Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny? Chciałam zapytać, czy któraś z Was po owulacji nadal czuje jajnik, z którego była owu? mogę to nazwać delikatnym kłuciem...Trzymam kciuki za Was wszystkie:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
czyli jedziemy na jednym wózku, ja tez za dwa dni@. Ja nie robie przed @ testów żeby sie niepotrzebnie nakręcać i być rozczarowanym.Biore 2 cykl castagnus także mój organizm sie kompletnie inaczej zachowuje i trudno mi jest wnioskować czy to objawy na okres czy ciąże, ale czuje jakbym miała dostać@.
-
czyli jedziemy na jednym wózku, ja tez za dwa dni@. Ja nie robie przed @ testów żeby sie niepotrzebnie nakręcać i być rozczarowanym.Biore 2 cykl castagnus także mój organizm sie kompletnie inaczej zachowuje i trudno mi jest wnioskować czy to objawy na okres czy ciąże, ale czuje jakbym miała dostać@.
-
nick nieaktualnyWitam. Ja mam podobny problem. Jestem 4 dni po owulacji juz. Staram sie o maluszka. W mam cykle 30 dniowe. 3 lytego mialam owulacje. Kochalam sie z narzeczonym w dni plodne codziennie a takze w dzien owulacji i po. A teraz pobolewa mnie podbrzusze. Bol podobny do tego na okres ale jest za wczesnie. Boli mnie na przemian lewy i prawy jajnik, ale zdecydował ie bardziej prawy. Tez sama nie wiem co mam myslec. Do omresu jeszcze ponad tydzien czasu prawie dwa nwet. Myslicie ze moglam zajsc w ciaze?
Ninulkowa lubi tę wiadomość
-
Kasia1111 wrote:Witam. Ja mam podobny problem. Jestem 4 dni po owulacji juz. Staram sie o maluszka. W mam cykle 30 dniowe. 3 lytego mialam owulacje. Kochalam sie z narzeczonym w dni plodne codziennie a takze w dzien owulacji i po. A teraz pobolewa mnie podbrzusze. Bol podobny do tego na okres ale jest za wczesnie. Boli mnie na przemian lewy i prawy jajnik, ale zdecydował ie bardziej prawy. Tez sama nie wiem co mam myslec. Do omresu jeszcze ponad tydzien czasu prawie dwa nwet. Myslicie ze moglam zajsc w ciaze?
Ciąża jest prawdopodobna, jeśli miałaś stosunek w dni płodne. Niestety 4 dni po owulacji to raczej wcześnie na zagnieżdżenie zarodka i na testowanie. Musisz jeszcze kilka dni poczekać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1111 wrote:Zrobilam 3 testy i na dwoch znich ( o czulosci 10ml) wyszly dwie blade kreski a na trzecim o czulosci 25 negatywny co to moze znaczyc?
Że najlepiej jeszcze poczekać dwa dni i sprawdzić jeezcze raz. Jeśli wyjdą znów dwie kreseczki to tylko gratulować i lecieć na betę. -
nick nieaktualnyNie robilam z pierwszego "porannego " moczu go poniewaz w od kilku dni budze sie rano z bolem pecherza( zaznaczam ze nie pije jakos wiecej wody niz zawsze) w nocy i musze do lazienki isc, dzis sytuacja tez sie powtorzyla, poniewaz 3 razy w nocy musialam wstac isc siku.A poniewaz okresy 4 dzien nie dostalam a w tym cyklu strasznie bolaly mnie piersi, mialam je naprawe bardzo wrazliwe co zaznacze mi sie nigdy nie zdazalo jeszcze podczas okresu dlatego poszlam dzis kupic test ciazowy. 2 strumieniowe o czulosci 10 ml wyszly odrazu z blada kreska a ten o czulosci 25 dopiero po jakims czasie ( nie dluzszym niz godzina) pokazala sie taka naprawde blada kreska jeszcze bledsza niz na tamtych 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 15:02
-
Cześć dziewczyny!!! Dołączam do grona. Poprzednią ciążę straciłam pół roku temu, w 8 tygodniu. Ten cykl to nasza pierwsza próba dzisiaj jest 6 dpo. Trzymajcie kciuki. Już nie mogę doczekać się testu. Uwielbiam ovufriend, zawsze czytając można znaleźć wsparcie. I teraz i wtedy gdy straciłam pierwszego dzidziusia. U mnie teraz objawy są, tylko nie wiadomo czy na @ czy dzidzię. Piersi ogromne i bolą, w brzuchu dziwnie. No nic, zobaczymy... Jest tu ktoś teraz kto też nie może opanować chęci testowania? Pozdrawiam!!!
-
Mmmoni wrote:Cześć dziewczyny!!! Dołączam do grona. Poprzednią ciążę straciłam pół roku temu, w 8 tygodniu. Ten cykl to nasza pierwsza próba dzisiaj jest 6 dpo. Trzymajcie kciuki. Już nie mogę doczekać się testu. Uwielbiam ovufriend, zawsze czytając można znaleźć wsparcie. I teraz i wtedy gdy straciłam pierwszego dzidziusia. U mnie teraz objawy są, tylko nie wiadomo czy na @ czy dzidzię. Piersi ogromne i bolą, w brzuchu dziwnie. No nic, zobaczymy... Jest tu ktoś teraz kto też nie może opanować chęci testowania? Pozdrawiam!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny.
Wcelowaliśmy dzień po szczycie śluzu z owu i wojownikami.
Jestem 3dpo, wcześnie, ale tak silnego bólu podwozia nie miałam dawno.
Ból promieniuje na krzyż, mam naprzemiennie uczucie gorąca i zimna. Nie wyprzedzam faktów, ale czuję się fatalnie. -
Gagarek wrote:Hej dziewczyny.
Wcelowaliśmy dzień po szczycie śluzu z owu i wojownikami.
Jestem 3dpo, wcześnie, ale tak silnego bólu podwozia nie miałam dawno.
Ból promieniuje na krzyż, mam naprzemiennie uczucie gorąca i zimna. Nie wyprzedzam faktów, ale czuję się fatalnie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej Dziewczyny czy któraś z Was miała kiedyś taki jakby palący dół podbrzusza (ból ustytuowany jest bardzo nisko, tuż nad kością łonową). Uczucie jakby gorąca, jakby rozciągania, ale ogólnie mega nieprzyjemne Jestem 4dpo, więc chyba za wcześnie na jakiekolwiek symptomy, zastanawiam się czy to mogą być jakieś problemy z hormonami? Nigdy wcześniej tak nie miałam.14 tc