my starające się
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś już mi troszkę lepiej, ale wczoraj się poryczałam z tego wszystkiego.
To był mój pierwszy raz u gina w okresie około owulacyjnym z usg i od razu takie wiadomości. Choć pewnie trochę wyolbrzymiam, ale naprawdę się zdenerwowałam. Człowiek płaci niemałą kasę a lekarze mają to gdzieś i łaskę robią ze wszystkim. Gdybym nie naciskała na usg i prolaktynę z progesteronem to by nic nie zrobił w tym kierunku. Powiedział mi że rok starań bez badań to jest żelazna zasada... ale ponieważ mam niedoczynność tarczycy to z wielkiej łaski dał mi skierowanie. W ogóle sprawiał wrażenie mało zorientowanego w temacie, zbadał mnie błyskawicznie a z usg nie mógł sobie poradzić i narzekał że u mnie to niewiele widać, a to że papier kiepski do drukowania...
Muszę poszukać naprawdę dobrego gina, może gina z endo.
Dzięki dziewczynki że jesteście i wspieracie
Liczę na późną owulację i póki co się nie poddaję!
Nieska, rocznik 82'
rozpoczęcie starań 10.2015 -
nick nieaktualnymartta wrote:Bobofrut trzymam kciuki za testowanie!
II kreseczki z dwóch różnych testów
no nie wierzę!!! że udało się i MI!!!
3mam kciuki teraz za Was
a ja oczekuję jeszcze na wynik bety i w niedzielę idę na powtórkę żeby sprawdzić czy prawidłowo przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 10:13
Nieska, martta, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybobo_frut wrote:II kreseczki z dwóch różnych testów
no nie wierzę!!! że udało się i MI!!!
3mam kciuki teraz za Was
a ja oczekuję jeszcze na wynik bety i w niedzielę idę na powtórkę żeby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta
SUPER!!!! Dajesz nam nadzieję!!
GRATULUJĘ :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny na początku gratuluję ciąży bobo_frut który to był Twój cykl starań?
teraz coś o mnie: mam 24 lata i to jest mój 7 cykl starań. Owulacja jeszcze przede mną, bo jakoś w następnym tygodniu, a testowanie około sylwestrowe będzie ja raczej wiem jaki jest nasz problem z poczęciem, od kilku lat chorujemy i próbujemy wyleczyć się z Candidy (zakażenie grzybicze...) no ale nic nam większego z tego leczenia nie przychodzi. Przez to nie mam śluzu płodnego, dlatego w tym miesiącu będziemy próbować żelu Concive+, któraś z Was już o nim wspomniała i mam pytanie, czy długo już go stosujesz? Powodzenia dziewczynki
-
Dziewczyny, czy polecacie coś na owulację? czytałam pozytywne opinie o Femifertil. Co myślicie?
Zapisałam się do kolejnego gina do Boramedu na Gocławiu, lekarz Szymon Kozłowski. Dobre ma opinie, zobaczymy...Nieska, rocznik 82'
rozpoczęcie starań 10.2015 -
nick nieaktualnyAgacizdA wrote:Bobo rób nam miejsce
POwiedz, kochana, miałaś jakies objawy??
co do objawów to jakoś tak nie specjalnie u mnie z nimi było raz miałam nudności, ale nie wiem czy to nie przez stres raz cały dzień chciało mi się ryczeń
i coś co dziwnego u siebie zaobserwowałam co nie dawało mi spokoju to takie swędzące krostki w różnych miejscach i w sumie tylko tyle
teraz to trochę mnie mdli
aaa i dwa czy trzy razy miałam jakieś głupie sny, a mi się na ogół nic nie śni
Ewelka_Elka to mój 3cs
ja stosowałam ten żelik właśnie w tym cyklu i dodatkowo na poprawę śluzu piłam siemię lniane, ale to mielone
moja betka z dziś 184 w niedzielę powtórka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieska wrote:Czy w aptekach jest dostępny?
tak w niektórych aptekach, w Superpharmie też, ale najbezpieczniej chyba zamówić przez neta. Parę dni i jest, bo tak to można się nabiegać ale jak chcesz od ręki to możesz spróbować w paru pobliskich aptekachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 14:50