Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Na lewym jajniku pecherzyk 28mm czyli torbiel Na prawym na 12mm pecherzyk..Endometrium 12 i pol mm jak dla mnie szok ,ze takie duze...Zadnego cialka zoltego i zadnego sladu plynu w zatoce...Bromek razy 2codziennie brac No i tak sama ze soba doszlam ze jak hoduje torbiele i bez clo to nie jest ono dla mnie wskazane..
Reasumujac to na mojego nosa najpierw musze bromkiem zmusic moj org do tego by sam rozpeknial pecherzyki..Wtedy nadejdzie szansa na wlasne owulacje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:00
-
osz kurfa;/ no popatrz, a tej torbieli w ogóle nie czułaś.....
kurde Kasia to masz teraz duużo czasu aby prolaktynę zbić, ją się dośc łatwo zbija, pamiętam że moją to do dwóch miesięcy spokojnie zbiłam połową tabletki bo już wtedy zaczęły prawidłowo rosnąć pęcherzyki.
zasmuciłaś mnie tą wiadomością -
Kaśka widzę że optymizmu masz w sobie troszkę chyba że to tylko tak tu na forum;>??
pewnie że nie koniec świata, wszystko się poukłada:*
ojj wieczorkiem sobie pogadacie przez telefon z małżem:) powspominacie, posmiejecie się i wypijecie lampkę wina na odległość
no a prezent oczywiście musi być -
Tak na forum a jak zamykam lapcia to wyje w poduszke
Nie no zartuje hehehe.. Bedzie co ma byc..W kazdym razie skoro rosnie cos to chyba clo u mnie na razie wyklucze..Poobserwuje sie co bedzie dalej i pozre bromka...Mysle ,ze znalazlam winowajce nie pekania..Prolaktyna wpl uposledzajaco na lh wiec tu moze byc sedno sprawy u mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 09:02
-
też tak myślę, u mnie było to samo, raz chyba tylko torbiel wyszła co mi buz na pęcherzyk 26 mm kazał pregnyl wziąć;/
po bromku był ładnie widoczny jeden pęcherzyk. który o dziwo pękał choć pękanie samoistne do tej pory było dla mnie abstrakcją.
a powiedz mi co oprócz bromka będziesz jeszcze brac? zioła? jakies wspomagacze naturalne?? cokolwiek? -
Kasieńko to była raczej stara krew u mnie. która nic mi nie mówiła dlatego ją olałam.
a ja myślałam że zioła pijesz:) bo mam dla Ciebie przygotowane:)
a wiesz co ja zrobiłam na koniec?? żeby nie wpieprzać tyle tabsów na raz kupiłam sobie witaminy dla kobiet starających się, będących w ciąży i karmiących piersią miałam wszystko to co sobie sama kompletowałam.
no teraz nie byłaś na clo a takie ładne endo, tylko się cieszyć kurde, ja takiego nie miałam nigdy