bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, Ja w tym miesiacu pierwszy raz korzystałam z testów owulacyjnych i zobaczymy....
pierwszy cykl miałam po poronieniu po 41 dniach, kolejny juz normalny po 29, trzeci juz po 26 ale pewnie dlatego ze zaczełam sie odchudzac:-) a dziś mamy juz 26 dc i na szczescie @ jeszcze nie ma..... robilam test w 21 dc i wyszedł negatywnie zarówno normalny jak i beta ale to chyba było zdecydowanie za wczesniePola -
Katarzyna3004 ja ten cykl sprobowalam z testami ovu i pomiarem temp. testy praktycznie pokryly sie z temp dzisiaj dostalam niewielkie plamienie dlatego nie wytrzymalam i zrobilam test po poludniu i pokazal 2 kreske jutro planowo miala byc @ dlatego ide na bete zeby przekonac sie na 100% co w trawie piszczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:12
SurfGirl lubi tę wiadomość
-
jamajka30 wrote:Katarzyna3004 ja ten cykl sprobowalam z testami ovu i pomiarem temp. testy praktycznie pokryly sie z temp dzisiaj dostalam niewielkie plamienie dlatego nie wytrzymalam i zrobilam test po poludniu i pokazal 2 kreske jutro planowo miala byc @ dlatego ide na bete zeby przekonac sie na 100% co w trawie piszczy
Powiedz prosze jak mierzyłas temperature? i w jakich godzinach?Pola -
w sumie pierwsza blada kreske zobaczylam w 9 dniu po ovu. natepnego dnia byla mocniejsza potwm zrobilam w niedziele po poludniu, bo przeciez 3 pozytywne testy o niczym nie swiadcza heh he i byla wyrazna ale w pon musialam isc na bete zeby sie przekonac na 100% dalej w to nie moge uwierzyc u szukam dziury w calym. taka zakrecona jestem jak jutro bedzie dobry wynik bety to chyba w koncu do mnie dotrze hehehe 3mam za was kciuki
SurfGirl lubi tę wiadomość
-
Justysia2111 wrote:jamajka zycze potwierdzenie wyniku:))
Zagubiona a ty się nadal starasz czy jak? bo pisałaś cos ze bedziesz testowac..
ja okres powinnam dostac za 5 dni....cięzkie te czekanie:/Nadzieja umiera ostatnia! -
Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa i pozwoliłam sobie dołaczyć do was. Ja nie wiem co się ze mną dzieje w tym cyklu ale od 5 lat się staramy o dzidzie i to jest pierwszy mój tak dziwny cykl. Mam pcos cykle po 45 dni i w tym miesiącu dwa razy w różnych porach wyszły mi testy ovu. Od tygodnia bardzo dziwnie się czuje jest mi codziennie niedobrze dzisiaj w nocy aż wstawałam z odruchem wymiotnym. Ból jajników nie do wytrzymania od wczoraj jakieś dziwne skurcze w dole brzucha, dziś rano wstałam z ogromnym bólem brzucha (już chciałam jechać na pogotowie) po 2 nospach przeszło i teraz mam takie bóle jak bym miała miesiączkę ale jej brak. Dziś mam 46 dc czyli dzień spodziewanej miesiaczki. Test robiłam w sobotę 42 dc i wyszedł niestety negatywny. Ogólnie cała historia mojego cyklu i dolegliwości jest bardzo długa więc nie chce was zanudzać ale jest baaardzo dziwny
-
Justysia2111 może jeszcze nie przyjdzie... trzymam kciuki żeby nie przyszła.
Ja miałam dzisiaj testować ale zabrakło mi odwagi boję się kolejnego rozczarowania ale jutro przychodzi moja przyjaciółka i wtedy zrobię ponieważ ona mnie wspiera w każdym cyklu
Od trzech dni niestety nie wychodzą mi już te testy ovu. Powiedzcie mi czy możliwe jest to, żebym tak późno miała ovu? Ponieważ miesiączki narazie niema, bóle mam jak na @ ale przy tym wydaje mi się że jakaś infekcja mi się wdała ponieważ śluz mam taki gęsty biały i dziwnie niestety pachnie ale żadnego przy tym swędzenia ani pieczenia a może przez to mam takie dziwne objawy i brak @. Nie wiem sama już głupieje przy tym cykluMrówka28 lubi tę wiadomość