bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagubiona... wrote:Maja a myślałaś nad betą? Piękną masz temp i może być dopiero 4 dzień po implantacji i testy mogą nie wyjść jeszcze. Trzymam za was kciuki
A u mnie dziwna sytuacja. Mdli mnie od kilku dni, wywaliło mi brzuch do przodu, do tego mam wzdęcia i bóle głowy, straciłam apetyt, swędzą mnie sutki i są wrażliwe i czuję wstręt do papierosów a pale kilka lat... Wczoraj kazałam mężowi kupić kapustę albo ogórki kiszone do obiadu, a on tak popatrzył na mnie i mówi a ty w ciąży przypadkiem nie jesteś, ja mówię że raczej nie i dzisiaj przywiózł mi testy ciążowe. Ale ja mam dopiero 19 dc, no chyba że moja skąpa @ to nie była @ tylko plamienie.... Co myślicie, jelitówka czy może być coś na rzeczy?
myślałam nad betą.. ale nie łudzę się już. Nie mam sił, poczekam na @ jeszcze tydzień a potem lekarz.. a co do Twoich objawów to mam podobnie, bardzo podobnie...Zagubiona... lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:ja dzis pierwszy raz nie wypiłam kawy a jestem jej fakna i kocham kawe
woesz ja w pierwszej ciąży zorientowałam się, że coś jest nie tak właśnie przez kawe ;p uwielbiałam ją ! ale nagle coś nie smakowała, piwko też jakby zepsute... no i troszkę podpalałam także odrzut od papierosów. Nie palę do dziś. nie potrafię czuć smrodu papierochów... ;/Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Zagubiona jak nic rób test z resztą jak i Ola I ja dziewczyny tutaj czekam na dobre wiadomości
Mała Maja proszę mi się tutaj nie załamywać dopóki nie ma @ są nadzieje
Zagubiona... lubi tę wiadomość
-
MałaMaja93 wrote:Kasia1407 życzę dwóch kreseczek ! w tamtym roku moim prezentem był poród córki teraz mam nadzieję, że zobaczę dwie kreseczki hihiih
Dziękuję bardzo :)Ja też mam nadzieję, że zobaczę dwie kreseczki I tobie życzę już teraz dwóch kreseczek -
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa postanowiliśmy z mężem że poczekamy do przyszłej środy z testem zobaczymy czy coś się zmieni. Wizytę u lekarza mam na 4 grudnia więc tak czy siak zostaje czekanie masakra w ciagu tygodnia przytyłam 2 kg O_O i chyba nie trawię kawy... Jakaś dziwna w smaku była i taka kwaśnaNadzieja umiera ostatnia!
-
Nie wiem czy dobre nie chcę się nakręcić, a później płakać. Wmawiam sobie i mężowi że to ciśnienie albo przesilenie jesienno-zimowe, nie wiem co, ale czegoś to jest wina zobaczymy no i czekamy do przyszłego tygodnia trzymajcie mocno kciukiNadzieja umiera ostatnia!
-
Obyśmy wszystkie miały dobre wieści w przyszłym tygodniu Ja od wczoraj gonie na siusiu jak poparzona. Równo co godzinkę Ledwo wyjdę, a już czuję znów pęcherz. I za każdym razem na pełnej, nie żeby tak po trochę Nawet w nocy 3 razy obudziło mnie na sikanie. I trzeba wstać bo aż ciśnie. W środę postanowiłam iść na betę. Akurat stuknie 12 dpo. O ile wytrzymam i nie polecę od razu w poniedziałek
-
sskorka24 wrote:MalaMaja93 ja podobnie jak Ty nie mam okresu od 17 wrzesnia. Testy negatywne. Na usg nic nie widac. We etorej robilam bete wynik 0,18 wiec mi sie nie udało.