Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehehe no nic, na żadną z wymienionych rzeczy nie mam ochoty
tak jakoś zobojętniałam na gotowanie itp, że jak chcę np. ser żółty to jem plasterek i po sprawie - kiedyś bym wymyśliła jakieś danie z serem...
i nic za cholerę mi nie smakuje tzn. zjem, ale bez rewelacji....
wczoraj pół dnia w necie na kulinarnych blogach spędziłam, żeby może "wpaść" na jakąś "zachciankę" a tu nici......
najbardziej mi "wchodzą" jogurty, owoce, serki itp. może i bym coś zjadła, ale do końca sama nie wiem co - ot maruda się zrobiłam hehehe
hehehehe a mój to godzinę "po" już "błyszczącymi oczyma" patrzy...... a mnie się tak nie chce, że szok - spędziłam "apetyt" tydzień temu i jakoś mi się nie chce.....
to sprzątaj, sprzątaj......
-
Laski grzeje juz niezle Bedzie mozna jaja smazyc na sloncu
Moj malz wymyslil dzis ,ze bierze mnie na porzadne zakupy Hah mam sobie cos kupic co bede chciala..Tylko ,zeby sie nie okazalo ,ze za 30zl ihhihii
Zaszaleje a co??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 10:04
-
osz kurde ale masz zajebiście KAsia:D też bym chciała żeby mnie mąż na tatkie zakupy zabrał
puki co przed chwilą wręczył mi 1000zł .... żebym zapłaciła za drzewo hahaha
no i co sobie zamierzasz kupić???
no grzeje grzeje:) już czuję że będzie patelnia, po robocie wybieram się z młodą na godzinkę do parku, bo mam ją teraz w pracy a potem wskakujemy do baseniku bo mamy koło domu taki maciupki:P heheMalenq lubi tę wiadomość
-
Uff zaszlalam poszalalam..
Obkupilam sie 2kiecunie , jedna do ziemi i spodniczka do ziemi..2pary slicznych buciczkow i zgrzewke nowych kosmetykow..Nie pytam ile zaplacil..Ale nie malo
Humor poprawiony hyhyh
Babe wziasc na dobre zakupy i od razu depresja mijaMilcia lubi tę wiadomość
-
no to KAsiek zajebiste zakupy:) oj ja też sobie ostatnio kupiłam spódniczkę do ziemi ale za długa i nie chodzę a jest śliczna, żółta, cytrynkowa:)
no więc ja wykąpałam się w basenie, poskakałam z młodą na trampolinie i teraz odpoczywam w cieniu, ja chwilę pewnie młoda będzie ciągła do sklepu na loda więc rower uruchamiam:) -
hehe no czorny jest mega ale ja już staram się od niego odchodzić, jak czorno bluzka to jasny dół i na odwrót:)
a nic wezmę tą swoją spódniczkę i chyba dam mamie niech mi skróci:) żeby do kostki była bo teraz sobie deptam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak tam jeszcze nie chce pisac jak będzie serduszko to napisze ...beta byla 30 wczoraj 270 ...oby rosla...szczerze bylam w sytuacji beznadziejnej poddalam sie pow trudno nie liczyłam na cud...nie powiem ze sie poddalam w sercu ..zaczelam sie modlić do Św Rity...tu kol mi podpowiedziala ...przyszedl 10 dzien po owu i śluz krwią podbarwiony tak 3 dni lekko zadzwoniłam do ginki a ona nie kazala mi przestawac dupka brać...i test lekka kreska wiec krew i tak ...ale lekko czuje brzuch piersi zaczely bolec 2 dni przed terminem @ teraz mniej ale co zaskakujące nie mierzylam temp zmierzylam rano i 36.60 potem 36.70 i tak teraz ;)wiec strach w oczach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 20:27