Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny mam niepokojące pytanie czy któraś z Was plamiła na brązowo w ciąży? Bez innych objawów ogólnie czuje się dobrze oprócz tego że jestem przerażona , Wczoraj na wieczór na wkładce miałam jedna brozowawą plamke i sluz na aplikatorze od luteiny też nie był śnieżno biały. Ja już jestem cała w nerwach. Wizytę mam dopiero w środę.PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon
-
nick nieaktualnyPolinaWaleczna plamienia są częste we wczesnej ciąży , wazne ,że nie jest to krwawienie . Czekaj spokojnie do wizyty i daj znac po , takie plamienia mogą być objawem krwiaka ktory czesto powstaje podczas zagniezdzania zarodka. 3 mam kciuki aby wszystko bylo dobrze ! czekam na wieści
Daxx88 powtórz bete po 48godzinach moja pierwsza beta wynosiła 41,2 a zakres w moim laboratorium byl od 39 wiec tez ledwo co ponad norme ale przyrost byl dobry . Narazie sie nie stresuj powtórz jutro bete i wszystko bedzie jasne zycze powodzenia ! -
nana1 wrote:PolinaWaleczna plamienia są częste we wczesnej ciąży , wazne ,że nie jest to krwawienie . Czekaj spokojnie do wizyty i daj znac po , takie plamienia mogą być objawem krwiaka ktory czesto powstaje podczas zagniezdzania zarodka. 3 mam kciuki aby wszystko bylo dobrze ! czekam na wieści
Daxx88 powtórz bete po 48godzinach moja pierwsza beta wynosiła 41,2 a zakres w moim laboratorium byl od 39 wiec tez ledwo co ponad norme ale przyrost byl dobry . Narazie sie nie stresuj powtórz jutro bete i wszystko bedzie jasne zycze powodzenia !PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNana1, uf, to dobrze, ze wszystko jest ok. Co do mdlosci- latem czytalam artykul, ze ciaze z mdlosciami dobrze wroza i czesciej koncza sie happy endem niz te z lekkimi objawami, wiec mimo tego, ze na pewno sie meczysz i Ci wspolczuje, to ciesze sie, ze te objawy sa
U mnie 10 dni do testowania, znowu czuje, ze sie udalo, ale niestety moj optymizm czesto mnie zawodzi. Najwazniejsze, ze w tym cyklu w koncu wyszly mi owulacyjne pozytywy. Kto wie, moze niebawem i mi sie poszczesci, mimo zlych wynikow meza -
Nana1, miałaś racje. biochemiczna... miałam nadzieje ze po tym okresie jak zrobię betę wyjdzie coś, łudziłam się ze to implantacja była, ale niestety pierwszego dnia beta 5,16 3 dni później 0,30 ale teraz wiem ze mozna smialo próbować dalej !! Szczęście w nieszczęściu..
nana1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana1 wrote:Dziewczyny 3mam za Was mocno kciuki!! i wiem ,że juz niebawem bedziecie trzymac pod swoim sercem drugie zycie !!PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon
-
nick nieaktualnyPolinaWaleczna jak po wizycie ? wiesz co ja leżełam bo w czerwcu poroniłam w poczatkowych tygodniach ciazy a,że ta ciąża to ,że tak powiem jest mega cudem to od razu dostalam leki na podtrzymanie i do kolejnej wizyty mialam lezec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 19:02
-
Czerolistna_koniczynka1 teraz na dwoje babka wróżyła .... Za szybko zrobiłaś ten test, mogłaś poczekać chociaż do 12dpo, skoro brałaś pregnyl. Teraz pozostaje czekanie i powtórzenie bety czy testu. Troszke dziwne że lekarz już każe Ci odstawić duphaston... ja bym go nie posłuchała przecież to dopiero 8czy 9 dpo! Powodzenia2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli,
teraz będę już mądrzejsza o to doświadczenie. Nie zrobię więcej testu za wcześnie, bo potem tylko stres
Nie odstawię duphastonu do 14 doby po inseminacji, żeby była pewność, że tym nie pogorszę sytuacji.
Pojutrze zrobię betę i zobaczymy.
Dobrego wieczoru!
-
No niestety, po 48h beta spadla do 2,4. Nic z tego już nie będzie, dziś jest 11 dzień po owulacji.
Zastanawiam się, jakie badania mogłabym zrobić, aby znależć ewentualną przyczynę braku ciąży. W poprzednim miesiącu była bardzo wczesna ciążą biochemiczna po naturalnych staraniach.