Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane ja jak pisałam wczesniej od k 10 mam takie niby kucie lewego jajnika a niby tj skurcz i do teraz mnie trzyma myslicie ze to moze byc zagniezdzenie nie mialam takich nigdy bóli po owulacji...sluz mam lepki
-
Hej... Ja mam dokladnie to samo. Mialam stymulacje CLO i monitoring. 6-7 grudnia owulacja. Dwa pecherzyki pekly 22mm i 19mm. W poniedzialek tylko zolte cialko po obu zostalo. Boli mnie jajnik i podbrzusze, ale w poprzedniach bolalo tak samo i @ przylazla. To moj pierwszy cykl z CLO. Ktorys z kolei natomiast monitorowany. Mam nadzieje na cud:-) w koncu swieta ida i Wam tez zycze takiego prezentu. Ja testuje w okolicach 20 grudnia..
-
nick nieaktualny
-
Izydar ja testuje 19 grudnia:d ychodiz mi ze wczoraj te bóle mogly wskazywac na zagniezdzenie sie...oby oby tema w góre dzis poszla ehh:D
Izydar lubi tę wiadomość
-
zetaaa mnie wczoraj bolało jak wykonywałam jakies ruchy ze sie musiałam naciagnac a zis juz spokoj...oby to było ze dzidzius sie zagniezdzał:DJA mam jeszcze 8 dni do terminu @ a bedzie sie wleklooo jak nie iwem;/
-
Hej u mnie dzis powiem wam miałąm akikłociajajnika lewego ale nie całyczastylko moze z pare razy...a takw ogole mamstrasnzie napuchnietai jak badałam sobie przed kapiela śluz to taki lepki...nie wiem co o tym sadzic ciekawe jaka bedzie tempka jutro
-
Straszne to czekanie, ja mam ból i nie wiem po co się oszukuję, słyszałam też ,że może tak boleć szybko jeśli w danym cyklu nie było owulacji:( Ja nie mierzę temperatury, tylko badam śluz.
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny : ) ja również mam dziwny objawy jak na 3dpo. ból lewego jajnika praktycznie cały czas mnie ćmi, chwilami mocniejsze ciągniecie promieniujące aż do pachwiny. w tym cyklu pierwszy raz brałam donga, żeby wywołać owulkę, więc może to od tego...? do tego śluz jakiś taki kremowy, lub kremowo-lepki.
dziwny cykl mam : ) -
Hej Ja czekam do piatku...i sie zobaczy ale to czekanie trwa wieki mnie w 6dpo bolał jajnik tak kul i na 2 dzien troszke dał znak o sobie a juz spokoj nic nie boli jedynie mnie raz naciagłą jak gary myłam i krzyz boli ale do @ jeszcze 6 dni mam nadzieje ze zleca one:D
-
nick nieaktualnywitajcie dołączam
u mnie w kolei owulka przyszła 4 dni wcześniej niż się spodziewałam, dzień przed było i dwa dni po. ciekawe czy nie przegapiałam sprawy ech....
w 11dc zaczął mnie boleć lewy jajnik i do dzisiaj mnie boli (14dc lub 3dpo), do tego dzisiaj doszedł jeszcze skurcz podbrzusza... no nie wiem nawet jak to opisać... nie jest to mocny ból, ale podbrzusze mam napięte. I od rana kręci mi się w głowie ( ale to może być przez niewyspanie, bo mam chorego brządca w domu więc nocki nieprzespane)... termin @ mam na 29.12 więc jeszcze duuuuużo czekania przede mną -
Skabarka najgorzejest to czekanie:) . Mnie w 6dpo bolał jajnik j kłocie i skourcze na drugi dzien to samo ale mniejsze juz i ustało:D Ja 19 grudnia sie dowiem co i jak:)