Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde ja od 4rech dni tez wstaje w nocy..Ide spac kolo 11 najpozniej a z sikaniem maks wytrybiam do 3ciej a pozniej ledwo wytrzymuje do 6tej i zaraz po mierzeniu tempki lece....Zawsze tak mam w 2giej polowie cyklu ze mam czestomocz..I to bylo moim najwiekszym problemem w ciazy z mlodym..Latalam kilka razy w nocy zawsze a pod koniec moglam spac na klopie
-
Dziendoberek
U mnie z kolei wieczorem weszło mi cos w kark...
W nocy się obudzilam bo tak bolało..
Nie wieialam jak mam leżeć, pocwiczylam delikatnie zęby rozluźnić mięśnie, wreszcie padlam
Dziś nadal boli...
To "delikatny" sygnał z gory, ze mam zacząć ćwiczyć...
Jak również taki, ze chyba jednak nie powinnam myśleć o ciąży bo się rozsypuje..
Robotka, a po co mierzysz dalej temp?
My mamy z ta wiedza prrąbane w ciąży, ja tez byłam zielona i szczęśliwa...
Do czasu wyładowania na patologii ciąży oczywiście
Hihi, ja nie robię nic, nie mierze, biorę tylko pol dostinexu raz na tydzień, zęby mnie piersi nie bolaly i oczy nie siadly, myślę, ze mam mikrogruczolaka...
Bez mierzenia można żyć, naprawdę
Robotka1, kapturnica, zagubiona_82, zagubiona_82, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
hahah Ewka wariatko:D noooo to będą jutro życzenia:D jak się patrzy:D pisz pisz to będziemy wszytko lajkowały:D
ejj nie cierpię jak mi coś w kark wejdzie, niestety nic na to sięnie potradzi, musi samo przejść, miałąm tak parę pazy, okręcić głową nie mogłąm w żadną stronę
ja Ci dam nie myśleć o ciąży:P Ty sie rozsypujesz:P?? hehe ciotko warjotko:P nie gadaj głupot!!!!
a ja po co mierzę temp??? nie wiem:P z przyzwyczajenia chyba, będzie mi tego termometra brakowało:)
KAśka to sikanie podobno w ciąży występuje:) mi nawet się nie chce sikać ale po prostu się budzę. wkurwiam się wtedy bo przed 8 jak trzeba wyjść do pracy jestem już śpiąca;)
mama mówiła że z Mają też miałam kłopoty ze spaniem-nie pamiętam -
Oj lepiej tak nie mów bo jak Ci tempki wystrzelą to osiwiejesz
Ja coś wyczuwam , mi te wasze wykresy już dawno na kinderowe wygladały obym condo twojego też się nie myliłaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 10:33
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Laski chudnę dziennie po pół kilo bo zaczynam już nawet rano wymiotować czy to może być grożne zaznaczę, że mam nadwagę a co za tym idzie zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 10:46
-
Robotka1 wrote:masz Ewik tysiaka:D od ROBOTKI :*
A wiesz, ze mnie za gardło scisneło?
Dziękuje kochana!
Fajnie mieć friendki w czasie niedoli
Każdej dziś cudownej pogody i super nastroju!
Pomimo wszystko
Jakby nie było, jakoś jest, buhahakapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Laski chudnę dziennie po pół kilo bo zaczynam już nawet rano wymiotować czy to może być grożne zaznaczę, że mam nadwagę a co za tym idzie zapas
raczej wymioty w ciazy nie sa grozne jesli uzupelniasz zapasy wody ..to najwazniejsze... -
Milcia wrote:Mi też każdy mówi, że mam dużo pić, a ja nie lubię. Nie odczuwam pragnienia, ale zmuszam się i pije więcej.