X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tez patzrylam , ze laska podkładała po końcówkę i pomyslalam, no zesz, tyle kasy dajesz i nie może być wyprofilowane tak, żeby płasko leżało??
    Może w Chinach to robią....:-) :-) :-) :-) :-) :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A tez patzrylam , ze laska podkładała po końcówkę i pomyslalam, no zesz, tyle kasy dajesz i nie może być wyprofilowane tak, żeby płasko leżało??
    Może w Chinach to robią....:-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Tak dokladnie to samo mi przez mysl przeszlo kufaa mac ze to krzywe ;';'ale jak otworzylam w srodku to laska jest tam taki jakby maly komputerek uklad scalony z malymi kabelkami itd..i niestety to on przewaza.. ;)

Znow mam bole w szyjce macicy ,ze kurfa ledwo siedze :-/ Za p[rzeporszeniem jakby mi sie w tylek wbijala :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    I powiem wam cos, jedna laska kiedyś opowiedziala mi, ze poznała taka laskę ginekolog jakos u znajomych, sie zaprzyjaznily, i ta po znajomości ja do szpitala na trzy dni położyła, zbadała wszystkie hormony
    Potem co dwa dni się klula i do niej cały cykl prywatnie chodziła na USG. Tzn do gabinetu, nie za kase...Po trch miechach zaszła, ale ta jej leki regulowała niemal co chwile
    A wczesniej trzy lata się starała..

Tak mi się przypominało, bo jak kiedyś myslam, wow, szpital i tyle biegania potem..
    Teraz za taka znajoma, to dużo bym dala...
    Hihi

Ja bym dala 2razy wiecej niz ty za taka ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie potrafiłam leżeć plackiem i się opalać, tak po prostu "łapałam słońce"....nie pływam, nie wyleguję się na leżaku, ale wystarczy pielenie truskawek czy koszenie trawy hehehe i murzynek jestem:P

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ja nigdy nie potrafiłam leżeć plackiem i się opalać, tak po prostu "łapałam słońce"....nie pływam, nie wyleguję się na leżaku, ale wystarczy pielenie truskawek czy koszenie trawy hehehe i murzynek jestem:P
    Znaczy sie preferujesz jak ja opalanie w toku ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra otworzyliśmy w robocie wermuta:D od razu się lepiej robi:D

no wiesz co. ogólnie to zapomniałam zapytać o mnie ale zrozmowy wynikało że jak przyjdę z kolejnymi wynikami to się mna zajmie:)
    był bardzo zaskoczony że w ogóle ruszyło i że wyniki jak po tym że było zero mówił że są na prawdę dobre. tzn chodziło o to ze w tak krótkim czasie się zregenerowało w takim stopniu,
    no ale to że nie jestem przez ten czas pod jego opieką trochę mnie kołuje, wolałabym aby zajrzał co u mnie słychać i dlatego chcę napisać maila, choć wiem że telefon tez by odebrał bo to taka dobra duszyczka:) kiedyś jak nie mogłam do niego trafic to odebrał bez problemu i pogadał:)
    co do salfazinu to tak, kupuję nowe opakowanie i podaję, ale radzę aby Twoj sbie zrobił po 2 miesiącach taką 3 tygodniową przerwę, my robimy taką, robiliśy na wczasach:)i teraz znowu:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś też mogłam leżeć godzinami a teraz? musiałabym piwo wypić i przysąć na kocu:P nie lubię się opalać chyba że czynnie przy jakichś pracach:)
    a w ciązy w 9 miechu koniec maja, zakrywałam brzucha podkoszulkiem i lekko buzię opalałam:)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, wermut w pracy???? Nieźle ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nooo pół kubeczka na cały dzień;) drugi raz mi się zdarza:)
    pierwszym razem wypiłam radlera na pół z kolegą a teraz po szklaneczce wermuta:) bo nie jestem dziś samochodem to sobie pozwoliłam:)
    ogólnie fajną mamy pracę:)
    nawet z dyrekcją można na luzie pogadać:)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, jak ja ci zazdroszxze, myśmy kiedyś mieli taka, po pracy czlowiek z chęcią zostawal, drina wypił, posmial się..
    Teraz ludzi więcej, tamci zmienili robotę, i w sumie to nie było kim pogadac.
    I tak do mnie doszło, ze jak tam 1/3 życia spedzam, to ważne żeby było fajnie.
    Od września pracuje u małża.
    Lekko nie będzie, bo ja nie umiem wrzucić na luz, ale przynajmniej nie z tymi plotkarzami..
    Ile to ja romansów miałam w robocie, k.. sama sobie kondycji zazdroscilam, 3 na raz, każdemu dogodzic, zwłaszcza takiemu staremu na rencie (ochroniarz)..
    No RoboCop nie dziewczyna:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Kap, a jak ty do ordynatora chodzisz to dopóki małż jest może by cie położył na dwa dni i wszystko możliwe hormony porobil?
    W sumie takie ładne torbiele, powód by był...
    Chyba, ze uwazasz, ze to ta zgrubiala tylko tak cuda ci robi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "ziapka się drze"...czyli drzemka wielkimi krokami nadeszła hehehe...
    do później:P

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Wow, jak ja ci zazdroszxze, myśmy kiedyś mieli taka, po pracy czlowiek z chęcią zostawal, drina wypił, posmial się..
    Teraz ludzi więcej, tamci zmienili robotę, i w sumie to nie było kim pogadac.
    I tak do mnie doszło, ze jak tam 1/3 życia spedzam, to ważne żeby było fajnie.
    Od września pracuje u małża.
    Lekko nie będzie, bo ja nie umiem wrzucić na luz, ale przynajmniej nie z tymi plotkarzami..
    Ile to ja romansów miałam w robocie, k.. sama sobie kondycji zazdroscilam, 3 na raz, każdemu dogodzic, zwłaszcza takiemu staremu na rencie (ochroniarz)..
    No RoboCop nie dziewczyna:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Kap, a jak ty do ordynatora chodzisz to dopóki małż jest może by cie położył na dwa dni i wszystko możliwe hormony porobil?
    W sumie takie ładne torbiele, powód by był...
    Chyba, ze uwazasz, ze to ta zgrubiala tylko tak cuda ci robi...
    Laska hormony mam porobione testosteron w normie..reszta tez... u mnie problem wlasnie z tym ze od zawsze mam sklonnosc do torbieli :-/ Nawet miesiac po laparotomii mi sie znow zrobila suka :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshh posprzatalam troche w domu i wokol bo chlopy stawiaja komin to i nosi sie i piach i inny syf i jestem cala mokra..Kurde a wcale upalu u nas nie ma ...Po tym pregnylu chyba mam takie napady goraca..Nigdy sie nie poce a teraz?doslownie sie ze mnie leje :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:10

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha nie no czapka z glowy..Pojechalas po nich jak po bu8rej suce ;D
    Moja krew ;D

Robotka1 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi, a po kim?:-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Hihi, a po kim?:-)
    no sie nam Kasia wkuvila na watku o chazanie ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kacha nie no czapka z glowy..Pojechalas po nich jak po bu8rej suce ;D
    Moja krew ;D
    ja pierodle miałam ochotę zaklnąć w niebogłosy na nie ale spoko.....mam swój honor 8)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja pierodle miałam ochotę zaklnąć w niebogłosy na nie ale spoko.....mam swój honor 8)
    Wyrabiasz sie malenka :P ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wyrabiasz sie malenka :P ;D
    wyrobiona to ja jestem, ale zaczynam nie ćwiczyć cierpliwości:) na szczęście puki co się zamknęły;)
    a bo Ty to, a bo ja to, a ja tego nie powiedziałam a ja użyłam słowa CHYBA. no szlak jasny:D

dobra, popijam juz wode:) nie chce wermuta:) wzięłam moze 4 łyczki i basta.
    trzeba pracować

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zapytalam właśnie, czulam ze chazanek...

To juz niepotrzebne mielenie, bo tam nic nowego juz nic nie napisze...
    Jak ktoś jest przeciwnikiem aborcji w ogóle, to wiadomo, ze zdania nie zmieni...
    Ale ataki na ta matkę... No młode muszę być te dziołchy, i myśle malo doświadczyły
    Ale jedna się trzy lata stara, to pokory nabyła, a tak gada
    Ale w sumie nie mnie oceniac, może po takim czasie to chcesz choć przez chwile zostac matka, niezależnie od stanu dziecka.
    Szkoda ze zeszło na religie, jak ona nie ma nic wspólnego, bo chodzi o klamsto i niedopełnienie obowiązku prawnego.
    Ale dobra, nie przenośny tu tamtej dyskusji, bo szkoda sieci:-)

‹‹ 925 926 927 928 929 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ