Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kap, ja teraz tak myślę
Ja tez mam niby wszystkie hormony po robione, amh, i inne, ale...
Może to jednak trzeba razem sprawdzić, kilka razy dziennie, no juz sama nie wiem..
Bo przypomnialam sobie , ze dziewcz z pracy miała podobnie, tzn problemy z cera, wiadomo było, ze nie jestb ok, niby prbadana, a jednak właśnie ntzry dni ja znajomy npolozyl, porobili rożne cuda i zaszła potem, Hania juz duża:-)
Bo jak u mnie ok, małż ok, to k... nie może być ok, po ponad dwóch latach...
Chyba ze jestem największym pechowcem świata.
Matki ojca nie zabilam, to chyba kara nie jest?
-
Elfik wrote:Kap, ja teraz tak myślę
Ja tez mam niby wszystkie hormony po robione, amh, i inne, ale...
Może to jednak trzeba razem sprawdzić, kilka razy dziennie, no juz sama nie wiem..
Bo przypomnialam sobie , ze dziewcz z pracy miała podobnie, tzn problemy z cera, wiadomo było, ze nie jestb ok, niby prbadana, a jednak właśnie ntzry dni ja znajomy npolozyl, porobili rożne cuda i zaszła potem, Hania juz duża:-)
Bo jak u mnie ok, małż ok, to k... nie może być ok, po ponad dwóch latach...
Chyba ze jestem największym pechowcem świata.
Matki ojca nie zabilam, to chyba kara nie jest?
Ja ci juz pisalam , ze albo karma taka albo uj nie wie co Ja juz sie zaczynam na tych na gorze boczyc a nie dlugo pewnie i obraze na amen -
nick nieaktualnykapturnica wrote:watek o chazanie -tak tam mozna sie wrecz odstersowac
hehehe...mnie to szkoda mojej energii, bo nawet co niektórym to i "łopatologicznie" nie przetłumaczysz...a kamienie na drodze mają więcej empatii do świata...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hehehe...mnie to szkoda mojej energii, bo nawet co niektórym to i "łopatologicznie" nie przetłumaczysz...a kamienie na drodze mają więcej empatii do świata...
-
Malenq wrote:hehehe...mnie to szkoda mojej energii, bo nawet co niektórym to i "łopatologicznie" nie przetłumaczysz...a kamienie na drodze mają więcej empatii do świata...
Malenq lubi tę wiadomość
-
tak kurva serduszkują już od @ a potem przyjdzie co do czego to armia nie podoła w spłodzeniu potomka bo będzie za słaba. chyba że koleś ma zajebiste wyniki
Moja Kapcia:D perfidna i bezpośrednia do bólu:D uwielbiam Ciękapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja tam sie smieje jak sie laski napinaja...Tylko czekac az ktorejs zylka peknie
i po deszczyku, słoneczko wyszło...ja na obiad mam risotto ze szparagami i cukinią hehehe....i oczywiście morele na deser:) a brzoskwiń przerzuciłam się na morele i czekam teraz na węgierki:) -
Robotka1 wrote:tak kurva serduszkują już od @ a potem przyjdzie co do czego to armia nie podoła w spłodzeniu potomka bo będzie za słaba. chyba że koleś ma zajebiste wyniki
Moja Kapcia:D perfidna i bezpośrednia do bólu:D uwielbiam Cię
A wiesz ze jak wlasnie ktoras szaleje i czeka na riposte i dojebiesz tak milo to jak musi ja skrecac
Wiem szydercza jestem heheheh -
Malenq wrote:już chyba nie 1dnej, nie 2giej pękła, ale w mózgu hehehe.....
i po deszczyku, słoneczko wyszło...ja na obiad mam risotto ze szparagami i cukinią hehehe....i oczywiście morele na deser:) a brzoskwiń przerzuciłam się na morele i czekam teraz na węgierki:)
U mniw tomatowa byla na 1sze ..a potem zrobilam chlopakom zeberka pieczone , fasolka z bułka i ziemniaczki z koperasem..Wsio wymietliMalenq lubi tę wiadomość