bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
najśmieszniejsze jest to, że pierwsza ciąża książkowa. Bóle piersi ( nie wiedziałam,że jestem w ciąży, bo nie planowałam). Zemdlałam w windzie i ciągle chodziłam siku. test 3 dni przed terminem @ dwie grube krechy, dzien pozniej to samo. Poczekałam do terminu @ i poszłam na usg to byl 5w3d a teraz co miesiąc mam tysiąc objawów a ciąży nie ma i nie ma ;p
-
Zagubiona... wrote:hmm a mi się wydaje że masz 4 dzień po zagnieżdżeniu Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów i dowiedziałam się o ciąży w 8tc po tym jak poszłam do gin po skierowanie na badania
jestem teraz taka bo tak jak juz wspominalam zobaczylam bladziocha ostatnio a lekarz nie potwoerdzil nic i sie hmm zawiodlam... teraz nie chce leciec co dwa dni po test , na bete albo do gina, ale w srode mam wizyte dam znac ! -
Ola_85 a nie brałaś duphastonu albo luteiny w drugiej fazie cyklu? zawsze miałaś taki niski progesteron?? tak niski wynik oznacza, że nie było owulacjiAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej, ja już nie mogę wytrzymać do czwartku, ale spróbuję być cierpliwa i najpierw test sikany, a beta jak będzie pozytywny :p Ale kusi mnie beta wcześniej Od 4 dpo mam straszne kłucia jajników (myślałam ze to wyrostek, ale zaczęło mnie kłuć z drugiej strony), w 8 dpo doszły wrażliwe sutki i ból jak na okres, dosyć mocno... Następnego dnia znowu bóle jak na owu, że wieczorem ciężko mi leżeć i czytać książkę i strasznie rozpalona się czułam, ale nie jak na gorączkę, nawet mój K. się do mnie tak jakoś czule tuił i stwierdził,że mam ciepły tyłeczek i jestem gorąca (nie rozmawiam z nim na razie o żadnych objawach, więc jego zachowanie jest trochę niezwyczajne ). Wczoraj mnnie troszkę mdliło wieczorem i jak wyszliśmy spotkać się ze znajomymi, to musieliśmy zwolnić, bo jamniki... Jeśli test będzie negatywny w czwartek to chyba będę musiała iść na jakieś badania, bo normalnie po owu nie mam takich objawów...
Kasia1407 trzymam kciuki, ja już na wszelki wypadek kupiłam sobie czerwoną sukienkę na następny cyklBuziaki i miłego starania się :* -
SurfGirl trymam kciuki i wytrwałości życzę pamiętaj że ćwiczenie cierpliwości ci się przyda przy maluszku mój mąż sam mnie podpuszcza, że mam zrobić test o objawach nic nie wie
Kasia1407 owocnej owulki życzę
a moje objawy są.... dziwne. Mdli mnie niemiłosiernie, piersi to dwie tykające bomby, które wybuchną jak się je dotknie, mam stan podgorączkowy, 2 razy zasłabłam, boli mnie głowa, nie mam apetytu, ciągnięcia i kłucia w macicy, biegunka i chyba częściej oddaję mocz, mam metaliczno-kwaskowy smak, wstręt do zapachów i pobolewające plecy. Ja chyba umieram nigdy się tak kijowo nie czułamNadzieja umiera ostatnia! -
Dołączam się do kciukwania To czekanie jest najgorsze...
Och, Zagubiona, kusisz tą betą...Chciałam sprawdzić cennik laboratorium ile biorą za betę, ale mają zepsuty plik, chyba zadzwonię Mam nadzieję, że będziesz miała dużą ilość betyBuziaki i miłego starania się :*