Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja jestem:)
u mnie w sumie 4 cs z czego 2gi taki bardzo konkretny ze sledzeniem temp itd.
tak jak w poprzednim cyklu wczoraj bolal mnie strasznie prawy jajnik, jakies 4dpo ostatnio tez tak kilka dni po mialam i niestety przyszla @. zaczelam sie martwic czy to torbiele jakies czy co ale poczekam do @ i po niej pojde do gina, bylam w styczniu i mowil ze wszystko ok ale mysle zeby pojsc prywatnie.
Frezja co do Twojej historii przykro mi, ze masz takie problemy i strasznie mi przykro z powodu poronien:( zycze Ci powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Nowa na forum. Od 3 mcy na ovu....
7 dni po owulacji.... od 4 dni bol lewego jajnika i podbrzusza. Dzis mniej ale przy kichnieciu zabolalo porzadnie
Serduszkowanie idealne....
martwi mnie krew z nosa od 3 dni... oslabienie?
I poranna biegunka od 4....
Tydzien do miesiaczki.....Kasandra -
nick nieaktualnyWitajcie. Jestem w 22dc. Od 2 dnia po ovu ból piersi(od spodu do zewnętrznej strony, ale jedynie przy dotyku bądz schodzeniu po schodach), który zawsze pojawiał się 5 dni przed @. Od 6 dnia od ovu ból podbrzusza, ale lekki, da sie wytrzymać oraz ciągle mam mokro ) i wszystko to trwa do dziś. Jeszcze 5 dni do @, to nasz pierwszy cykl starań czyżby się udało?
Przeczytałam Wasze posty i faktycznie to jest jak loteria, ale trzeba mieć nadzieję, najgorsze jest to czekanie aby móc zrobić test.
Trzymam za Nas kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:30
Ewelina0701, missy83 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
jestem na tym forum pierwszy raz, ale tak jak wy mam problem z owulacją i obecnie mam cykl stymulowany clo. Dziś jest mój 20dc, clo brałam od 3 do 7dc, to był mój drugi cykl z clo, za pierwszym razem nic nie urosło, natomiast w tym cyklu okazało sie, że miałam owulację. Teraz mój lekarz stwierdził, ze trzeba czekać czy przyjdzie @ czy nie. Mam nadzieje, że nie bo bardzo chciałabym zajść w ciążę. Oprócz clo biorę jeszcze dwa razy dziennie inofolic również zgodnie z zaleceniem lekarza. Miałam oczywiście monitoring cyklu i 14dc jeszcze pecherzyk był, 15dc zrobiłam test owulacyjny i okazało się, że wyszedł pozytywny i 16dc miałam ponownie usg i lekarz powiedział, że widzi ciało żółte, płyn w zatoce douglasa oraz że macica jest w przodozgieciu iże owulacja była. Z moim narzeczonym "przytulaliśmy się" 12,13,15 i 16dc i mam nadzieje ze nam się udało. Najbardziej dobija mnie to czekanie czy się udało czy nie, szczególnie że od owulacji pobolewa mnie podbrzusze i czuje ból w jajniku, w którym był pecherzyk. Mam nadzieje,że to wróży cos dobrego. Wczoraj mialam dziwną sytuację w sklepie, ponieważ przechodząc kolo lady z surowym mięsem tak zaczęło mi śmierdzieć jakby było zepsute, a to przecież niemozliwe ponieważ w sklepie były inne osoby i na pewno też by coś poczuły. Wiem, że to za wczesnie zeby tak wyczulił mi sie wech, ale jeszcze nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło. -
miavin wrote:Witajcie. Jestem w 22dc. Od 2 dnia po ovu ból piersi(od spodu do zewnętrznej strony, ale jedynie przy dotyku bądz schodzeniu po schodach), który zawsze pojawiał się 5 dni przed @. Od 6 dnia od ovu ból podbrzusza, ale lekki, da sie wytrzymać oraz ciągle mam mokro ) i wszystko to trwa do dziś. Jeszcze 5 dni do @, to nasz pierwszy cykl starań czyżby się udało?
Przeczytałam Wasze posty i faktycznie to jest jak loteria, ale trzeba mieć nadzieję, najgorsze jest to czekanie aby móc zrobić test.
Trzymam za Nas kciuki:)
Dokładnie. To jak loteria...a jednak, jak się czuje jakieś inne symptomy, to automatycznie psychika się "nakręca", choć nie powinna, by nie było zbyt dużego rozczarowania, w razie czego. No cóż, trzeba się zająć obowiązkami, by nie myśleć 24h o "objawach na ciążę". Najlepiej iść na betę, także dla świętego spokoju
Spokój najważniejszy...ale jak beta wyjdzie negatywnie,bo za szybko badanie krwi...? Może ... testy negatywne zrobione przed terminem spodziewanej @ traktujmy tak trochę z przymrużeniem oka; by było nie potrzebnych nerwów i rozczarowańsynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem w 23 DC, 6 DPO. Od 3 cykli staramy się z mężem o bobasa... W tym cyklu owulka mi się dziwnie przesunęła i tempki mam dziwne. Zaczęły mnie też od wczoraj bolec jajniki i podbrzusze oraz plecy. Zobaczymy co z tego będzie... Mam nadzieję, że wreszcie się uda jak u Was?
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny. To mój pierwszy wpis ale już od dawna czytam o Waszych zmaganiach. Z mężem staramy się o maleństwo już ponad rok. To mój pierwszy cykl po włączeniu Bromergonu do leczenia z powodu nieregularnych cykli oraz niewystępujących owulacji. I jest pierwszy sukces - 18dc pojawiła się owulacja, potwierdzona testem owulacyjnym. Aktualnie to mój 26 dc, 8dpo. I nagle naszły mnie wątpliwości, gdyż w dole brzucha odczuwam ból podobny do tego, który zwiastuje @ (podobnie jak Ty Tymoteuszowa) Jest jeszcze za wcześnie żeby testować choć pokusa jest ogromna Czy któraś z Was odczuwała podobne bóle i była w ciąży? Miejmy nadzieję, że to bóle związane z zagnieżdżaniem zarodka..
aga2319 lubi tę wiadomość
-
Jestem 6-7 dni po owulacji. Dzis plamienie mialam... tydzien przed @, pierwszy raz tak mam w tym czasie... 2 cykl staran... oprocz plamien bol podbrzysza... czy to plamienie implatacyjne moze byc?kiedy testowac?? Jest sens wczesniej niz przed spodziewanym @?
Nie lubie czekac! to jest okropne...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Witam wszystkich,
moje drogie mam taki wielki problem, potrzebuje pomocy. Jestem tu nowa.
Ale do rzeczy nakreślę Wam moją sytuację, jestem 5 dni po owulacji i zle się czuje- tzn dziwnie, bolą mnie jajniki, podbrzusze, tak ciagnie jakos dziwnie. do tego jestem bardzo senna, zmeczona, do tego odrzuca mnie od moich ulubionych potraw i kawy.
Jednak najbardziej martwi mnie ten bol podbrzusza. Czy ktoras z Was miala tak kilka dni po owulacji?Pati