Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:jeśli mogę się dołączyć to mi się podoba Hania, Helenka, Basia
a córka ma na imię Lilianka
marzy mi się druga córka ale jak byłby syn to podoba mi się Leon, Wojciech, Paweł, Jerzy -
hehe Elfik ja robie młodej urodziny dla dzieci tylko;) schodza się koleżanki z przedszkola;) rodziny nie zapraszam
roczek tylko dla rodziny zrobiłam:)
szczerze wolę popatrzeć jak młoda gania z dziećmi niż widzieć zafucaną teściową na kanapie:P
a tort to chciałam taki:P
a wiesz jaką młoda miała radochę jak byliśmy na koncercie Wodeckiego i leciała pszczółka Maja i wszyscy to śpiewali? młoda była w ciężkim szoku;)
a to sie młodemu udadzą urodzinki:D i prezent;)zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe Elfik ja robie młodej urodziny dla dzieci tylko;) schodza się koleżanki z przedszkola;) rodziny nie zapraszam
roczek tylko dla rodziny zrobiłam:)
szczerze wolę popatrzeć jak młoda gania z dziećmi niż widzieć zafucaną teściową na kanapie:P
a tort to chciałam taki:P
a wiesz jaką młoda miała radochę jak byliśmy na koncercie Wodeckiego i leciała pszczółka Maja i wszyscy to śpiewali? młoda była w ciężkim szoku;)
a to sie młodemu udadzą urodzinki:D i prezent;)
-
takz inej beczki czytam wateko nasieniu na bocku i laska zaszla w ciaze przy wyniku 22mln plemnikow w ml i 2%prawidlowych..jakis cud normalnie hehhehe a tu nastepna
kilka dni po badaniu zaszłam w ciążę a wyniki były takie:
22mln/mililitr 60% martwych, 40% żywych, 20% żyworuchliwych .... próbowaliśmy 19 cykli i ten właśnie był szczęśliwy, trzeba trochę czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:37
-
torcik ekstra
ja na dwójke miałam oczywiście tort z dekoracją z Peppy
młodej sie podobało.
Teraz prawie codziennie mamy urodziny, kupiłam jej plastikowy tort który się dzieli na kawałki, i swiętujmey - misie, pieski, żabki, elmo, i h... wie kogo jeszcze..
taka imprezowa to ja nigdy nie byłam))))))
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:torcik ekstra
młodej sie podobało.
Teraz prawie codziennie mamy urodziny, kupiłam jej plastikowy tort który się dzieli na kawałki, i swiętujmey - misie, pieski, żabki, elmo, i h... wie kogo jeszcze..
-
Elfik wrote:torcik ekstra
młodej sie podobało.
u nas takie zabawy odpadają
młoda to trampolinę, rower, gry zręcznościowe, w domu lalek nie mamy bo ona woli misie:P -
Robotka1 wrote:oo jak słodziutko:) też chcę na taką imprezkę
u nas takie zabawy odpadają
młoda to trampolinę, rower, gry zręcznościowe, w domu lalek nie mamy bo ona woli misie:P
mam nadzieję, ze jak moja zacznie biegac, to tez się przerzuci
a wiesz, ja też miałam głównie misie.
jak rysowałam księzniczki to miały głowę pudla))
i chciałam byc weterynarzem
ja to ostatnio nieruchawa jestem, mam nadzieję, ze ten rower beze mnie, ale mnie te wszytskie zabawy w panią domu oj nie leżą....)))))))))
-
kapturnica wrote:a boli cie po tych imprezach glowa? iihhi
no kuleczka, żebyś wiedziała
ja to taka slodka nie jestem, to sie musze zmuszac - Panie Misiu, zyczy pan sobie jeszce kawałek torcika? Moze jeszcze herbatki?
a jak się człowiek zmusza, to go potem łeb nap.... ja przynajmniej tak mam -
dziś mam wizytę u jeszzce innego lekarza, kiedyś sie zapisałam to pójdę
ciekawa jestem co powie na temat moich wyników. to co prawda nie jest stricte od niepłodnosci, ale podobno b. dobry gin, taki ambitny, i dociekliwy
a drugi plus jest taki, ze mi pęcherzyk podejrzy - może się dowiem czy coś rośnie
tylko, ze wizyta na 22.15
poprzednio tez do jednej baby jeździłam na wizyty koło 21, a ze miała obsuwy to do domu wracałam późno.
dobrze, ze mój nie jest wyrywny, bo inny to by chyba nie uwierzył że o 24 od lekarza wracam, nic tylko za kudły i po nerach.... -
O matko z corka wujek z dziadkiem wiecie co??zakrecilo mnie w brzuniu i lece jak strzala ,tak zlapalo mnie ze o malo ceramike nie rozprdzielilam...hahahahaha
pajaki napewno wyzdychaly po mojej biegunce szok Normalnie zero sytgnalow ostrzegajacych -
Elfik wrote:dziś mam wizytę u jeszzce innego lekarza, kiedyś sie zapisałam to pójdę
ciekawa jestem co powie na temat moich wyników. to co prawda nie jest stricte od niepłodnosci, ale podobno b. dobry gin, taki ambitny, i dociekliwy
a drugi plus jest taki, ze mi pęcherzyk podejrzy - może się dowiem czy coś rośnie
tylko, ze wizyta na 22.15
poprzednio tez do jednej baby jeździłam na wizyty koło 21, a ze miała obsuwy to do domu wracałam późno.
dobrze, ze mój nie jest wyrywny, bo inny to by chyba nie uwierzył że o 24 od lekarza wracam, nic tylko za kudły i po nerach....
-
Elfik wrote:no kuleczka, żebyś wiedziała
ja to taka slodka nie jestem, to sie musze zmuszac - Panie Misiu, zyczy pan sobie jeszce kawałek torcika? Moze jeszcze herbatki?
a jak się człowiek zmusza, to go potem łeb nap.... ja przynajmniej tak mam -
kapturnica wrote:O matko z corka wujek z dziadkiem wiecie co??zakrecilo mnie w brzuniu i lece jak strzala ,tak zlapalo mnie ze o malo ceramike nie rozprdzielilam...hahahahaha
pajaki napewno wyzdychaly po mojej biegunce szok Normalnie zero sytgnalow ostrzegajacych
Bardzo ci dziękujemy, ze się tym z nami podzieliłas))))))))))))
to ja teraz zupełnie bez oporów dodam, ze idę sobie sinąc na test owu--- wieści z frontu w kolejnym poście...