Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
No to 11 dnia rano zrób test. Jak będzie dodatni to bierz dalej Duphaston. Jak będzie ujemny to odstawiaj i czekaj na @.
Ja mam takie dawkowanie. Od 18 dc do 28 dc. 29 dc rano test. Jak dodatni to kontynuuję, jak ujemny odstawiam.
Powodzenia
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Hej dziewczyny. Robiłam betę 2.11 i wynik mam 291 po 48h wyszedł 423 wiec przyrost 48% a min jest 66%. Jednak ciągle w normie. Ten pierwszy był wysoki jak na 15do. Czy jest szansa ze wszystko jest ok? 3 raz straty dziesiątka chyba nie zniosę. Może któraś z Was miała tak i wszystko było ok. Proszę napiszcie szczerze. Pozdrawiam
-
Podaję link do kalendarza ciążowego gdzie dziewczyna miała przyrost poniżej normy, bo 53,8% i wszystko skończyło się dobrze.
https://bellybestfriend.pl/wykres,d12669485eddd8a876afbee2fbdc4e44.html
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnywitajcie mam pytanie otóż @ miałam 9 września tak jak zawsze dzień przed bolał mnie brzuch krwawienie 6 dni troszke bolały mnie piersi cykle 37 dniowe mniej wiecej na tydzień przed kolejną @ 10 października różowy śluz dzień później delikatnie krwawiłam przez kolejne 2 dni plamienie nie bolały mnei piersi ani brzuch po tym czasie zaczęły mi sie mdłości czete oddawnie moczu cycki bolały coraz bardziej test ciazowy 19 października negatywny do dziś nadal mam mdłosci ból pleców krzyża czesto chodze siku mam wrażenie że pęcherz jest pełen a tam 2-3 kropelki i koniec jestem strasznie zmęczona senna rozdrażniona dziś robiłam test PINK wyszedł niby pozytywny bo 2 kreske widział tez mój maż a wieczorem juz jest tylko cień że trzeba sie przygladać jutro kupie innej firmy i zobaczymy a w czwartek chce jechac na bete myslicie że test powinien juz wyjśc a ten Pink był jakis trefny
-
nick nieaktualny