X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cuda sie zdarzaja:) wiele dziewczyn mylilo to z @ nie bez powodu. Trzymam kciuki, zeby bylo tak jak mowie.

7u22s65golimztyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszku a Ty fazę lutealną masz tylko 12 dniowa? nie 14?

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie analizując mój bieżący i poprzedni wykres to wychodzi na to ze równe 12

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jest możliwość że owulacja była 2 dni wcześniej? czy jesteś pewna na 100% że akurat w tym dniu? u mnie @ przychodzi zawsze 14 dni po owulacji. czasami wypadała 13 dpo, ale owulacja mogła być dzień wcześniej tak +/-.

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko dążyłam ske nakręcić to @ ech :) jeszcze jakiś cień nadziei jest bo krwawienie mam leciutkie i tylko w środku na papierze nic nie widać. Zobaczymy. Głowa boli sutki szczypią brzuch nie boli... I pewnie dupa :(

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewentualnie dwa dni pózniej - wcześniej raczej nie. Cóż :(

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski. Przed chwila znowu musiałam iść siku a wracając korytarzem czułam ze przed chwila ktoś tu szedł i niósł cos malinowego (??? Nie brzmi to jak dwa ładne objawy? :)
    Tym razem śluzu z krwią brak w ogóle. W środku leciutko leciutko śluz różowy. Brzmi pięknie a wyjdzie jak zwykle :) koniec gdybania wieczorem zrobię ten test :)

Chociaż w sumie nie wiem po co bo jak sie dopiero cos Zagnieżdża to i bhcg będzie za niskie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 14:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek brzmi objecująco :)
    ze mną ta cholerna @ bawi się w chowanego.... 8dpo, 11dpo plamienie różowe, 12dpo rano plamienie beżowo-brązowe, 13 dpo (dziś) zero plamienia, śluz beżowy a już myślałam że przyjdzie dzisiaj i będę miała z głowy. beta 12dpo 0,1 więc ciązy nie ma ale te huśtawki z plamieniem mnie wkurzają.......... jeszcze tak mi się nigdy nie zdarzyło. zawsze plamienie 1 lub 2 dni i @.

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie odstępstwo od normy tez może dobrze wróżyć... :) na tym forum czytałam ze któraś zrobiła test i betę i zero a po 3 dniach beta juz była pozytywna - po prostu za wcześnie zrobiona. Dlatego mówiłam nie rób tylko czekaj :p jest szansa jeszcze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    Takie odstępstwo od normy tez może dobrze wróżyć... :) na tym forum czytałam ze któraś zrobiła test i betę i zero a po 3 dniach beta juz była pozytywna - po prostu za wcześnie zrobiona. Dlatego mówiłam nie rób tylko czekaj :p jest szansa jeszcze :)
    myślisz że tak? mnie ta beta zdołowała

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tak być :) trzymaj sie jeszcze chwile i spróbuj najpierw robić testy sikane :)

Audobrandessa lubi tę wiadomość

• kasioua Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pojechalam do supermarketu i szlam alejka i nagle poczulam jakbym stracila grunt pod nogami. Nigdy nie mialam w zyciu zawrotow glowy wiec sie wystraszylam. Od tego momentu mam zadyszke i tak jakos dziwnie. Jesli nie jestem w ciazy to chyba bede musiala sie zbadac bo czegos takiego wmowic bym sobie nie umiala.

7u22s65golimztyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    Może tak być :) trzymaj sie jeszcze chwile i spróbuj najpierw robić testy sikane :)
    obiecuje :)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Pietruszek zaciskam mocno kciuki żeby jednak @ się nie rozkręciła ponieważ tempka utrzymuję się w górze i oby tak pozostało :)

Kasioua oby to były objawy fasoleczki :)

Audobrandessa myślę że jak beta w 12 dpo była robiona to już powinna wyjść co innego jak dziewczyny robią w 6/8 dpo to może być za wcześnie. Ale mniejmy nadzieje że się mylę.

Moniqaa Oby ta wstrętna @ nie przyszła. trzymam mocno kciuki za to :)

Ja dziewczynki dzisiaj zrobiłam test niestety negatyw jak w morde strzelił. Na początku pojawił się cień cienia ale niestety po chwili zanikł i pozostała czysta biel. Brzuch mnie boli jak bym już miała @ i do tego mocne kłócie jajników i ból piersi czyli standard przed @. Jak już wiem że nic z tego to niech na @ już przyjdzie bo sama przed sobą przyznaję się że jestem nieznośna :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde pietruszek powiem ci, że się bardziej ej interesuję Tobą niż sobą. To wciągające jak telenowela. Wchodzę cały czas żeby się upewnić że twoja @ się nie rozkręciła.:D
    Kasia1407 zrób kolejny test ale innej firmy bo mam podejrzenia skoro pokazała ci się druga kreska nawet na chwilę.
    A ja tam dalej czekam na małpiszona :P

NiecierpliwaKarolina, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja tez tak mam zwłaszcza jak chwile nie zaglądam i sa 2 strony postów to czytam w takim napięciu jak najlepszy kryminał !! :D

Cóż dziewczyny wniosek jest jeden - fajnie tu ze mamy siebie i tyle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaah dokładnie forum wciąga chociaż czasami zamiast kryminału odgrywa się tu science fiction :) też tu ciągle zaglądam. i ostatnio złapałam się że chyba już każde forum przetrząsnęłam na temat różnych objawów, już nie mam gdzie czytać wszystko się powtarza :)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znowu tak jak ja, juz wyszukałam w Google wszystko co tylko możliwe z dopiskiem wczesna ciąża :D :D ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahha przez tyle cykli to już wszystko wiem :) ale ciągle sobie coś tam googluje. latam z patyczkiem kosmetycznym jak opętana i nic. @ nie ma. pewnie jutro przyjdzie... nie ma chyba co się łudzić. najchętniej zrobiłabym sobie gorącą kąpiel, ale... z tyłu głowy mam wielkie NIE.

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek testuj, bo to napięcie jest nie do wytrzymania :-P też zaglądam co chwilę, żeby przeczytać, że się udało

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ