bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga mam wielka nadzieje że sie udało jak i tobie tak i mi I oby to u ciebie nie byla dluzsza fl tylko ciąża
Ola u mnie również skurcze jak na @ i niestety ale mam wrażenie że niestety sie zbliza szyjka sie obnizyla i jakos dziwnie rozpulchnila i boli coraz bardziej
Skorka u lekarza nie byłam na razie jesli nie dostane @ a test wyjdzie negatywny wtedy do niego dzwonię bo teraz za bardzo nie chce panikować choc za bardzo mi to niestety nie wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 03:19
-
Dziewczyny niestety u mnie nadeszła @ :'(
Ból przeokropny.... myślałam że w tym miesiącu naprawdę sie udało ponieważ rzeczywiście był inny ten cykl
Ach normalnie szkoda słów :'(
Trzymam teraz za was dziewczyny kciuki oby wam sie udalo :-*maggdax lubi tę wiadomość
-
Kasia1407 wrote:Dziewczyny niestety u mnie nadeszła @ :'(
Ból przeokropny.... myślałam że w tym miesiącu naprawdę sie udało ponieważ rzeczywiście był inny ten cykl
Ach normalnie szkoda słów :'(
Trzymam teraz za was dziewczyny kciuki oby wam sie udalo :-* -
Witam drogie panie Kasiu tule mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl, oby szczęśliwy i za każdą z was trzymam a u mnie właśnie wystąpiła owulka oczywiście gwałt był to teraz czekamy na rozwój wydarzeń dobrej nocki życzę
Kasia1407 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Ola i Zagubiona dziękuję za słowa otuchy i mam nadzieję że ten cykl będzie tym szczęśliwym i prezencik będzie na święta
A wam kochane życzę powodzenia i mam nadzieje że wy przyniesiecie tutaj bardzo dobre wiadomości
I oczywiście piszcie co tam u was.Zagubiona... lubi tę wiadomość
-
Witam się nocą powiedzcie mi myślicie nad prezentami świątecznymi już? Ja oczywiście zawsze jestem do przodu i kupiłam już prezent mężowi i po części też mi z racji tego że jesteśmy smakoszami kawy kupiłam nam ekspres ciśnieniowy kolbowy i w tym momencie pomysły się skończyły a zostali jeszcze teściowie rodzice i rodzeństwo macie jakieś pomysły na użyteczne prezenty?Nadzieja umiera ostatnia!
-
Cześć dziewczyny. Jestem w 5 dpo i strasznie, ale to strasznie boli mnie podbrzusze. Chyba nawet w trakcie @ mnie tak nie boli. W 2 dpo, gdy ból się zaczął byłam pełna nadziei. Ale teraz zaczynam nie wyrabiać. Prawie cały czas coś mnie tam pobolewa. Lżej mocniej, ale bez ustanku. Owulacja prawie na 100% była(test+ i ból NA PEWNO owulacyjny;)) Zaczynam się martwić czy to nie jest coś poważnego. Wczoraj w pracy źle się czułam. Zawroty głowy, uderzenia gorąca, mdłości. Dziś tylko po przebudzeniu miałam lekkie mdłości i ślinotok Zaczynam świrować i po kilka razy dziennie obliczam kiedy wybrać się na bete.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:27
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Anna ja miałam podobnie w tym cyklu bardzo bolało mnie podbrzusze i jajniki aż w pewnym momencie myślałam że na pogotowie będę jechać ale bóle mi ustały i za parę dni przyszła @ ale też byłam bardzo zaniepokojona. Oby u ciebie to nie na @ tylko na dwie kreseczki
Ola a może zatestuj jeszcze raz?
Zagubiona ja jeszcze o prezentach w ogóle nie myślałam co roku obiecuje sobie że wezmę się za prezenty wcześniej a praktycznie zawsze kupuje w ostatniej chwili
Choć mam nadzieję że w tym roku moim prezentem będą dwie kreseczki na teściku bo akurat tak mi wypada, że na 22 niby @ A jak nie to mojemu M. chyba kupię wzmacniacz ponieważ jest muzykiem gra na gitarze i mu marzy się jakiś tam wzmacniacz a o reszcie jeszcze muszę się zastanowić.Zagubiona... lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny u mnie nadal z @ cisza ale temp ładnie rosnie,nie wiem jak to z ta temp jest ale mam nadzieje ze za chwile sie wyjasni na plus Podbrzusze mnie boli ale juz inaczej czuje takie rozpychanie,piersi wieksze i dzis lekkie zawroty glowy.ale nie nakrecam sie spoko.
-
Anna0o wrote:Cześć dziewczyny. Jestem w 5 dpo i strasznie, ale to strasznie boli mnie podbrzusze. Chyba nawet w trakcie @ mnie tak nie boli. W 2 dpo, gdy ból się zaczął byłam pełna nadziei. Ale teraz zaczynam nie wyrabiać. Prawie cały czas coś mnie tam pobolewa. Lżej mocniej, ale bez ustanku. Owulacja prawie na 100% była(test+ i ból NA PEWNO owulacyjny;)) Zaczynam się martwić czy to nie jest coś poważnego. Wczoraj w pracy źle się czułam. Zawroty głowy, uderzenia gorąca, mdłości. Dziś tylko po przebudzeniu miałam lekkie mdłości i ślinotok Zaczynam świrować i po kilka razy dziennie obliczam kiedy wybrać się na bete.
-
Ola_85 wrote:Czesc dziewczyny u mnie nadal z @ cisza ale temp ładnie rosnie,nie wiem jak to z ta temp jest ale mam nadzieje ze za chwile sie wyjasni na plus Podbrzusze mnie boli ale juz inaczej czuje takie rozpychanie,piersi wieksze i dzis lekkie zawroty glowy.ale nie nakrecam sie spoko.
kiedy testujesz? u mnie też bóle... @ się spóźnia ale testy negatywne. Wiem, że się nie udało... nie łudzę się już... -
Maja a myślałaś nad betą? Piękną masz temp i może być dopiero 4 dzień po implantacji i testy mogą nie wyjść jeszcze. Trzymam za was kciuki
A u mnie dziwna sytuacja. Mdli mnie od kilku dni, wywaliło mi brzuch do przodu, do tego mam wzdęcia i bóle głowy, straciłam apetyt, swędzą mnie sutki i są wrażliwe i czuję wstręt do papierosów a pale kilka lat... Wczoraj kazałam mężowi kupić kapustę albo ogórki kiszone do obiadu, a on tak popatrzył na mnie i mówi a ty w ciąży przypadkiem nie jesteś, ja mówię że raczej nie i dzisiaj przywiózł mi testy ciążowe. Ale ja mam dopiero 19 dc, no chyba że moja skąpa @ to nie była @ tylko plamienie.... Co myślicie, jelitówka czy może być coś na rzeczy?Nadzieja umiera ostatnia! -
Zagubiona... wrote:Maja a myślałaś nad betą? Piękną masz temp i może być dopiero 4 dzień po implantacji i testy mogą nie wyjść jeszcze. Trzymam za was kciuki
A u mnie dziwna sytuacja. Mdli mnie od kilku dni, wywaliło mi brzuch do przodu, do tego mam wzdęcia i bóle głowy, straciłam apetyt, swędzą mnie sutki i są wrażliwe i czuję wstręt do papierosów a pale kilka lat... Wczoraj kazałam mężowi kupić kapustę albo ogórki kiszone do obiadu, a on tak popatrzył na mnie i mówi a ty w ciąży przypadkiem nie jesteś, ja mówię że raczej nie i dzisiaj przywiózł mi testy ciążowe. Ale ja mam dopiero 19 dc, no chyba że moja skąpa @ to nie była @ tylko plamienie.... Co myślicie, jelitówka czy może być coś na rzeczy?Zagubiona... lubi tę wiadomość
-
Olu właśnie mnie zaczynało boleć zawsze jak @ się fizycznie pojawiała. Stąd mój niepokój. Dziś jest lepiej. Dalej "czuję" podbrzusze, ale się już nie zwijam. Za to piersi zrobiły się tkliwe. I wokół brodawek pojawiły się takie ciemne kropeczki. Jakby wągry Jak człowiek zaczyna obserwować swoje ciało w poszukiwaniu zmian to różne dziwne rzeczy zaczyna zauważać
-
Cześć dziewczyny potrzebuję waszej opinni dzis mam 11 dpo ale to tylko wedlug wykresu bo osobiscie uwazam ze owulacja była pozniej a dzis mam 8,9 dpo. Od rana mnie mdli w sklepie prawie zemdlałam uderzenie garaca byly strasznie az szalik zdjelam bo myslalam ze sie udusze.. wiem ze to za wczesnie na takie objawy ale jak przechodzilam obok palacza myslalam ze zwymiotuje. Bole na @ mialam silne dwa trzy dni temu teraz juz mniej mi dokuczaja jedynie piersi i jajniki jakby bulgotały nie chce sie nakrecac ale to wszystko jest takie inne niz co miesiąc . Czy to mozliwe na objawy tak wczesnie? chyba ciaza ale urojona do wczoraj apetyt mialam straszny a dzis nic nie jadlam nic mi nie przechodzi przez gardło
Ola_85 lubi tę wiadomość