biorę za robotę!Elfik lubi tę wiadomość
Maracuja -
Milcia wrote:A ja w tym roku nic nie robiłam. Mąż upiekł jabłecznik, a resztę dostaliśmy od rodziców. Przez to leżenie, to nawet bym nie mogła robić.
Milcia, jeszcze się w życiu narobisz. Nie miej z tego powodu wyrzutów. Teraz najważniejsze jest zdrowie dziecka.Elfik lubi tę wiadomość
Maracuja -
kapturnica wrote:babka nie jest robotki ciapo ihihihhihi tylko malenga to wymyslila
no,jak nic się w Robotce zakochałam, choc kobiety na oczy nie widzialam...))))))
A Malenq wiszę mój tajny przepis na ciasto
Ja pierdziu, odstawię te zioła na owulację, a zacznę popijac geriavit...)))))))))
-
Maracuja wrote:Elfik, jesteś na diecie bezglutenowej, że robisz takie ciasto??
Milcia, tak - ze względu na hashi...ale podobno większośc ludzi lepiej się czuje bez glutenu
Parę postów wczesniej pisałam, więcej, ale najwazniejsze, ze odpuchłam.
Pozostałoby jeszcze odstawic mleko, ale na razie przerzuciłam się na kozie
Mój małż i dziecię tez na bezglutenie, ale bez szału, jak czasem coś się trafi, albo pizza się przyśni))
aha, zapał mi się skończyl na czekoladowym...dobrze, ze jadę do mamy
-
Kap, ja nie mam zadnych fizycznych dolegliwości ani po clo, ani metformaxie, pregnyl, ovitrelle - jakbym nic nie brała. nawet ci trochę zazdroszczę, że coś cie tam puka, bo przynajmniej wiesz, że coś tam się dzieje...
Pregnylu brałam zawsze 10 tys, a ovitrelle ostatnio dostałam w gabinecie nawet nie wiem ile, teraz mam w domu, zajrzę.
Gin cos wspomniał o 5000 pregnylu, wieć pewnie ovitr będzie tyle samo mniej więcej...
srednio mi się podobało, bo wolałabym więcej, ale zobaczymy. Może to typowo polskie, jak cos brac to po antenkę beretu, a może te 5000 zadziała i tak -
Elfik wrote:no,jak nic się w Robotce zakochałam, choc kobiety na oczy nie widzialam...
))))))
A Malenq wiszę mój tajny przepis na ciasto
Ja pierdziu, odstawię te zioła na owulację, a zacznę popijac geriavit...)))))))))