X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ból po owulacji
Odpowiedz

Ból po owulacji

Oceń ten wątek:
  • dalida Nowa

Wysłany: 25 listopada 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 dni do okresu i ciągnięcie w pachwinie jak na okres....
    Anulka 123 a co u Ciebie?

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny? Chciałam zapytać, czy któraś z Was po owulacji nadal czuje jajnik, z którego była owu? mogę to nazwać delikatnym kłuciem...Trzymam kciuki za Was wszystkie:)

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • AnnaManna Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri2016, ja tak mam w każdym cyklu. Czasem boli mnie lewy, drugiego dnia prawy jajnik. Nie jest to mocny ból, bardziej właśnie takie ukłucia od czasu do czasu.

suri2016 lubi tę wiadomość

ijpbio4pgzuzz66o.png
  • Anulka123 Nowa

Wysłany: 27 listopada 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze około dwóch dni do @. Czuję się cały czas podobnie. Robiłam test wczoraj rano ale nie było nawet cienia drugiej kreski i pewnie już nie będzie :(

• dalida Nowa

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jedziemy na jednym wózku, ja tez za dwa dni@. Ja nie robie przed @ testów żeby sie niepotrzebnie nakręcać i być rozczarowanym.Biore 2 cykl castagnus także mój organizm sie kompletnie inaczej zachowuje i trudno mi jest wnioskować czy to objawy na okres czy ciąże, ale czuje jakbym miała dostać@.

• dalida Nowa

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jedziemy na jednym wózku, ja tez za dwa dni@. Ja nie robie przed @ testów żeby sie niepotrzebnie nakręcać i być rozczarowanym.Biore 2 cykl castagnus także mój organizm sie kompletnie inaczej zachowuje i trudno mi jest wnioskować czy to objawy na okres czy ciąże, ale czuje jakbym miała dostać@.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja mam podobny problem. Jestem 4 dni po owulacji juz. Staram sie o maluszka. W mam cykle 30 dniowe. 3 lytego mialam owulacje. Kochalam sie z narzeczonym w dni plodne codziennie a takze w dzien owulacji i po. A teraz pobolewa mnie podbrzusze. Bol podobny do tego na okres ale jest za wczesnie. Boli mnie na przemian lewy i prawy jajnik, ale zdecydował ie bardziej prawy. Tez sama nie wiem co mam myslec. Do omresu jeszcze ponad tydzien czasu prawie dwa nwet. Myslicie ze moglam zajsc w ciaze?

Ninulkowa lubi tę wiadomość

• AnnaManna Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1111 wrote:
    Witam. Ja mam podobny problem. Jestem 4 dni po owulacji juz. Staram sie o maluszka. W mam cykle 30 dniowe. 3 lytego mialam owulacje. Kochalam sie z narzeczonym w dni plodne codziennie a takze w dzien owulacji i po. A teraz pobolewa mnie podbrzusze. Bol podobny do tego na okres ale jest za wczesnie. Boli mnie na przemian lewy i prawy jajnik, ale zdecydował ie bardziej prawy. Tez sama nie wiem co mam myslec. Do omresu jeszcze ponad tydzien czasu prawie dwa nwet. Myslicie ze moglam zajsc w ciaze?

Ciąża jest prawdopodobna, jeśli miałaś stosunek w dni płodne. Niestety 4 dni po owulacji to raczej wcześnie na zagnieżdżenie zarodka i na testowanie. Musisz jeszcze kilka dni poczekać.

ijpbio4pgzuzz66o.png
  • Nookie Znajoma

Wysłany: 16 lutego 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem w 3 dniu po owulacji i boli mnie brzuch, jajniki oraz krzyż. Od rana ból narasta. Na objawy ewentualnej ciąży jest za wcześnie. Czy mogą to być bole poowulacyjne i czy któraś z Was również męczy się z bólem całego "spodu"?

5f44c9199fbc127795ea8b9cc2dfe99e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Ja wlasnie testowalam i druga kreseczka wyszla taka bardzo blada. Co o tym mysliscie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide po drugi test zeby sie upewnic ale jie bede sie jeszcze nakrecac

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam 3 testy i na dwoch znich ( o czulosci 10ml) wyszly dwie blade kreski a na trzecim o czulosci 25 negatywny co to moze znaczyc?

KateHawke lubi tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robiłaś to z pierwszego "porannego" moczu?

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1111 wrote:
    Zrobilam 3 testy i na dwoch znich ( o czulosci 10ml) wyszly dwie blade kreski a na trzecim o czulosci 25 negatywny co to moze znaczyc?

Że najlepiej jeszcze poczekać dwa dni i sprawdzić jeezcze raz. Jeśli wyjdą znów dwie kreseczki to tylko gratulować i lecieć na betę. ;)

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robilam z pierwszego "porannego " moczu go poniewaz w od kilku dni budze sie rano z bolem pecherza( zaznaczam ze nie pije jakos wiecej wody niz zawsze) w nocy i musze do lazienki isc, dzis sytuacja tez sie powtorzyla, poniewaz 3 razy w nocy musialam wstac isc siku.A poniewaz okresy 4 dzien nie dostalam a w tym cyklu strasznie bolaly mnie piersi, mialam je naprawe bardzo wrazliwe co zaznacze mi sie nigdy nie zdazalo jeszcze podczas okresu dlatego poszlam dzis kupic test ciazowy. 2 strumieniowe o czulosci 10 ml wyszly odrazu z blada kreska a ten o czulosci 25 dopiero po jakims czasie ( nie dluzszym niz godzina) pokazala sie taka naprawde blada kreska jeszcze bledsza niz na tamtych 2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 15:02

• Mmmoni Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!! Dołączam do grona. Poprzednią ciążę straciłam pół roku temu, w 8 tygodniu. Ten cykl to nasza pierwsza próba :) dzisiaj jest 6 dpo. Trzymajcie kciuki. Już nie mogę doczekać się testu. Uwielbiam ovufriend, zawsze czytając można znaleźć wsparcie. I teraz i wtedy gdy straciłam pierwszego dzidziusia. U mnie teraz objawy są, tylko nie wiadomo czy na @ czy dzidzię. Piersi ogromne i bolą, w brzuchu dziwnie. No nic, zobaczymy... Jest tu ktoś teraz kto też nie może opanować chęci testowania? Pozdrawiam!!!

590f1787e23e5.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmoni wrote:
    Cześć dziewczyny!!! Dołączam do grona. Poprzednią ciążę straciłam pół roku temu, w 8 tygodniu. Ten cykl to nasza pierwsza próba :) dzisiaj jest 6 dpo. Trzymajcie kciuki. Już nie mogę doczekać się testu. Uwielbiam ovufriend, zawsze czytając można znaleźć wsparcie. I teraz i wtedy gdy straciłam pierwszego dzidziusia. U mnie teraz objawy są, tylko nie wiadomo czy na @ czy dzidzię. Piersi ogromne i bolą, w brzuchu dziwnie. No nic, zobaczymy... Jest tu ktoś teraz kto też nie może opanować chęci testowania? Pozdrawiam!!!
    Zapraszam do watku marczowe testowanie ! trzymam kciuki <3

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Wcelowaliśmy dzień po szczycie śluzu z owu i wojownikami.
    Jestem 3dpo, wcześnie, ale tak silnego bólu podwozia nie miałam dawno.
    Ból promieniuje na krzyż, mam naprzemiennie uczucie gorąca i zimna. Nie wyprzedzam faktów, ale czuję się fatalnie.

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagarek wrote:
    Hej dziewczyny.
    Wcelowaliśmy dzień po szczycie śluzu z owu i wojownikami.
    Jestem 3dpo, wcześnie, ale tak silnego bólu podwozia nie miałam dawno.
    Ból promieniuje na krzyż, mam naprzemiennie uczucie gorąca i zimna. Nie wyprzedzam faktów, ale czuję się fatalnie.
    Trzymam kciuki !!! Ja mialam teraz niesamowity ból przy ovu aktualnie jestem ( prawdopodobnie) 7 dpo jak się pare dni spozni to dopiero zatestuje

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Koliber Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) czy któraś z Was miała kiedyś taki jakby palący dół podbrzusza (ból ustytuowany jest bardzo nisko, tuż nad kością łonową). Uczucie jakby gorąca, jakby rozciągania, ale ogólnie mega nieprzyjemne :/ Jestem 4dpo, więc chyba za wcześnie na jakiekolwiek symptomy, zastanawiam się czy to mogą być jakieś problemy z hormonami? Nigdy wcześniej tak nie miałam.

14 tc <3
‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ