Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOwulacja była 31.01. Od wczoraj mam straszne bóle - tak jakby miesiączkowe. Staramy się z mężem od prawie pół roku o dziecko, ale takich objawów jeszcze nie zaobserwowałam.
Nie chce wmawiać sobie, że to ciąża bo wiadomo, że na objawy za wcześnie, ale może któraś z tu obecnych miała podobną sytuację ? -
Erawen ja mialam owu 29 lub 30 potwierdzone usg widac bylo plyn .26 stycznia test owu wyszedl pozytywny i byly do wtorku starania.od pozytywnego testu mam wrazliwe brodawki az do teraz i ciagle pobolewa mnie brzuch .raz mocniej raz lzej.tez mam nadzieje ze to dobry objaw ale bol moze tez byc od tego ze plyn jest obecny i dlatego boli.wierze ze u nas bedzie to owocne ja juz chetnie bym zrobila test ale czekam do przyszlego tygodnia i bede tedtowac do skutku
-
nick nieaktualnyMala_wawa wrote:Erawen ja mialam owu 29 lub 30 potwierdzone usg widac bylo plyn .26 stycznia test owu wyszedl pozytywny i byly do wtorku starania.od pozytywnego testu mam wrazliwe brodawki az do teraz i ciagle pobolewa mnie brzuch .raz mocniej raz lzej.tez mam nadzieje ze to dobry objaw ale bol moze tez byc od tego ze plyn jest obecny i dlatego boli.wierze ze u nas bedzie to owocne ja juz chetnie bym zrobila test ale czekam do przyszlego tygodnia i bede tedtowac do skutku
No właśnie mam tak samo - ta ciągła chęć biegania i robienia testów. U mnie też lekarz na USG potwierdził owulację i powiedział też, że z drugiego pęcherzyka, który nie pękł wydobywa się płyn. To testować będziemy razem w przyszłym tygodniu. Oby w końcu test pokazał upragnione II kreski -
Erawen ja mam juz coreczke 8 lat ale uwierz ze nie pamietam jakie mialam objawy przed @ zorientowałam się dopiero jak po duphastonie okresu nie dostalam 11 dni.a tak na ciaze czekalam ze przegapilam wszystko i nie umiem porownac.wczoraj tak mnie bolalo i ciagnelo w srodku nienjajniki tak jakby w macicy a dzis mam lekkie zawroty (pewnie sobie juz wmawiam) nie chce sie nakrecic ale oodswiadomie to robie niestety.dla mnie to bylby moj cud (fakt juz drugi) ale o corke staralismy sie 5 lat.ja chyba za czne testowac od poniedzialku bo nie wytrzymam hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie niestety @rowno po 14 od pozytywnego testu owu wniosek taki ze w tym dniu byla owu.ale sukces taki ze po inofemie owu byla moja bez lekow.teraz zakupie testy i od 10dc bede robic.
M@lpk@ ja tak mialam do tego wrazliwe brodawki i niestety nic z tego nie wyszlo.bedziesz musiala poczekac jeszcze kilka dni trzymam kciuki -
Nigdy wcześniej tak nie miałam, ale od 7 dc aż do teraz czyli 16 dc, odczuwam lekki ból podbrzusza, coś jak na @ ale delikatniej no i ciągle... w głowie szaleństwo, sama nie wiem co mam myśleć.
Ledwo skończyła się @ to zaraz zaczęłam to odczuwać. Pewnie nie ciąża, bo jeśli tak, to wszystko mega dziwne... Ale tak bym chciała... -
Mala_wawa wrote:Frufru ja mam te same objawy lekk8 bol brzucha i lekkie zawroty glowy.ja u siebie podejrzewam ze moj organizm sie szykuje do owu bo wczesniej testy robilam i negatywne.
Bierzesz jakieś leki lub suplementy???
w zasadzie tylko kwas foliowy, żelazo i cynk. nic ponad to.
ja raczej po ovu już...agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
proszę o informację, czy któraś z Was zaobserwowała w swoich cyklach delikatny ból jajników kilka dni po ovu? Jestem 3dpo i już kolejny cykl mam podobne dolegliwości. Nie jest to silny ból, w zasadzie nie wiem, czy to można określić jako ból. Po prostu czuję jajniki, w szczególności jajnik lewy.agniecha2101 lubi tę wiadomość
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
Hej. Udzielam się pierwszy raz, choć to 4 miesiąc starań Ja właśnie w tym cyklu miałam w pierwsze 3 dni po owulacji (prawdopodobnej owulacji) ból prawego jajnika...w pierwszym dniu taki dość silny, przez dwa kolejne już słabszy. Teraz 5dpo i nic nie boli. Dodam, że pierwszy raz tak mam, ale wydaje mi się, że to pewnie normalny ból poowulacyjny był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 09:58
kasiasiasia28 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Agniecha2101, dziękuję za informację to takie uczucie jakby hmm ciągnięcia. Nie jest to jakieś mocno dokuczliwe, ale da się odczuć.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
A boli Cię bardziej przy schylaniu albo jak uciśniesz to miejsce lekko ręką? Bo u mnie tak właśnie było. A teraz już nic, a szczerze to czekam na jakieś objawy teraz które mogłyby mi dać choć lekką nadzieję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 15:57
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny