bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Testowałam wczoraj i niestety negatyw Ale chyba się troszkę tego spodziewałam
Jeszcze mam nadzieje ze opóźniła mi sie owulacja jak mi te testy lh wychodziły. Ale jak dla mnie to wkrótce przyjdzie @ szyjka się obniżyła jest twarda, piersi się powiększyły są wrażliwe. Jakoś już straciłam nadzieję że udało się w tym cyklu...eh...
-
Rzadko tutaj bywam u mnie starania idą jak idą niby się nie staram, ale pod koniec cyklu jak analizuję cykl to mam cichą nadzieję że się uda teraz jestem przed dniami płodnymi, jakieś serduszka udało się zaliczyć trzymam kciuki dziewczynyNadzieja umiera ostatnia!
-
Zagubiona to teraz czekamy na to aby @ nie przyszła
Ja nie będę się oszukiwać ja sie staram i pełną gębą za przeproszeniem W tym cuklu wydaje mi sie że wręcz oszalalam niestety
Ola 85 mam nadzieje że jak i u mnie tak i u ciebie nie doczekamy sie @
Ja dzisiaj to co chwila wchodzę do łazienki bo mam wrażenie że dostałam ale jednak jeszcze nie i obym nie dostała.
Ten cykl tak bardzo sie ciągnie ze ja juz swiruje mam dzisiaj 54 dc i wedlug ovu @ mam mieć w niedziele. Ale ani moj śluz ani szyjka nie zapowiadaja miesiączki wiec może, może
Nadzieje umiera ostatnia.... -
Juz ten cykl to przebija praktycznie wszystkie. W tym miesiacu mam ewidentnie juz dość sama nie wiem co sie dzieje z moim organizmem ale moge cierpieć tylko zeby zakończenie tego cyklu okazało sie dwiema kreseczkami na teście
Mam zamiar testować w poniedziałek jeżeli nie przyjdzie @ ponieważ boje się kolejnego rozczarowania -
Witajcie w tym wątku jestem nowa i nie wiem czemu tak późno dołączam, skoro zarejestrowałam się w sierpniu, bo od tego miesiaca tak naprawdę zaczęliśmy się starać.
Ale zacznę od początku: 2 lata temu zapisałam się na kurs NPR, żeby jakby co wiedziedzieć jak to u mnie działa, nawet mój ówczesny narzeczony też się tym przejął także od tego czasu prowadzę zapiski i byłam załamana, bo wychodziło, albo że nie mam owulacji, albo, że za krótka faza lutealna (7-10dni). Jednak nic z tym nie zrobliłam, bo odkładaliśmy poczęcie, ale na wiosnę doczytaliśmy, że na to wszystko co u mnie na wykresach widać wpływają silne środki przeciwbólowe, które brałam w dużych ilościach na nawracajaće migreny i kręgosłup. Od marca/kwietnia nie brałam nic ani pyraliginy, ani ketonalu, ani solpadeiny, ani niczego z codeiną czy diklofenakiem i ... wykresy temperatur i obraz śluzu zaczęły normalnieć ))
Dochodzę do sedna w lipcu/sierpniu był pierwszy cykl kiedy byłam pełna nadziei, że to już teraz, ale niestety nie, potem wrześnień odpóściliśmy i dwa ostatnie cykle serduchowaliśmy w dobrym czasie, ale ostatnio nic, a teraz... hmm zobaczymy. Temp niby dziś spadał, ale w ciągu dnia podeszła znowu znacznie do góry, takze jutro rano się okaże poza tym bius napięty i tkliwy, brzuch pobolewa, głowa boli, lekkie mdłości są... ach, może się udało
Powodzenia nam wszystkim życzę!!!
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
No to objawy mamy takie same Mam nadzieje że nam wszystkim się uda
Rzeczywiście tabletki bardzo wpływają na cykle więc ja odstawiłam praktycznie wszystkie jedynie ostatnio brałam nospe ponieważ taki ból jajników i podbrzusza mi dokuczał.
Ja z biustem właśnie mam tak że się powiększył ale nie boli tak bardzo jak przed @ ponieważ praktycznie zawsze czułam bardzo duży dyskomfort a tym razem jest inaczej ale może jeszcze za wcześnie już sama nie wiem.Aga Inwestująca, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki objawy są obiecujące choć ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów... Zaczęły się pod koniec 3 miesiąca.
Kasia ja nie nastawiam się że może się udać w cyklach w których było więcej serduszek nie wyszło a teraz miało by się udać raczej nikłe szanse miłego popołudnia życzęNadzieja umiera ostatnia! -
Zagubiona moja koleżanka starala sie rok o dziecko i zaszla w tym miesiacu kiedy w calym cyklu serduszek bylo "az" dwa razy
Wiec ja uważam że można sie akurat wstrzelic
U mnie tez wydaje mi sie ze w tym cyklu bylo duzo serduszek ale nie w tym momencie kiedy trzeba bo moj M pracowal akurat na noc
Ale nadzieje jeszcze mam choc odwiedzam co chwila łazienkę bo mam wrażenie że juz dostalam ale na szczęście jeszcze nic tego nie zapowiada. Zastanawia mnie u mnie ten śluz bo mam go duzo takiego bialego kremowego a zazwyczaj przed @ mam juz taki rozciągliwy a po za tym ten krrmowy sluz utrzymuje mi sie juz drugi tydzień. Czy wy dziewczyny tez tak miewacie ? -
No ja, dalej nic nie wiem. @ nie przyszła, ból piersi się utrzymuje, ból podbrzusza lekko teraz wieczorem coś kłuje, a temp rano ciut wyższa, w ciagu dnia powyżej 37,4 , ale teraz wieczorem 37,09, więc nie wiem czy to jakieś osłabienie (bo rano bardzo wymarzłam), czy progesteron przestał działać i ta @ okropna jutro przyjdzie.
Tak czy inaczej wykres mam bardzo ładny jak na moje cykle i faza lutealna idealna oby pociągnęła jeszcze kilka miesięcy..."Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Zagubiona więc jest nadzieja a nadzieja umiera w nas w dzień przyjścia tej nieszczęsnej @.
Aga do twojej miesiączki chyba jeszcze dwa dni chyba że masz krótszą fl. Mam nadzieje ze jej nie dostaniesz. Objawy są obiecujące a kiedy masz zamiar testować?
Ja wam powiem, że u mnie moim zdaniem niestety @ nadciąga Szyjka mi się lekko obniżyła i jest jakaś tak dziwnie rozpulchniona, krótka ale zamknięta teraz mam jakoś więcej tego śluzu ale takiego wodnisto-białego, brzuch w dole boli okrutnie jak na @ i zrobiłam sobie test ovu ( na ciążowy nie mam jeszcze odwagi) bo podobno wychodzą we wczesnej ciąży i u mnie jak w morde strzelił negatyw Nie wiem w tym cyklu mam bardzo dużo wzlotów i upadków na tyle lat starań to powinnam już z lekka wyluzować a ja coraz bardziej wariuje.... -
ZAgubiona, ja mierzę, żeby sprawdzić tendencje, bo wiarygodna, do zapisu jest tylko poranna o stałej porze, bez wstawania z łóżka po min 3 śnie ale obesrwuję siebie już ponad 2 lata, a z przerwami to chyba z 5 i mniej wiecej wiem jak reaguję... zazwyczaj, bo teraz od 4 cykli wstecz to jakaś masakra, nic się nie zgadza, wszystko jest inne.
Kasiu, a moze właśnie się udało??? ja wg poprzednich cykli powinnam mieć okres 2 dni temu, mam bardzo skróconą FL z prawego jajnika, ale ostatnio wszystko bardziej się normuje (bo odstawiłam przeciwbólowe i biorę witaminy), więc może dłuższa FL to będzie u mnie teraz normą?"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/