X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hajo kochane :) Tak sie mi dzis wstac nie chcialo ze jakas masakra..Wczoraj przespalam pol dnia w czasie burzy..Poszlam o 22juz i rano zwlec sie z wyra nie mogla..I nie bede zwalac na pogode jednie bo dzis szaro buro i ponuro ale zwale na te prdzielona chemie ....
    Kasia skarbie rpzepraszam ,ze nie odpisalam ale dopiero dzis zauwazylam wiadomosc...Nie wiem co z tym Twoim plamieniem ale nie bede ci wciskac ze implantacyjne..A moze??No nic czekam na dzisiejsza Twoja tmpke..Mi smieszny program wyznaczyl owulacje na poniedzialek...Pewnie jakbym brala luteine to bym zwalila ,ze wzrasta temp przez nia -nie biore lutki a u mnie dupek nie podnosi temp w gore ..Czyli luf jak kuFFa mac marzenie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

U mnie nadal słonecznie i ciepło :)

Wczoraj mężulek miał urodzinki to sobie poszaleliśmy heheheh ;P:P:P:P:P

Samochód padł na amen, więc czas rozejrzeć się za innym....
    ostatnio szwagrowi (włochowi) tłumaczyłam, że w PL większość ludzi jeździ tylko "pełnoletnimi" samochodami...
    bo on sobie kupił:
    http://www.mercedes-benz.pl/content/poland/mpc/mpc_poland_website/pl/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/cla-class/c117.flash.html

i ze zdziwieniem patrzył, że nam kopary opadły.....

uhmmm...a może by się tak wyprowadzić....kuffaaaaaaaaaa

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaa a skad ja to znam Mala??Na wyspach nie uswiadczysz auta starszego niz4lata..Taki co ma ze 6to juz rzęch i strach nim jezdzic..Chlopak sis jak zobaczyl ile na moim staruszku jest km wykreconych to zglupial ;D Niestety nie zrozumie syty glodnego ;) U nich auta za grosze i zarobki pozwalajace na to by zmieniacsamochody kiedy sie chce..My eksploatujemy tyle ile sie da ;)
    Za czym sie rozgladacie???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za Berlingo 5os., ale takie sprowadzone z Francyjiiii (2010-2011) bo nasze polskie wersje są ubogo okrojone, podstawowe....
    u nas autko musi zarabiać, małż jest mechanikiem maszyn i potrzebuje autka co przewozić swoje graty też będzie mógł....
    chcieliśmy w automacie, ale skurfffysyny w pl jak sprzedają to dorzucają 15tyś dodatkowo (taka różnica jest między manualem a automatem)...gdzie na zachodzie różnica jest minimalna....ech........

taaaaaaaaa u nich ten mercedesik w wersji full - kosztuje tylko 45tyś euro...przy zarobkach 3tyś, i ratach po 800euro to pikuś...
    on miał 5letniego nissan qashqai i stwierdził, że już czas na zmiany....

ech...tak masz rację, syty głodnego nie zrozumie....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on miał 5letniego nissan qashqai i stwierdził, że już czas na zmiany....

Jakbym Kaśke miala 5letnia to bym miala zaciesz na budyniu a nie pozbywala sie :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem.....mój trupek padł po 17latach....:( u nas był 8 lat..... hehehe

boszzzzzzzzzzzzzz................. polska rzeczywistość.....

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co to nie do końca tak. Ja mieszkam w Trójmieście i ulice zapchane. I to właśnie nie starymi rzęchami... Nie zagladam ludziom w dowody rejestracyjne, ale widać, ze dużo nowych samochodów. Bo u nas taka głupia mentalność, ze zarobki byle jakie, ale samochód, a przepraszam dwa, musi być i to nawet jeśli rata pochłania ponad polowe pensji...
    Tutaj jeżdżą takie maszyny, ze szczeka spada i to nie mowie o sezonie letnioprzyjezdnym...
    A twój kap od tesciowki to chyba jeszcze młodzik?

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zrobilam prawko to moj pierwszy samochód maluch był starszy ode mnie:-) :-) :-) :-)
    Tak na marginesie:-) :-) :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Wiecie co to nie do końca tak. Ja mieszkam w Trójmieście i ulice zapchane. I to właśnie nie starymi rzęchami... Nie zagladam ludziom w dowody rejestracyjne, ale widać, ze dużo nowych samochodów. Bo u nas taka głupia mentalność, ze zarobki byle jakie, ale samochód, a przepraszam dwa, musi być i to nawet jeśli rata pochłania ponad polowe pensji...
    Tutaj jeżdżą takie maszyny, ze szczeka spada i to nie mowie o sezonie letnioprzyjezdnym...
    A twój kap od tesciowki to chyba jeszcze młodzik?
    no ja wiem czy mlodzik?jakby przyrownal do tych Zachodnich to juz nie ;)7my rok ma wiec staruszek wg niektorych ;)
    Moj pierwszy tez maluch..W dodatku bez hamulca recznego ;D

Poza tym w trojmiescie bogacze..Ja na koncu malopolski to biedaki zesmy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 08:16

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap: "Poza tym w trojmiescie bogacze..Ja na koncu malopolski to biedaki zesmy ;)"

hehehe nie mówiąc, że mój 17letni fordzik (4x4) w mojej wsi był uznawany za luksus hehehehe....z małżem zawsze się z tego chichaliśmy.....

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy:)
    a u mnie pochmurnie:) do pracy przyjechałam ze znajomymi bo mój samochodzik pokłócił się z tłumikiem:P dziś mi go mąż zawiezie do naprawy;)
    popołudniu mam się spotkać z kumpelką bo chyba ją mąż zdradził no i chciała pogadać.
    KAsia spoko:) wybaczam:D eee coś Ty inplantacja w tym dniu cyklu raczej nie możliwa:) tak za 4 dni to owszem:P
    po prostu jestem zaskoczona, dwa cykle temu była krew żywa a teraz jakieś plamienie z brązową krwią;/ no taką starą jakby.

Malenq myślałam że to wy ten samochód kupiliście:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj bawilysmy się z Idą w poszukiwaczy skarbów.
    Najpierw znalazlysmy w domu kartkę, ze gdzieś jest schowany skarb, potem znalazlysmy białe strxzalki i szlysmy za nimi, AZ znalazlysmy plastikowa butelkę z mapą w środku i kluczxkiem..
    Potem odnalazlysmy skrzynkę z czekoladowym i monetami..
    Ida była zachwycona i od razu ponownie wyruszyła w trasę:-) :-) :-) :-)
    Teraz się musi nauczyć, ze rzeczy wyjątkowe SA wyjątkowe bo dzieją się wyjątkowo:-)

Byliśmy tez nad jeziorem ale wcxorajszy wiecxzor był chłodny. Mieliśmy sporo miejsca, bo mój kaszel odstrasza każdego, hihi:-) :-) :-) :-)
    Oprócz Komarow niestety...

kapturnica, zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bryyy:)
    a u mnie pochmurnie:) do pracy przyjechałam ze znajomymi bo mój samochodzik pokłócił się z tłumikiem:P dziś mi go mąż zawiezie do naprawy;)
    popołudniu mam się spotkać z kumpelką bo chyba ją mąż zdradził no i chciała pogadać.
    KAsia spoko:) wybaczam:D eee coś Ty inplantacja w tym dniu cyklu raczej nie możliwa:) tak za 4 dni to owszem:P
    po prostu jestem zaskoczona, dwa cykle temu była krew żywa a teraz jakieś plamienie z brązową krwią;/ no taką starą jakby.

Malenq myślałam że to wy ten samochód kupiliście:D

Kacha ale juz 2gi raz cos w drugiej fazie cyklu ci sie dzieje??bedziesz badac progesteronw tym cyklu????

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, to ty nawet krwawienie zgapiasz od kap? ;-)
    Cos u nas wszystkich nie tak chyba z progesteronem
    Ja z kolei plamilam na brązowo trxy dni przed @ i to tez jest objaw kłopotów progesteron owych..

Robotów, a robisz progesteron w 7 dpo?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Robotka, to ty nawet krwawienie zgapiasz od kap? ;-)
    Cos u nas wszystkich nie tak chyba z progesteronem
    Ja z kolei plamilam na brązowo trxy dni przed @ i to tez jest objaw kłopotów progesteron owych..

Robotów, a robisz progesteron w 7 dpo?
    a ty musisz po mnie powtarzac >? :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba będę musiała sobie zrobić, muszę wiedzieć czy owu była w takim razie
    ej ale w tamtym cyklu nie miałam żadnych plamień, dziwne to, bo nigdy nie miałam problemu z endometrium ani progesteronem.....
    no nic, wzięłam pół lutki na wieczór

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hehehe nie mówiąc, że mój 17letni fordzik (4x4) w mojej wsi był uznawany za luksus hehehehe....z małżem zawsze się z tego chichaliśmy.....

Hihi, bo 17 letni samochodcz klasa a 17 letni samochód bez klasy to jest różnica;-)
    Ja tez jak zmienialsmy zamarzylam sobie automat, ale różnica w cenie... U nas to jakiś luksus, a za granicą norma..
    A małż poznał Gostków KT maja firmę transportowa, zalili się,mze w Norwegii co chwil kontrola...
    A ja pomyslalam, nie dzieje się.
    Jak polska rejestracja, to albo cos co nie powinno jezdziz, albo gaśnica z demobilu, albo opony łyse, bo szkoda kasy, albo zimowej brak, a u nich przepisy ściśle.
    Oni akurat tak nie maja, ale opinia o Polakacvh jest:-)

Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i takie plamienie może przecież świadczyć o torbieli

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a ty musisz po mnie powtarzac >? :P

Spadaj, pisalam tak samo, tylko u mnie internet zolwiowy, mieli i mieli...;-) :-) :-) :-) :-)
    Trudno być mistrzem ciętej riposty..:-P

Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    aha i takie plamienie może przecież świadczyć o torbieli
    ano moze ale nie musi...Ja nigdy nie mialam plamien przy to0rbieli

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 922 923 924 925 926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ