Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŁoj Kasiek obżarta jak nie powiem co.......ech cały dzień słoneczko przetrzymało, ale teraz wichura i chyba będzie burza....
Milcia :* współczuję...a może to jest wyjście??? tak jak Ida to relanium codziennie, może porozmawiaj ze swoim lekarzem???
Buziole, lecę dalej do rodzinki:)
Miłego wieczorkukapturnica, Idia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dżem dobry baardzo kobitki
U mnie sloneczko..takze pewnie czeka mnie koszenie trawy bo rozbujala sie jak marzonko....
Polkosia jesli masz szczyt sluzu to od szczytu liczy sie jeszcze3dni jako mozliwie plodne..Moze byc zarowno przed , po jak i w trakcie... -
nick nieaktualnyDzień dobry majówkowo:)
U mnie zimno cholercia...wczoraj +22C, dzisiaj na termometrze ledwo 5C widzę..a do tego wiatr...brrr...
A mnie wczoraj szwagierek trawkę pokosiłjestem mega szczęśliwa, bo u mnie 800m2 to sama trawa:D:D:D:D
Miłego dzionka:)
A jak samopoczucia???Milcia jak się czujesz??? Idia???
a u Ciebie Kasiek???Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie śluzu na zewnątrz prawie nie ma, ale w środku czuję się "mokra"....
piersi nadal bolą, tempka mniej więcej na stałym poziomie (przestałam zwracać uwagę na wahania 0,05 - może to błąd, ale za bardzo się denerwowałam tym)...
prawy jajnik coś zaczął ciągnąć...po za tym ok....czekam na rozwój wydarzeń...w niedzielę mam planowaną wizytę @ ...zobaczymy....
goście moi jeszcze śpią, to mam czas na małe "fruwanie" po forach hihihi..
to zazdroszczę ciepełka..ale u mnie na wschodnich rubieżach zawsze zimniej było..ale póki co nie pada deszcz, ani kropli...trochę w nocy grzmiało, ale nic poza tym....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 08:06
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKap: "A u mnie hmmm sama nie wiem co
Temp dalej schodkowa..Nic jakos specjalnie mocno n ie pobolewa...Jedyne co to piersi sie daja we znaki i sluz raz rzadszy raz gestszy.."
to też wiesz, że nic nie wiesz...ale jakoś tak dziwnie u Ciebie, nie wgląda mi na to żebyś miała dostać @....kiedy miała zawitać???? myślałaś jednak może o testowaniu?Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kap: "A u mnie hmmm sama nie wiem co
Temp dalej schodkowa..Nic jakos specjalnie mocno n ie pobolewa...Jedyne co to piersi sie daja we znaki i sluz raz rzadszy raz gestszy.."
to też wiesz, że nic nie wiesz...ale jakoś tak dziwnie u Ciebie, nie wgląda mi na to żebyś miała dostać @....kiedy miała zawitać???? myślałaś jednak może o testowaniu?sadze ze @ ma czas jeszcze 4dni , a za 2powinno sie zaczac brudzenie ejsli bym opierala sie na tamtym cyklu z clo i dupkiem..Wczoraj skonczylam dupka to pewnie ze 2dni jeszcze..
Malenqa juz se powiedzialam ze nie testuje..A nie bedzie ciaglo bo nie mam testa w domu
No chyba ze @ do srody nie bedzie to kupie etsta..Ale wiem jaki final bedzie -
Malenq wrote:to zazdroszczę ciepełka..ale u mnie na wschodnich rubieżach zawsze zimniej było..ale póki co nie pada deszcz, ani kropli...trochę w nocy grzmiało, ale nic poza tym....
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kasiek u mnie wschód
ale północny.....podlaskie
No nic zobaczymy jak cykl poleci..Mialam zamiar isc na rowery z mlodym ale gdzies wyczytalam , ze nie powinno sie jak sie stara bo moze dojsc do poronien.,.Teraz mam dylemat co robicNo bo szanse sa minimalne zeby sie moglo udac , ale sa ...Wiec sama nie wiem.... Chyba dam se spokoj to @ a pozniej sobie odbije ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 08:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Ja sobie postanowiłam, że jak @ do mnie nie zawita do przyszłej środy, to w przyszły czwartek za testuje...będzie to 16dpo, ale ten prawy jajnik co się dzisiaj zaczął "odzywać" - mówi mi, że @ "piechotą do mnie idzie" ....
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyech goście powoli się budzą...trzeba śniadanie im podać...dobrze, że w lodówce wszystko gotowe już czeka...
taki mam plan NIE testować...wiesz, gdybym znała wcześniej wynik progesteronu to już dzisiaj "praktycznie" wiedziałabym na czym stoję..a tak....wynik mam mieć we wtorek dopiero, bo dzisiaj lab nie pracuje, a w poniedziałek pewnie też nie będzie...
Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ech goście powoli się budzą...trzeba śniadanie im podać...dobrze, że w lodówce wszystko gotowe już czeka...
taki mam plan NIE testować...wiesz, gdybym znała wcześniej wynik progesteronu to już dzisiaj "praktycznie" wiedziałabym na czym stoję..a tak....wynik mam mieć we wtorek dopiero, bo dzisiaj lab nie pracuje, a w poniedziałek pewnie też nie będzie...